Orbán Viktor kérése volt, hogy Bajnai Gordon is részese legyen a Városháza-ügy néven ismertté vált botránynak – állította kihallgatásán Berki Zsolt számolt be róla a Hírklikk.

Megdöbbentő dologgal vádolja Orbán Viktort Berki Zsolt

Berki elmondta, hogy Gansperger Gyula erőltette, hogy vonják be a projektbe Bajnait, és bár ő nem értette, miért van erre szükség, az üzletembert azt mondta, hogy „Viktor a lelkére kötötte” – írja a hvg360 nyomán a lap.

Berki szerint Gansperger arról győzködte, hogy a projektet Orbán odaígérte az oroszoknak, a kormányfőnél pedig nem lehet hibázni, mert aki hibázik, az megy a kukába.

A bonyolult, fordulatos Városháza-ügyben titkos felvételek, orosz befektetők, városházi munkatársak és Fidesz-közeli üzletember is feltűntek, lényege azt volt, hogy a Főpolgármesteri Hivatal a Városháza értékesítését tervezi. Később kiderült, hogy az épület nem eladó, igaz, korábban az ingatlan hasznosításakor felmerült az eladás lehetősége.

Gansperger Gyula az első Orbán-kormány idején irányította a privatizációt. A felvételek szerint ő hívta meg Bajnai Gordon, egykori miniszterelnököt arra a beszélgetésre, amelyen a Városháza eladásáról volt szó. Gansperger pedig azt állította,

olyan befektetőket képvisel, akiket érdekel az ingatlan.

Berki Zsolt neve több korábbi fővárosi ingatlan értékesítése kapcsán felmerült, a Városháza-ügy kapcsán állítólag jutalékért cserébe segített volna nyélbe ütni az épület eladását.

A felvételek nyilvánosságra kerülésekor Bajnai azt nyilatkozta:

titkosszolgálati módszerrel húzták csőbe, hogy egy karaktergyilkos kampányt építsenek fel a Városháza eladására.

Forrás: Hírklikk

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
vajon mer e perre menni viktor a "rágalmazóval" szemben, vagy megelégszik azzal,hogy egy kurvanagyot hazudhattak gordonról?! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Például ez a történet elég indok lehetne ahhoz, hogy az ellenzék felsorakozzon és egy nemzetközi sajtótájékoztató keretében bejelentse, hogy lám! Így működik a maffia kormány és amíg nincs garancia arra, hogy a következő választás igazságos lesz, addig ők el sem indulnak!
Ha átsiklanak egy ilyen történeten, akkor soha nem fogják tudni megállítani a hazugság cunamit!
Vagy mire várnak? Hogy majd Mari néni vagy Józsi bácsi mondja azt, hogy eddig és ne tovább??!!
Mi a fenének vannak az ellenzéki pártok? Hogy hozzák a reményt?
Tegyenek már végre valami határozott lépést is!
ómió
@Eladott Ország: Már megint a korruptbolsi rablóbandád lopóvénáját "mosogatnád" tisztára és most éppen a "városháza műveleteiteknek" a Fideszre hazudásával, bolsiék fajgörénye!? Korábban kéne ehhez kelned, idiótája! Fordulj Kerpel efftársadhoz! Őt bízta meg - ő mondta(!) - Mutyigeri efftársad a "téma" előterjesztésével, de abban Fideszről szó se esett! Azóta már "sikerült" ráhazudnotok!? Inkább a "Tarlós hagyaték" 200 milliárd efftársi szétlopását taglald! Vagy már azt is a Fideszre hazudtátok, görényfi!? Ha meg a hazaáruló, rabló és tömeggyilkos identitást keresed, nézegesd át a tetvesbolsi fajtátok "tablóit" Kun Béla efftársatoktól kezdve a szemkilövetőig - az mind az lesz!
ómió
@Toller Béla: Ha, viszont, igazat is látnál - bár az a tetvesbolsi fajtátokat a legkevésbé se érdekli - akkor azt itt 08:34-nél olvashatod!
kereső
@Béla333: Tökéletes "ellenzéke" a NER-nek. Együttmúködik- elbábozzák a "parlamentarizmust" a demokráciát. Nem elég ez Neked? Varsóban az ellenzéki pártok 500 ezres tüntetést szerveztek, a kormány politikája ellen- peddig ottan a NER még csak gyerek cipőben jár.
balos
@Béla333: Amilyen keményen tartja a markában a maffia a hatalmat felettünk olyan full kretén az ellenzék és a támogatói!Kevesebbért lógtak volna ilyen tömeggyilkosok 1 "nem normális" országban!Addig húzzák az időt,amíg tényleg az utolsó végre leoltja a villanyt!
drrotf
Nahát! Hogy mik vannak, és hogy mennyire kell vigyázni!!Már bűncselekmény elkövetésének hamis megvádolásával is el van foglalva a doktorminiszterelnök úr!És még szabadlábon van?Lagzi Lajcsi mellett talán lenne még egy hely!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.