Szijjártó Péter most az Interfax orosz portálnak adott rövid interjút, amelyben elmondta, Magyarország nem lesz a Török Áramlat részvényese – írja az Index.

Szijjártó Péter az oroszoknak adott interjút, hatalmas ellentmondásba került önmagával
Kép: Facebook/Szijjártó Péter

A lap szerint hozzátette, nincs tervben az orosz gáz helyettesítése, miközben egy nappal korábban bejelentette, hogy

100 millió köbméternyi földgáz érkezik Magyarországra Azerbajdzsánból.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter június 2-án a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a magyar MVM CEEnergy és az azeri SOCAR aláírt egy megállapodást, amelynek keretében 100 millió köbméternyi földgáz érkezik Magyarországra Azerbajdzsánból az év végéig.

Pár nappal korábban Oslóban pedig arról beszélt, hogy tárgyalásokat folytat Szlovákiával egy esetleges, norvég földgáz szállítását célzó megállapodás reményében.

Forrás: Index

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Már azt sem tudják mit hazudtak tegnap . Pedig nagy kakában lesznek , mert az Ukrán kormány bejelentette , nem hosszabbítják meg az oroszokkal kötött tranzitszerződést ami 2024-ben lejár , ez azt jelenti , hogy teljesen leáll a barátság gáz, és kőolajvezeték . Úgy hogy az osztrákoknak és a magyaroknak új szállítási útvonalat kell keresniük .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@csak úgy...: A hazug Paraszt te vagy már ismét...?
Havanagi
@Péter2: Kakadu már belekeveredett a saját hazugságaiba.Jól van ez így,csak kapjon minél több gellert és végezze ki magát a gazdájával együtt.
kulabombaafityiszre
Aza baj a hazugságaiddal peti vitéz,hogy nem tudod ötpercel ezelőtt mint hazudtál,meg előtte ötpercel.
Sámannus
Petya mint a kiskutya rendszeresen körbe jelöli a Veresteret. Akár mit tesz szarba van, szét folyt a sok hazugság. már ennek nincs semmi értelme csak az utóvéd harcok mennek. Az oroszok belháborúja okán ég az ő lábuk alatt talaj. Mindent elvállalt amihez nem értr, akárcsak Pintyőke, a katona felcser módjára köhögésre hashajtót ír fel. Petya pedig a bűnözők körében vált híressé, mint aki bidéből iszik, tudatlan semmihez sem ért, és nagy a pofája, szórja a pénzünket Börtönben a helye.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.