Van olyan tanár, aki a tanítást már csak hobbiból csinálja, de akad olyan is, aki másodállásban sírásóként dolgozik.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
Amíg a pedagógusok többsége gyáva, vagy leszarom tablettát fogyaszt, addig nem várható változás. Az értelmesebbek kifarolnak az oktatási zsákutcából, és keresnek valamit, ahol megfizetik és emberszámba veszik. Így teljesül Orbán vágya, a sok sok buta, tanulatlan, átverhető fidesz szavazó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Szakadj már ettől az állandó"libsi" szövegtől. Lehet a történelmet átírni, fogalmakat félremagyarázni, mai magyar irodalmat csak cenzúra mellett tanítani, térképet kicsit átrajzolni, ezzel nem sokat ártanak, ilyen régen is volt. De lényeges reál tárgyak esetében nem számithat pártállás, vallás. Pithagorasz, Archimedesz, Einstein törvényei, tételei nem jobb vagy baloldaliak.
Clavigo
@Shikari: Rajtad látszik,,hogy sokat jártál iskolába,,,moslékért a menzára.
Nessy
@Shikari: Melyik tantárgyra gondolsz? Tudod, az elsö négy osztályt nem állami iskolába végeztem, a felső négyet az ötvenes évek elején három év alatt letudtam az államiba, de ott sem lettem zakkant.
Nessy
@Shikari: Tényleg olyan tantárgy, hogy "lélek mérgező marhaság" sem a gimiben, sem a Marx Karcsin nem volt. Az aktuális politikai dumával szembe már diákként is immunisak voltunk.
Manapság az internet, a közbeszéd , némely politikus előadása mondjuk egy évnyitón, vagy mint most Kövér et. szónoklata, a ballagáson, kimeríti a marhaság fogalmát!
izéke
@Shikari: az a ti (náci söpredek) szerencsétek,hogy Európa toleráns veletek pedig szart se érdemeltek
izéke
@Shikari: szerencsére ebben a te véleményed jb szart se ér,nem vagy illetékes eldönteni,hogy ki számít magyarnak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.