Pedagógusnapon üzent a Fidesz: a baloldal képviselői ezen a héten is megfúrták a pedagógusok béremelését. A nagyobbik kormánypárt szerint tehát csakis a baloldal az oka annak és persze Brüsszel, hogy nem emelik a tanárok bérét Magyarországon. 

A baloldal képviselői ezen a héten is megfúrták a pedagógusok béremelését

- írta a Fidesz az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében.

A magyar pedagógusok átlagbére 800 ezer forintra emelkedik, ha Brüsszel kifizeti a Magyarországnak járó uniós forrásokat és végre tudjuk hajtani a tervezett pedagógusbéremelést – olvasható a nagyobbik kormánypárt pedagógusnapi közleményében.

Felháborító, hogy a magyar baloldal európai parlamenti képviselői ezen a héten is megfúrták a pedagógusok béremelését, Brüsszelben ismét azért szólaltak fel, hogy Magyarország ne kapja meg az uniós forrásokat

- írták.

A baloldal brüsszeli képviselői – név szerint: Dobrev Klára, Molnár Csaba, Ara-Kovács Attila, Gyöngyösi Márton, Cseh Katalin, Donáth Anna, Rónai Sándor, Ujhelyi István – havi 5-6 millió forintos fizetésért bevallottan azért dolgoznak Brüsszelben, hogy a magyar pedagógusok ne kapják meg a béremelést, és ne kereshessenek 800 ezer forintot

- áll a Fidesz közleményében.

Pedagógusnapon is csak röhejes ujjal mutogatás járt a kormánytól a tanároknak

Az ADOM Diákmozgalom és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) által a pedagógusokért meghirdetett szolidaritási tüntetés résztvevői gyülekeznek a belvárosi Kálvin téren 2022. október 23-án. MTI/Koszticsák Szilárd

PSZ: köszönet az oktatásban dolgozóknak

A Pedagógusok Szakszervezete továbbra is azért küzd, hogy az oktatásban dolgozók nélkül a kormány ne hozhasson döntéseket, továbbá a kormány és a társadalom is megbecsülje azokat, akik ezt őszintén megérdemlik

- írta a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében, köszönetet mondva a szakmában dolgozóknak.

"Magyarország legnagyobb oktatási szakszervezetének elnöksége pedagógusnapon elismerését és háláját fejezi ki azoknak az oktatásban dolgozóknak, pedagógusoknak, oktatóknak, akik hivatástudatból, elkötelezettségből, gyermekszeretetből a pályán maradtak" – olvasható a kommünikében.

A PSZ azt írta: köszönetet mondanak azért, hogy a jövő generációjának érdekét tekintik elsődlegesnek akkor is, ha egyre nagyobb teher hárul rájuk, miközben nem érzik a megbecsülést.

Köszönet illeti azokat is, akik az elmúlt években kiálltak az oktatás ügye mellett, támogatták a szakszervezetet a sztrájkok, a tüntetések szervezésében, részt vettek a tiltakozó akciókban

- fogalmaztak a közleményben.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Muszáj újra és újra leírni, mert a hülyemagyar maffiahívők gondolkodás nélkül veszik át a maffiózók hazugság cunamiját!:
A magyar állam által alkalmazott dolgozókat - így a tanárokat - a magyar államnak kötelessége megfizetni, ez NEM BRÜSSZEL FELADATA!
Nem is értem, hogy ezeket a hazugságokat miért nem az ellenzéki pártok képviselői cáfolják nap mint nap? Ők miért nem harcolnak a hazugságok ellen?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Másoló
a ner-be ágyazott mocskos hazug fidesz rohadékok fpujjj
Nessy
@Philip Marlowe: Mondhatná szebben is kislovag! Feltételezem, ezen kedves jelzőket otthon is használja a hozzátatozóinak , azért írta nekem ismeretlenül is.
izéke
@Philip Marlowe: de bizony van veszítenivalója az európai adófizetőknek,többezer milliárd okuk van rá,hogy ne küldjék a pénzt. Ugyan mit zavarnál te el ha kiderülne,hogy orbán hazudott? Naponta derülnek ki a dolgai mégis vele vagy és tapsolsz neki. Majd pont aztán változna a véleményed? Remélem,hogy kap egy újabb Trianont ez az ország és max felcsut marad meg orbánnak. Hajrá EU! EGY CENTET SE ORBÁNÉKNAK! PUSZTULJANAK KI!
Philip Marlowe
@Nessy: Tükörbe néztél szemétláda???
Mert az pozitív, hogy legalább nem próbálod a hazudozásaidat tovább srófolni.
Ezt úgy értelmezem, hogy megértetted amit írtam. (remélem)
Philip Marlowe
@izéke: "Remélem,hogy kap egy újabb Trianont ez az ország és max felcsut marad meg orbánnak. Hajrá EU! EGY CENTET SE ORBÁNÉKNAK! PUSZTULJANAK KI!"

PFÖJJJJ!!! Te rohadék senkiházi hazaáruló szemétláda!
Most leleplezted magad te mocskos szarfaszú geciláda!
PFFÖÖÖÖÖJJJJJ!!!
izéke
@Philip Marlowe: vigyázz még megüt a guta :))))))))) vagyis inkább mégse vigyázz! Az ekszakadt reszeken élő magyaroknak ezerszer jobb dolga van már szlovákként mint a magyaroknak idehaza

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.