Orbán Viktor kérése volt, hogy Bajnai Gordon is részese legyen a Városháza-ügy néven ismertté vált botránynak – állította kihallgatásán Berki Zsolt számolt be róla a Hírklikk.

Megdöbbentő dologgal vádolja Orbán Viktort Berki Zsolt

Berki elmondta, hogy Gansperger Gyula erőltette, hogy vonják be a projektbe Bajnait, és bár ő nem értette, miért van erre szükség, az üzletembert azt mondta, hogy „Viktor a lelkére kötötte” – írja a hvg360 nyomán a lap.

Berki szerint Gansperger arról győzködte, hogy a projektet Orbán odaígérte az oroszoknak, a kormányfőnél pedig nem lehet hibázni, mert aki hibázik, az megy a kukába.

A bonyolult, fordulatos Városháza-ügyben titkos felvételek, orosz befektetők, városházi munkatársak és Fidesz-közeli üzletember is feltűntek, lényege azt volt, hogy a Főpolgármesteri Hivatal a Városháza értékesítését tervezi. Később kiderült, hogy az épület nem eladó, igaz, korábban az ingatlan hasznosításakor felmerült az eladás lehetősége.

Gansperger Gyula az első Orbán-kormány idején irányította a privatizációt. A felvételek szerint ő hívta meg Bajnai Gordon, egykori miniszterelnököt arra a beszélgetésre, amelyen a Városháza eladásáról volt szó. Gansperger pedig azt állította,

olyan befektetőket képvisel, akiket érdekel az ingatlan.

Berki Zsolt neve több korábbi fővárosi ingatlan értékesítése kapcsán felmerült, a Városháza-ügy kapcsán állítólag jutalékért cserébe segített volna nyélbe ütni az épület eladását.

A felvételek nyilvánosságra kerülésekor Bajnai azt nyilatkozta:

titkosszolgálati módszerrel húzták csőbe, hogy egy karaktergyilkos kampányt építsenek fel a Városháza eladására.

