A címben idézett Orbán-mondat péntek reggel hangzott el a Kossuth rádióban. Ördöge van a minisztrelnöknek, egyetlen nyugdíjas sem akar havonta 181 ezer forinttal többet fizetni. A drága kormányfő azt is tudhatná, hogy nem is tudna, de nem is kell neki.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Az háromszoros orbáni-inflációra gondol?
simmering73
Nehezen, de végig olvastam. Mit mondjak. Már ezért az egy emberért is érdemes lenne újra nyitni az OPNI-t.
kereső
Kedves "baloldali nyugdijas"- nem akarsz, de fizetsz- sőt, már ennek többszörösét kifizetted, amikor iis Te és más honfitársaid pénzéből finanszirozta a kormány/orbán pl. szijjártó tükrös vizű medencéjének fűtést. Az volt ám az igazi "rezsicsökkentés". kezd el gondolkodni, hogy mi lett volna, ha a kormány/orbán az igy kiszórt milliárddokat mondjuk a te házad korszerúsitése forditja??, Szükség lenne-e most erre a nagyivű dumára?
És, most is fizetsz- akaratodon kivüll, anélkül, hogy tudatosulna: van megtakaritásod- arra az esetre, ha beüt egy váratlan kiadás? Van- akkor, jó. Na de nézd már meg, hogy a kis pénzecskéd mennyit ér??- na nem úgy, hogy 500 ezer volt, annyi ma is- hanem úgy, hogy amikor betetted a bankba, akkor mennyi árut tudtál volna belőle megvásárolni, és mennyit tudsz most- mert az 500 ezred, most csak 330 ezret ér. Mert ezt tette orbán "rezsicsökkkentése"- az infláció nem csak a jelen pénztárcádat zabálja fel, hanem a megtakaritásaid vásárlóértékét, amit ganéj módon most már az adócsökkentés kormánya brutálisan megadóztat egy dupla adóval. Szóval nem "akarsz" fizetni? Mégis fizetsz , akaratodon kivül- és sötét homály van a szemeden(nem szürke hályog), amikor elhiszed ezt a rezsicsökkentéses dumát...
Havanagi
Kevés ország mondhatja el magáról,hogy ilyen aljas,hazug miniszterelnöke van.És kevés olyan ország van,ahol a primitív többség tartja életben ezt a kormányt.
csipetke
Ahogy szokta.-- mindenki hibás,csak ő nem . Sajnos orbán sokmindenhez nem ért,de a kormányzáshoz rohadtul nem. Amit ő csinál, az lavírozás az idiótábbnál idióta intézkedések miatti zűrzavarban. Kapkodnak,nincs egyetlen ésszerű döntésük sem. A választás előtt orbán minden pénzt kiszórt a bukszából,mert mindent is megért neki,ha ismét nyer. Meg is lett a dolog, óriási hazugságok,és az üres kincstár árán. A jogállamiság,a demokrácia,stb., hiánya miatt nem jön a lóvé,de erre is van hazugságuk, .--Brüsszel a gyermekvédelmi törvény miatt nem ad pénzt. Hazudnak a pedagógusok béréről,és általában mindenről.Ez a kormány egy szent, Brüsszel által elnyomott,sanyargatott izééé.Ők az áldozatok. Kétségtelen,most szarban vannak,mert ha orbán nem eteti pénzzel a strómanjait,oligarcháit, összeomlik a nagyrészt eu-s pénzekre alapuló maffia-birodalma. És mi miatt a genyó banda miatt szívunk ki tudja meddig. Iyen kártékony kormánya még nem volt ennek a szerencsétlen országnak soha
csipetke
@Havanagi: 08:08 Nem értek veled egyet,mert a három millió orbán birka nem a többség. (de a választásnál játszott a fidesz matek,és még a halott külhoni szavazók is)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.