Németh Szilárd végérvényesen a Fidesz főszakácsává lépett elő, hiszen rendszeresen posztol a különböző, általa elkészített ételekről.

"Pacalmackó, közpénz-disznó" – Németh Szilárd fakanalat ragadott, nekiestek a kommentelők

Októberben a rezsicsökkentésért felelős miniszter ugyanis palacsintát sütő képpel örvendeztette meg a követőit, és képleírással biztosított mindenkit, hogy pincepörkölt is készült a konyhájában.

De készült már nála tojásos lecsó cserkész kolbásszal, virslivel és makarónival is, ami nem okozott osztatlan sikert a kommentelők körében.

Most azonban okkal ragadta meg a fakanalat, ugyanis kedves szomszédjuk, barátjuk, Csaba bácsi 81 éves lett.

Kérésére vaddisznóragut készítek bográcsban az ünnepi vacsora egyik fogásának.

- árulta el, és boldog születésnapot is kívánt.

Pacalmackó... Az ingyen konyhán lennél ilyen lelkes kiskukta és nem a közpénz bográcsnál ekkora disznó 

- írta neki valaki.

Közpénz-disznó, te pacalfejű

- tette hozzá egy másik, ám többen a pólójára tértek ki, és megüzenték neki, hogy biztosan nem székely, maximum piskóta.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
@Nessy: persze, szavaznak rá, mert orbán talicskával viszi ki hozzájuk a pénzt, lesz@rva az itthon élő magyar embereket.
Csak a határon túliaknak köszönheti orbán a regnálását. Még a halottak is szavazhatnak rá, senki nem ellenőrzi a határontúli levél szavazatokat.
sgl
Ezeknek a bélférgeknek nincs semmi önkritikájuk?
Környezetük nem szól rájuk??
sgl
@Mirabilis: Nem a pénz a szavazat gyűjtő, hanem a ballib ellen beégetett gyűlölet: mindenkit gyűlölni aki nem fideszhívő! Ez megy a fideszbukta, 2002 óta.
..Az érzelem alapú hit alapján szavaznak, ezért tehet meg mindent a fideszmaffia.
Ellenzék meg naponta 100x felteszi a kérdést, hogyan van a fideszgazemberségük után a fidesznek ennyi szavazója. Nem veszik észre mi a mozgató rugó.
sgl
A magyar nép olyan mint a naponta kékre vert asszony, minden nap megveri a férje, nem hagyja ott, sőt, ő könyörög a férjének még, még, még!!!
Ugyanez van a fidesszel.
...Ezerszer bizonyították milyen alávaló hazug tolvaj esküszegő csürhe, de a nép akkora része amely hatalomban tudja tartanai ennek ellenére megszavazza.
..Oka: a mérhetetlen beégetett gyűlölet mások iránt ezért bármekkora gazembrséget követnek el annak ellenére beszavazzák, mert mások ellen tíltakoznak még akkor is ha a fidesz szavazóknak is rossz és káros amit tesz a fidesz és gazember vezére. A hit vezérli őket nem a tények.
--A hit olyan mint a szerelem, izlés, nem befolyásolható valós tényekkel, ezt nem ismeri fel a politikai hangadó elllenzék, kapkod mindenfelé, ostoba elemzők meg nem semmi ökörségeket hordanak össze-vissza, amit a fideszhívő leszar.
Ő gyűlöl és fideszre szavaz.
izéke
Remélem összefosták magukat tőle
Mirabilis
@sgl: tegnap 18:17 és mi a mozgatórugó? Szerinted?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

G.w.M-re lecsapott a rendőrség
Szórakozás - 2023. September 28., 08:45
G.w.M-re lecsapott a rendőrség