Forrás: Hírklikk

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
vajon mer e perre menni viktor a "rágalmazóval" szemben, vagy megelégszik azzal,hogy egy kurvanagyot hazudhattak gordonról?! :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
vajon mer e perre menni viktor a "rágalmazóval" szemben, vagy megelégszik azzal,hogy egy kurvanagyot hazudhattak gordonról?! :)
Béla333
A hülyemagyar maffiahívők elégedetten csettintenek: jól át lett itt mindenki vágva! Milyen ügyes ez a bűnszervezet...!
Péter2
@csak úgy...: Ezek a vérbeli kommunista húzások , de jó , hogy jegyzőkönyvbe kerülnek , majd nem lehet letagadni , aztán egy kormányváltás esetén ,elő lehet az ügyet venni és le lehet folytatni , ki milyen disznóságot művelt , aztán a jusst is megkapja a " nyertes "
csak úgy....
@Péter2: az a probléma,hogy müködnek még azok a papír darálók, amin a pötyi féle szusszantó masinák bizonyítékait megsemmisítették!
Péter2
@csak úgy...: Biztos , hogy működnek a darálók de már digitálisan is tárolják , sok másolattal és hitelesített digitális aláírással ..
justhpeter
@csak úgy...: 20:17: Orbán nem fog perelni, hiszen nem szeret veszteni.
verőce21
Erről szólnak a politikai játszmák. Mi van ezen csodálkozni való?
Lényeg az, hogy kabátlopási ügybe keveredett a gordonka...!
Menőmanó
Na de ki az, akit ez megdöbbentett? Akinek van egy csepp esze már akkor is tudta, hogy ez a fidesz ármánykodása.
Eladott Ország
Nem is tudom, ki gazdagodott meg annak idején a székházeladásból. Egy szociopata bűnöző kisstílű játékai Orbán Viktor Mihály, vagyis közismertebb nevén O1G nem bolond, nem buta, de végtelenül pitiáner és bosszúálló. Tökéletesen meg vagyok arról győződve, hogy ez a kis spermafolt azért szakított a liberális értékekkel és eszmékkel, mert anno Szárszón felelősségre lett vonva a székházeladás miatt. Abban is biztos vagyok, hogy a Gyurcsány elleni háborúja személyes ügy, mégpedig annak okán, hogy Gyurcsány Ferenc nyilvánosan lealázta a 2006-os választások előtti választási vitában. Ugyanez a személyes sértettség vezetett Simicska kicsinálásához, és Juncker is sorra került, a diktátorozás és a pofon miatt, amit annak idején kiosztott Orbánnak.
ómió
És az ilyesmi Berki efftárs - mint "éles kés" - szerint kérés kérdése!?
AMORÁLISOK
lepereg erről minden gátlás rít meg a mellét döngette hogy ő keresi a legkevesebbet a parlamentben?? ja akkor kikkel lopatta össze a karnyujtásnyira az százmilliárdokhoz . Ilyen HÁTSZÉLLEL 6000 évet majd polt kioszt azán ? ja felébredek.
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:04 ☺Nerisztán uralkodójának egyik undorító geciputtony seggevége meg akarta venni a városházát, ezért íratott egy szerződést valamelyik ágymelegítőjével, amit átadott egy gyenge láncszemnek, hogy intézzék már el az akciót, csakhogy közben rájöttek, hogy ez csak úgy fog menni, hogy előbb befeketítik Karácsonyt, ezért elővették a friss ágyútöltelékeket összegyűjtő indexet hogy jólértesüljenek már Karácsony eladási szándékáról, amelyet a már korábban megíratott szerződéssel fognak megerősíteni. A postaládámban találtam! Orbán Viktor el akarja adni a Parlamentet! Ez teljesen nyilvánvalóan hiteles, hiszen komoly, géppel írt névtelen feljelentés megállapodás! Elővehetnék inkább a Fidesz pártszékház eladását is. Hamár eladás. "Hogy jött ki? A kilencvenből kivontuk a pénteket." ( Hofi)
uploads.disquscdn.com/images/f1737fe7633304888f564a40aa48f09c9243dde6306e7a85c9134317e709da5b.jpg
Egyébként meg az a véleményem, hogy Orbán Viktor hazaáruló, rabló és tömeggyilkos és aki rászavaz az a cinkosa.
( a tengerész)
uploads.disquscdn.com/images/8b3df5462479c5a15af15bee3a72792d5d0cdce5840a065934d5c8e8fba940cc.gif?w=800&h=364
Eladott Ország
Soha nem értettem, hogy anno hogy sikerült eladni az Eiffel tornyot, de most már látom, ha fideszes vagy megveszed azt is. Kósa vette meg? Örökölte. Örökölni nagyon tud, ez a szuperképessége. Ez nem szuperképesség. Csak jó rokonságba kell tudni születni. Naná, hisz volt már rá kupakja.
Közismertnek tekinthető az a viccsorozat, melynek legismertebb darabja valahogy így hangzik:- Igaz-e, hogy Moszkvában Mercédeseket osztogatnak? - A hír igaz - közli a jereváni rádió -, azzal az apró korrekcióval, hogy nem Moszkvában, hanem Leningrádban, nem Mercedeseket, hanem Zsigulikat, és nem osztogatnak, hanem fosztogatnak.Modjuk az elég brutál, ahogy ez a városháza kinéz. Baszki 2021-ben egy európai uniós világvárosnak egy omladozó vakolatú városházája van, 30 évvel a rendszerváltozás után. Előbb sajnos a Lánchidat kell kinyögni, mert az még le is szakadhat. Itt csak a vakolat potyog. Ezek nem nemzeti kincsek, csak a templomok, amikre a kormány áldoz is szorgalmasan. Sőt újakat is épít határon kívül is. Biodom, vagy biodrom, stadionok, lovarda a várban, kiélik vágyaikat az adófizetők pénzén. Keleti pályaudvar ablakon kinézni Thökölyi út felé, a szemét , törött szék, közegészségre veszélyes hulladékok, az épület állapotáról nem is beszélve. Milyen is volt a Keleti pályaudvar 40-50-60 éve? És még régebben? És ma? Szégyen az hiányzik. A Déli pályaudvar a párja, csak fiatalabb kivitelben. Üveg helyett fadeszkák. És szintén már avitt bűzös kosz. Adja oda Karácsony ajándékba a városházát Orbán papjainak! Most még önként megteheti. Mégis minek várja meg, míg erővel elveszik?
Toller Béla
@ómió: Mindenesetre életszerű, nem mondhatod, hogy nem az !
Béla333
Például ez a történet elég indok lehetne ahhoz, hogy az ellenzék felsorakozzon és egy nemzetközi sajtótájékoztató keretében bejelentse, hogy lám! Így működik a maffia kormány és amíg nincs garancia arra, hogy a következő választás igazságos lesz, addig ők el sem indulnak!
Ha átsiklanak egy ilyen történeten, akkor soha nem fogják tudni megállítani a hazugság cunamit!
Vagy mire várnak? Hogy majd Mari néni vagy Józsi bácsi mondja azt, hogy eddig és ne tovább??!!
Mi a fenének vannak az ellenzéki pártok? Hogy hozzák a reményt?
Tegyenek már végre valami határozott lépést is!
ómió
@Eladott Ország: Már megint a korruptbolsi rablóbandád lopóvénáját "mosogatnád" tisztára és most éppen a "városháza műveleteiteknek" a Fideszre hazudásával, bolsiék fajgörénye!? Korábban kéne ehhez kelned, idiótája! Fordulj Kerpel efftársadhoz! Őt bízta meg - ő mondta(!) - Mutyigeri efftársad a "téma" előterjesztésével, de abban Fideszről szó se esett! Azóta már "sikerült" ráhazudnotok!? Inkább a "Tarlós hagyaték" 200 milliárd efftársi szétlopását taglald! Vagy már azt is a Fideszre hazudtátok, görényfi!? Ha meg a hazaáruló, rabló és tömeggyilkos identitást keresed, nézegesd át a tetvesbolsi fajtátok "tablóit" Kun Béla efftársatoktól kezdve a szemkilövetőig - az mind az lesz!
ómió
@Toller Béla: Ha, viszont, igazat is látnál - bár az a tetvesbolsi fajtátokat a legkevésbé se érdekli - akkor azt itt 08:34-nél olvashatod!
kereső
@Béla333: Tökéletes "ellenzéke" a NER-nek. Együttmúködik- elbábozzák a "parlamentarizmust" a demokráciát. Nem elég ez Neked? Varsóban az ellenzéki pártok 500 ezres tüntetést szerveztek, a kormány politikája ellen- peddig ottan a NER még csak gyerek cipőben jár.
balos
@Béla333: Amilyen keményen tartja a markában a maffia a hatalmat felettünk olyan full kretén az ellenzék és a támogatói!Kevesebbért lógtak volna ilyen tömeggyilkosok 1 "nem normális" országban!Addig húzzák az időt,amíg tényleg az utolsó végre leoltja a villanyt!
drrotf
Nahát! Hogy mik vannak, és hogy mennyire kell vigyázni!!Már bűncselekmény elkövetésének hamis megvádolásával is el van foglalva a doktorminiszterelnök úr!És még szabadlábon van?Lagzi Lajcsi mellett talán lenne még egy hely!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.