A trombitás már csak folyékony halmazállapotú táplálékot tud fogyasztani.

Egyre rosszabb állapotban van Galambos Lajos, "bekattant" a börtönben
Fotó: RTL

Galambos Lajost áprilisban vitték be a baracskai börtönbe, ahol a víz-, gáz- és áramlopás miatt rá kirótt 3 év 6 hónapos börtönbüntetését kezdte meg. Több alkalommal is halasztási kérelmet írt a megromlott egészségügyi állapotára hivatkoznia, de a bíróság elutasította. 

Elmondása szerint nagyon keveset eszik, és már alig képes a pépesített, turmixalt ételek elfogyasztására is. Mint mondta, ugyanazt kapja, mint a többi fogvatartott, csak leturmixolva. 

Mindenki elképzelheti, milyen, amikor a mákos tésztából egy kocsonyás, nyúlós massza lesz, és azt kell megennem

- üzente a Blikknek múlt héten a trombitaművész, azóta pedig még rosszabb lett a helyzet.

Sajnos ügyfelem már a pépesített ételeket is képtelen lenyelni. El lehet képzelni, hogy a bablevestől kezdve a rakott krumpliig milyen gusztustalan formákat öltenek a leturmixolt fogások. Nem szépítem: mint amikor egy moslékba mindent összeöntenek. Már előre öklendezett, amikor hozták az ételt neki, ezért úgy döntött, ezentúl pépesítve sem kéri. Ugyanolyan formában kapja mostantól, mint bárki más, ő azonban csak a folyékony halmazállapotú részeit fogyasztja el: a levesnek megissza levét, a pörköltnek kiszürcsöli a szaftját

- mondta a Blikknek Lajcsi ügyvédje, dr. Csontos Zsolt.

A Blikk információi szerint fizikai problémái pszichésen is megviselik. Korábban még hősiesen tartotta magát, mostanában azonban sokszor csak kedvtelenül néz maga elé, ha hozzászólnak, alig egyszavas válaszokat ad. Egyre jobban kezd magába fordulni, ahogy a börtönszleng mondja, kezd "bekattanni" – írja a Blikk.

Forrás: Blikk.hu

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
lajcsi..látod, te csak tolvaj vagy ,benn rohadsz...,budaházi meg szabad, hála a két szajhának,...az egyik kegyelmet adott,a másik meg nem vétózta meg...legközelebb jobban jársz ha " terrorista " leszel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
A táplálkozási problémán lehet élcelődni, de ha valakinél fellép, nem túl kellemes. Jobb helyen azért keresni szokták az okát!
Pálinkás Pál
lajcsi..látod, te csak tolvaj vagy ,benn rohadsz...,budaházi meg szabad, hála a két szajhának,...az egyik kegyelmet adott,a másik meg nem vétózta meg...legközelebb jobban jársz ha " terrorista " leszel...
Béla333
Szerintem hazudnak, csak megpróbálják előkészíteni, hogy az egészségügyi helyzetére hivatkozva kihozzák a kaptárból...
szaboria1
Most mindenki ócsárolja pedig csak jól behúzták a csőbe. Előbb tisztában kellene lenni az előzményekkel. Nem adta el a Dáridó jogát mily érdekes rögtön lopott, csalt. Pedig a Boglárka lakóparkhoz mint építtető nem volt köze csak a nevével adták el a lakásokat. A 8 gyanúsítottból csak Ő lett az egyedüli elkövető. Ráadásul még fizetett is a szolgáltatóknak.
kakukkmadár
@szaboria1: Ja fizetett, és ezzel beimerte a lopást, remélve, hogy elsikálják. Nem biztos, hogy jó ötlet volt. Most meg szerintem gyakorlatilag éhségsztrájkol, hogy zsarolja a rendszert, remélve, hogy nem hagyják éhen dögleni, és kiengedik. Két hónapja még nagy pénzért vidáman trombitált, hirtelen milyen beteg lett már. Ez a faszi épp olyan mint amit enni adnak neki, gusztustalanul nyúlós.
Emmersson71
@KisTehen: A dagi van beszélőviszonyban az asszonysággal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.