Nemrég feljelentették Böröndi Gábor vezérkari főnököt, aki a vád szerint megalázóan bánt a honvédség sofőrjeivel.

A Központi Nyomozó Főügyészségre került Orbán új vezérkari főnökének ügye
Fotó: Facebook / Orbán Viktor

A Budapesti Rendőr-főkapitányságtól a Fővárosi Nyomozó Ügyészségre, onnan pedig a Központi Nyomozó Főügyészségre került a Magyar Honvédség főparancsnoka ellen tett feljelentés

– derül ki a Szabad Európa megkereséseire adott válaszokból.

A Központi Nyomozó Főügyészség szóvivőhelyettese, Domokos Réka ügyész arról tájékoztatta a Szabad Európát, hogy

a feljelentés elbírálása jelenleg folyamatban van.

Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, a Szabad Európa szerkesztőségéhez eljuttatott feljelentés szerint Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter is jelen volt, amikor Böröndi Gábor május elején Szentendrén megalázó stílusban beszélt a honvédség sofőrjeiről, és bejelentette, hogy tanításra viteti őket a szolnoki Különleges Dandár parancsnokával.

A feljelentés alapja egy május 5-én Szentendrén tartott állománygyűlés volt, az, amely miatt Vadai Ágnes, a parlament Honvédelmi és Rendészeti Bizottságának DK-s tagja írásbeli kérdéssel fordult a miniszterhez. A gyűlésen Böröndi Gábor arról beszélt, hogy

a honvédség sofőrjei „pletykásak”,ezért „tanításnak” kell őket alávetni.

Forrás: Szabad Európa

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Mi itt a csoda? Nov(ák)icsokatalin a 6seregfőnarancsnok’, a fiákerhajtó meg a hadügyér! De b@zmeg nem elréjja’ magát az ember. Vármegye meg ispán meg cilinder. Édes f@szom ne hagyj el. Nyugi, még pár év és lesz itten kérem méltóságos uram, várispán, meg tésasszony meg pandúr meg csendőr meg deres is! Mit rísz itt? Botosispán meg első éjszaka joga még nincs! Nemhogy örülnél, b@mmeg! Minek képzelik ezek magukat? Nem a lóról beszélek. Az új magyar arisztokrácia. Nekem a ló a legszimpatikusabb!
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fm.hvg.hu%2F360%2F20222205magyar3-web-resources%2Fimage%2F22-018-01_fmt.jpeg&key=ohmmx8b4_Ck-rmpzldJpDg&w=800&h=742
Ez a Böröndi olyan mint Münchhausen báró! "Münchhausen báró csodálatos utazásai és kalandjai hatalmas sikert aratott. A legendás mesék egyikében a mocsárba esett báró saját parókájának copfjánál fogva húzza ki magát az ingoványból. Híres a kettévágott ló esete is: a báró egy vár bevétele után hiába itatta lovát, az a töméntelen lenyelt víz ellenére is szomjas maradt. A lónak ugyanis hiányzott a hátsó része, mert kettévágta a várkapu védőrácsa. Az önállósult hátsó rész még szétrúgott a törökök között, majd a kancáknak kezdett udvarolni. A báró babérindával varrta össze a ló két részét, ami később azzal az üdvös hatással járt, hogy az ág kihajtott, és ő babérbokor árnyékában ülhetett a nyeregben".
Eladott Ország
"május 8-tól munkaidőben is kötelező fegyvert viselni a katonáknak" Hát ha ettől nem fossák össze magukat a potenciális ellenségeink, akkor semmitől. Hányan fogjak tökön lőni magukat az iróasztalnál? Nyilván golyó az nem lesz hozzá, régi komcsi trükk. Gyakorlaton az őr fegyverrel üres tárakkal.
Gálvölgyi-Kern Gyorsreagálású hadtest Miután qrvára nincs kéznél semmilyen ellenség, ezért csinál egy szalmabáb céltáblát, és a saját hadseregével szemben indít hős csatát ez az operetthuszár. Ez ugyanolyan paranoiás idióta, mint a gazdája a zsírsertés. Mi fax az hogy békekatona? - Dagadék szövege biztos. Minél több a gyakorló elmebeteg a kormányban és az államapparátusban, annál hamarabb lesz vége ennek a rémálomnak. Már várom mi lesz az Orbán Gazsiból.- Tenger nélküli ellentengernagy.
youtu.be/AqZ2e8jbZkU
vacsi
Nem az előtt kellett volna kivizsgálni, hogy feddhetetlen-e, mielőtt kinevezték?! Ez eső után köpönyeg...
Eladott Ország
@vacsi: ma.17:24 ☺ A tények támasztják alá a rendszer korruptságát. Mi vagyunk az EU legkorruptabb állama! Lásd Élios ügy etc...sőt olyan uniós pénzek is ki lettek fizetrve amit el sem kezdtek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.