A Fidesz propagandáját toló Megafon egyik riportere, Bohár Dániel kárörvendően (libsizve) reagált arra, hogy jövőre Magyarországra költözik a Pepsi, vagyis az üdítők palackozása Szentkirályra kerül át.

"Kezdődhet a lipsi-hiszti"- ez jutott eszébe a Megafon sztár propagandistájának arról, hogy a Pepsi Magyarországra költözik Balogh Levente palackozójába

Fotó: Facebook/Magyar Kétfarkú Kutya Párt

Ahogy korábban mi is megírtuk, Balogh Levente a Világgazdaság kérdésére megerősítette, jövőre Magyarországra költözik a Pepsi, tehát az üdítők palackozása, ami a magyar piac számára jelenleg Ausztriában, Csehországban és Romániában zajlik, Szentkirályra kerül át. A Szentkirályi elnöke azt is elmondta, hogy éppen ezért megvásárolták a világ egyik legmodernebb palackozó gépsorát, amely alkalmas az ásványvíz mellett az üdítőitalok töltésére is.

Erre a hírre reagált vasárnap este közösségi oldalán az ellenzéket ekézve (vagyis inkább liberálisozva /libsi/, zsidózva/bibsi/ = "libsi vagy lipsi") Bohár Dániel.

A Megafon sztárja a Facebookon azt írta:

Kezdődhet a lipsi-hiszti!

Jövőre már a Pepsi is Magyarországon fog készülni, magyar embereknek munkát adva.

A Magyarországon szót mondjuk elírta, itt az eredeti poszt:

Több mint 2,5 milliárd forintjába került 2022-ben a Megafon a magyar adófizetőknek

Épp pár napja derült ki, hogy

2.767.062.000 FORINT TÁMOGATÁST FOGADOTT BE A MEGAFON A 2022-ES ÜZLETI ÉVBEN, EZ TÖBB MINT KÉT ÉS FÉL MILLIÁRD FORINT

Minderről Facebook oldalán a Magyar Kétfarkú Kutya Párt számolt be szerdán.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Shikari: ma, 06:27 ☺ Ferge Zsuzsa a fideszről: „Amit Orbán illiberális demokráciának nevezett, ez már nyilt diktatúra, amit a miniszterelnök akkor von vissza, ha itt lesz az ideje. De hogy mikor lesz itt az ideje, azt is ő határozza meg. Ez egy olyan diktatúra, amelyben minden dolog az emberek ellen van fordítva. Az embertelenség a rendszer lényege. Ennél rosszabb formulát keveset lehet ismerni...”
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/182826308_1103575326789040_1231372012768532971_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=PlWkAoaAQJMAX9b6UeA&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBwzrTLl3T8R_0p_02s853yhNq6Mi9FEn_Hz16sCX_77g&oe=64A4D7FC
A demagóg duma, a társadalom tagjainak nyomorban tartása, a világot másképp gondolók elnyomása nem is vezethetett máshová csak az ország elszegényedéséhez. A felelősség elismerése, felvállalása soha sem ment a fidesznek, az ellenségkeresés viszont bevált módszere, ezért tartunk itt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
A Szentkirályi is egy nagy közpénz magánosító...
Eladott Ország
Déjà vu érzésem van, az előző rendszer párttitkárai voltak ilyenek, akik még abban is hittek amit nem értettek.
Hé, libsik! Üzennék nektek valamit, jól jegyezzétek meg! Az a nagy helyzet, hogy akármennyire fáj nektek, de mi vagyunk a világ legjobb csapata: Megafon! Bohár Dániel , Trombitás Kristóf , Stefi Déri , Deák Dániel. Ez is mutatja a kormánypropagandisták szellemi nívóját. Ez a magát ripoternek nevező Bohár Danika is gondolom egy a sok, az újságírást nem tanult, de azt űző fidesznyik senkik seregéből, akiknek semmi önálló gondolatuk nincs, azt szajkózzák hazugságok árán is, amit gazdájuk kiad nekik, őnálló értelmes gondolatuk nincs, mert arra alkalmatlanok. A világ legjobb csapatát onnan lehet egyértelműen felismerni, hogy ezt magáról bizonygatja. A fideszes alapműködése, hogy eljátsza a hülyét, aztán úgy marad. Bohár Danika a gravitációról sem hallott, ha feldobja a szart és nem áll arrébb, a fejére fog esni. Ő az Orbán seggéből kandikáló senki. A gravitáció csak libcsy ármány, ők már rég legyőzték! Dajcstompika biztos! Egyre durvábban ütközik ki a fideszes kontraszelekció. Bohár nertárs nem csak ostoba seggnyaló, de szorgalmas is. Amikor a hülye kis ficsur elkezd arcoskodni, majd a mondat felénél rádöbben, hogy ő a „hüJe”. Danika, ezért kellenek a tanárok, hogy ne ilyen büdös bunkók legyenek a gyerekeinkből! Bohár köcsög, naponta igazolja, hogy bizony súlyos tanárhiány van. És ez az ürülék az adófizetőkből él. És milyen jól. Kipcsák szólás alacsony az IQ-d? Egy büdös gyökér bunkó paraszt vagy? Vár a fidesz, lépj be közénk! Szokni kell, „lyogálamban” minden előfordulhat...
Nessy
Miután soha nem szerettem a pepsit, nem fogok hisztizni. Azt hiszem, nem vagyok egyegül. Különben is egy "jó barátnak" volt pénze, meg akad ott valószínűleg némi állami segítség is, és megvett valamit, az természetes, elég gyakori hír.
Nessy
T. Megafon! Minek a rövidítése a "lipsi" kifejezés? Liberális nem lehet!
izéke
@Nessy: összevonták a LI.berális,P.roletár es a bib.SI (zsidó) szavak betűit

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.