Az, hogy a Krím-félszigetet nem ábrázolják Ukrajna részeként, Kijev szerint ellentmond a magyar kormány álláspontjának, mely szerint támogatják Ukrajna területi integritását.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SÍva
Akkor miért nem tiltakoztak amikor Kárpát alját hozzájuk csatolták? Ez fáj az nem fájt? Tudom én, hogy akik akkor ezt művelték már nem élnek (ne tudjanak a sírjukban nyugodni soha), de ez sem más mint az volt ha tetszik ha nem!
Eladott Ország
Az ukránok akár nyithatnának egy újabb frontot Záhony térségében, aztán amikor a csúti bűnöző a NATO után könyörögne, akkor a Stoltenberg széttárhatná a kezét, hogy dehát mi békepártiak vagyunk. Orbán: „nem az a kérdés, ki rohant le kit, hanem az, hogy mi lesz holnap”. Ezt követően pedig arról kezdett beszélni, hogy az ukránok nem nyerhetik meg a háborút. Még az araboknál is terjeszti a felcsúti tolvaj a Kreml propagandáját. Nem csodálkozom, hogy fent van az ukránok halál listáján. Teljes joggal van ott. Minden magyarok szégyene ez a féreg. Remélem, hogy Orbán, olvasta a német kancellár nyilatkozatát. Szép lassan minden EU-s vezető köp egy nagyot, ha meghallja, hogy Orbán.
Csizmás Kond
...más a terület fölötti uralom és más annak mittudommilyen elismerésnek mondott zagyvaság.
Eladott Ország
@SÍva: ma, 17:21 ☻Tájékoztatlak , Magyarország Hitler utolsó csatlósa volt. Utolsó csatlós leszünk megint, (ruszkik mellett) aztán lehet száz évig siratni Trianon2-t', meg hogy bántsák a magyart. Ez való a gyökereknek. Az EU-ban nincs egyetlen egy olyan ország, amely hazánk mellet kiállna.
vacsi
@Eladott Ország: Magyarország mellett soha, senki nem állt ki.
SÍva
@Eladott Ország: És ennek mi köze Trianonhoz? Ez 1920-ban volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.