Hadházy Ákos közösségi oldalán hívta fel a figyelmet a fotókra.

Hadházy: "Novák Katalin a lombkoronás polgármester felesége mellett vigyorog"
Fotó: Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő beszél az általa meghirdetett tüntetésen az MTVA óbudai székháza előtt 2022. november 4-én. MTI/Koszticsák Szilárd

Novák Katalin a lombkoronás polgármester felesége mellett vigyorog

- kezdte bejegyzését Hadházy Ákos, aki szerint három eset lehetséges: "nem tudja, ki áll mellette, arcára fagyott a vigyor (ez a legvalószínűbb), vagy szándékosan akarják legalább Nyírmártonfalván rehabilitálni a Filemon családot".

A független képviselő szerint érdekes, hogy "a Fidesz hogyan próbálja menteni a menthetetlent ahelyett, hogy egyszerűen kirúgná Filemont és Tasó képviselőt, akinek szintén lett egy lombkorona sétánya, csak annyival szerencsésebb a polginál, hogy legalább egy csenevész ültetett erdőcske van körülötte".

Mint írja, Filemon Facebook posztjai már nem nyilvánosak, Tasó oldaláról pedig eltűntek a Filemonnal közös képek.

Viszont a minap propaganda cikk jelent meg Tasó fantasztikus ( iszonyatosan ciki) facsemetés “lombkorona sétányától”. Ebből megtudhatjuk pl., hogy a csenevész telepített erdőcskébe méregdrágán telepített gagyi fatákolmányával “ vállalásai között kiemelt helyen szerepel a vidéken élők érdekeinek képviselete, többek között az erdők közjóléti funkcióiból kiszorultak hátrányának megszüntetése.

Forrás: Facebook

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ezek a mocskos maffiózók olyan összetartó fajta...!
Ész, erkölcs, értelem nem számít, csak a brancshoz való tartozás, a maffiafőnök iránti hűség az ami számít!
A történelem szemétdombján a helyük!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Ezek a mocskos maffiózók olyan összetartó fajta...!
Ész, erkölcs, értelem nem számít, csak a brancshoz való tartozás, a maffiafőnök iránti hűség az ami számít!
A történelem szemétdombján a helyük!
gina
Várt valaki mást ettöl a fülbevalós OV ribitöl???
Lepényleső
...ha egyszer a zsák afoltját,ha megleli,- ezen vajon meg ki fog ütköznk?
ómió
És a magadfajta tökkelütötteket, Hullaházy efftárs, messze elkerüli!? Az jó!
CsipkeRózsa
Novák Katalinnak ennél utálatosabb viselkedése is volt már, pl.:az elnöki kegyelem gyakorlásában.
Nyírfa
Hja kérem, a család összetart. Csak az az egyetlenegy probléma van ezzel a családdal, hogy nem tízmillió magyar állampolgár a tagja. Az a kivételezett néhány ezer, aki lefölöz mindent, a szó szoros értelmében mindent, tejben, vajban fürdik, övék az ország, a hatalom, és annyira elszaladt velük a ló, hogy már egész Európát akarják. Európa, persze, nem akarja őket, és, velük együtt, lehet, hogy megy a levesbe az egész ország, de ők vakmerő, szittya terveket szőnek, egy életük, egy haláluk, de nem adják alább a magyar birodalomnál. Úgy gondolják, hogy ehhez a nagy horderejű vállalkozáshoz megnyerték a kínai és az orosz állam támogatását, és, ha netán rosszra fordulnának a dolgaik, majd e két szövetséges megveszi nekik a hőn áhított birodalmat.
De az oroszok most éppen a gazdasági és politikai haldoklásukat élik, így ők kiestek a szponzorok közül, Kína viszont sejtelmesen mosolyog, udvariasan bólogat, hadd higgye ennek a kis országnak a nagyravágyó vezetője, hogy nyerhet a feléjük gyakorolt ügybuzgalmával. Gondolatban már berendezték az országot egyetlen , minden szabad területet lefedő akkumulátorgyárnak, melyben kínai és magyar ujguruk fognak szorgoskodni, hol ingyen., hol némi kis jüanért.
Így állunk mostanság, mi magyarok, kinevetve, megbélyegzetten, kiközösítve egy rettenetes sors kapujában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.