"A brüsszeli javaslatok romba döntenék a magyar gazdaságot. Kiállunk Magyarország érdekei mellett!" – tetszeleg nemzetünk megmentője szerepében Orbán Viktor a Facebook-oldán.

Márki Zay Orbánnak: "Hazug ember, hazug kormánya"

A miniszterelnök Kossuth rádiós interjújából kiragadott részletre Márki-Zay Péter, az ellenzék 2022-es miniszterelnök jelöltje reagált a poszt alatt:

Miniszterelnök Úr, Ön ismét pofátlanul belehazudik egy ország arcába. Nem az EU sodor minket válságba, hanem az önök! Képtelen kormányozni, képtelenek bármilyen nehézséggel megbirkózni, ezért állandóan másra mutogatnak.

Árulja el, mivel teszi tönkre az Unió az országot? Azzal, hogy mérhetetlen pénzt küldött és fog küldeni, amit önök zsebrevágnak, ahelyett hogy azokat a vállalkozásokba, az oktatásba, egészségügybe, vagy épp a kutatás-fejleztésbe fektették volna?

Hazug ember, hazug kormánya.

- kommentelte Orbán bejegyzése alá Márki-Zay Péter.

Forrás: Facebook

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
de könyörgöm, már rég tenni kéne valamir, nem csak pofázni...
nemkati
0rbán azzal a zsebében kinyílt bicskával (biztos, hogy bicska?) inkább falatozzon egy kis szalonnát, ráférne Európa legszegényebb, legsoványabb miniszterelnökére.
kepkuldes.com/images/5eaae1b82f6629f1c18318b6d613fd4c.jpg
pacal
@Maccska: Milyen egy darab szarnak lenni az út szélén, amit inkább elkerül mindenki és még csak bele sem rúg? Ezt te tudod!
pacal
MZP elbaszta - ahogy az összes porszívóügynök!

Nem való politikusnak - aki előbb volt keresztény, mint Jézus!
csipetke
Amit orbán most nyomott az orbán-tévében, minden szava hazugság. Hogy nem szakadt rá az ég,mikor ezeket ki bírta mondani. Ehhez iszonyat nagy pofátlanság,cinizmus,és genyóság kell. De ez az az ember,aki soha,semmilyen hbájáért, vétkéért,ordasnagy baklövéseiért felelősséget nem vállalt / vállal. A biodíszlet kormánya,és ő idiótábbnál idiótább hibákat követ el,amik nemhogy nem segítenek,hanem egyre mélyebbre tolják az országot a gödörbe. A sok ingyenélő parazita körülötte ezt nem látja? Egzisztenciális okokból még tán tapsikolnak is neki..Viszont orbán minden idióta,nem ésszerű,teljesen logikátlan döntése következményei miatt Brüsszelt,a háborút,Sorost, Gyurcsányt okolja. Legalább lenne benne egy kis tökösség,hogy egyszer egyszer azt tudná mondani,mint anno Gyurcsány, hogy "Elvtársak,ezt elkúrtuk". De orbán sose volt tökös,egyenes ember,hanem sunyi,és hazug...
Pálinkás Pál
@sgl: " a gecit kell kinyírni politikailag "...csak politikailag...?...
csipetke
@Maccska: 06:47 Már senki nem perelhet be senki semmiért. Rémlik?A fidesz banda hozta a törvényt pár hete. Másrészt az orbán pereputty olyan elképesztő vagyont halmozott fel,ami tisztességes úton teljesen kizárt. Sokszáz milliárdról van szó.De ameddig működik az elsikálásügyi főügyész, senki nem fogja orbán,a pereputtya,és a haveri körei vagyonának az eredetét vizsgálni. Poltpéter kb ilyen kaliberű választ adna rá, hogy a nyúl hozta húsvétra. Vagy összehordták a legyek.Ez egy igazi maffia, még a Holdról is látszik. Te meg mosdatod őket 0-24-ben.
pacal
Hétfőn dől el minden. Két dumbellt rendeltem, de csak egyet kaptam meg. Nagyon frusztrál a dolog. Én konfliktust elkerülő ember vagyok (ezért vannak még sokan életben), de ha harc, hát legyen harc!
pacal
(Egyszer, még régen kiderült, hogy rosszul kezelem a konfliktusokat (páran megsérültek), ezért konfliktuskerülő lettem. És ezidáig ez jó jól működött...

Akarom a másik dumbellt! Ha nem kapom meg, akkor átmegyek Jack Bauer-be!
Én szóltam...
Csizmás Kond
...ni csak ki beszél...a júdás pénzen szerzett hatalma de kinyitotta a száját...
csak úgy....
@Csizmás Kond: milyen hatalomról beszélsz te szellemi ágrólszakadt?
ómió
Így hazudja efftársiasan a "reggel, éjjel meg este" hazudozó "elkúró" zakkant koalíciós partnere!?
gina
Már a cigány szót sem érdemli ez az emberi patkány, azoknak több becsületük van
csak úgy....
Egy tanúvallomás szerint Orbán kérésére hivatkozva keverték bele Bajnait a Városháza-ügybe
„Én ekkor visszakérdeztem, hogy milyen Viktor. Az Orbán? Gansperger Gyula azt válaszolta, hogy igen, a miniszterelnök.”
444.hu/2023/06/03/egy-tanuvallomas-szerint-orban-keresere-hivatkozva-kevertek-bele-bajnait-a-varoshaza-ugybe
Lepényleső
...állítólag a zöm által ha csak a hazugság volna amit lehet írni a számlájára,- nem lennénk így kifosztva?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.