A múltkor azt írta, hogy érti, miért mutatta a fia a középső ujját az M1 hírhamisító szerkesztőjének, de helytelen volt beintenie – írta közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Minden nap le fogja lerántani a leplet az Orbán-kormány hazugság-gyárról – Hadházy felkészült, 3 hónapos harcot hirdetett

Újra kell gondolnia ezt, és az érzékeny lelkületű hírhamisítók kedvéért a következő három hónapban minden nap konkrét példákkal fogja bemutatni, miért volt igaza a fiának.

Minden este be fogok mutatni egy-két kirívóan manipulatív és elfogult tudósítást az előző esti híradóból. És két-három olyan témát is fel fogok sorolni a független sajtó anyagaiból, amelyeknek az úgynevezett közmédia híradójában is ott kellett volna lennie, de a cenzorok nem engedték adásba.

- mondta a politikus.

Szerinte elég lenne újra és újra felidézni, hogy 2018 és 2022 között összesen kétszer szerepelhetett élő adásban ellenzéki vezető politikus, miközben Orbán Viktor hetente szónokolhatott hosszan a rádióban. Ezt továbbra is megteheti, ellenzéki politikusok továbbra sem kaphatnak ilyen lehetőséget, de nyilvánvalóan az EU-s pénzekért kuncsorogva a „közmédia” újabban, a választás UTÁN állítólag meghív ellenzéki politikusokat is.

Természetesen ettől még ugyanúgy le kell mondania azoknak a vezetőknek, akik felelősek azért, hogy négy évig nem tehette be a lábát az ellenzék oda.

- tette hozzá az országgyűlési képviselő, aki szerint sokaknak még ma sem egyértelmű, miért nem beszélhetünk tiszta választásokról, amíg nincsen konszenzusos vezető a közmédia élén, ezért a következő hónapban néhány mazochista honfitársunk minden nap megnézi a híradót, hogy összeírja a legkirívóbb hazugságokat és ferdítéseket.

A munkájuk nem csak azért fontos, hogy az érzékeny lelkületű híradósok megértsék, miért intett be nekik a fia, hanem azért is, hogy a magukat ellenzékinek valló pártok is lássák, hogy miért vállalhatatlan, ha nem hajlandóak semmit sem tenni a propaganda legyőzéséért.

Nem utolsó sorban három hónapig elvégezzük azt a munkát, amit a DK, MSZP és Jobbik delegáltjainak kellene elvégeznie – havi 700 ezerért – az úgynevezett Közszolgálati Közalapítvány kuratóriumában.

- üzente az ellenzéknek.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@Namely: Te hova bizonygatod még, hogy buta vagy mint a segg?
Kérjen tőled engedélyt, hogy végezze a közérdekű munkáját?
Hogy te nem érted, az egy dolog.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
drrotf
Nem csak egy embernek kellene ezt csinálni, leleplezni az Orbán kormány hazugságait, hanem az egész ellenzéki gyülekezetnek!Minden nap meg kell mutatni, az embereknek , akik vakon hisznek ennek a kormánynak az igazságába, azt hogy ez a kormány rendszeresen félrevezeti őket, csapdában tartja a magyarok nagy részét, és elhiteti velük, hogy a jobb jövőt építi a kormány, közbe meg az EU legszegényebb országai közé küzdötte le az országot!Aki közel 13 éve kétharmaddal kormányoz az az ellenzékre, és másra nem tolhat felelősséget semmiben, különösen nem akkor amikor rendeleti kormányzás van már több mint két éve, és Orbán a rendeleti kormányzás bevezetésekor az Országgyűlésben minden felelősséget magára vállalt ami ezek után következik.Be kell mutatni, hogy egész Európában , még Ukrajnához közeli országokban sem bitorolja a hatalmat olyan módon senki sem mint ez a kormány, senki nem vezetett be vészhelyzeti kormányzást, mert a hatalom normális gyakorlást még a közeli "háború" sem veszélyezteti.Egyedül ez a "mi " kormányunk gondolta úgy, hogy magasról tesz a hatalmi ágak normális működésére, és minden hatalmat a végrehajtói hatalom kezébe tett, hogy Orbán Viktor , a magyarok ifjú kommunistából demokratává vedlett, majd konzervatív politikussá vált kereszténydemokrata mezbe bújt vezetője ,minden hatalmat a saját kézbe összpontosította, és játssza itt a Istent, minden magyarnak az uralkodóját!
Namely
@Horizont: "Ja és nincsnek lovaim "
Kire szavaztál és főként ki ellenében? Kinek a bukását várod mindenáron? Kire szavaznál le, hogy Orbánt, a gyűlölt Sátánt bukni lásd?
Na, azok a te lovaid.
Kár ezen rugózni: a helyzet az, hogy Hadházy és a fajtája a legnagyobb akadályai a NER leváltásának.
Hogy miért?
1. A kampány azoknak szól (pl neked), akik meg vannak győzve. De csak veletek nem lehet választást nyerni. Ezért aztán Hadházy majombohóc jobban tenné, ha valós problémákkal foglalkozna (persze nem fog, mert ahhoz egyrészt ostoba, másrészt lusta).
2. Azokat kellene a Fidesz táborából átcsábítani, akik nem fanatikusok, és érvek (észérvek, nem az, hogy "jaj de mekkora diktatúra van", stb) mentén szavaznak.
De erre képtelenek.
Ahogy pl te is arra, hogy legalább tisztán lásd, a vereség okát.
szaboria1
Látom sok ember nincs tisztában mi is a feladata egy orsz.gy.képiselőnek. Ugyanis az eskü szövegében benne van a népet szolgálom tehát, igaza van amikor feltárja sok mocskosságot. Mivel a mi adóinkból befizetett pénzeket herdálja el a nagy fidesz kormány.
Namely
@Horizont: "Ne izgulj én tisztán látom a vereség okát, minden szemszögből minden oldalról.."
Ha ez így lenne, nem a nem létező diktatúrát okolnád örökösen, és pl Hadházy majom tevékenységét bohócműsorként aposztrofálnád.
De ha már itt tartunk, írd már le, hogy miért volt a 2022-es vereség.
"Miért gondolod, hogy csak és kizárólag te vagy az okos és mindenki más akinek nem tetszik orbán uralma az csak hülye lehet? "
Idézz tőlem csak egyet, ahol Orbánt méltattam, és/vagy Orbánt NEM hülyeségekkel kritizálókat valaha bántottam volna. Sőt.
De te azt nem hallod meg, mivel szerinted aki nincs elájulva Hadházytól/stb bohóctól, aki szerint az 5 milliós számla felemlegetése huszadjára értelmetlen szemfényvesztés, az egy Orbán-ügynök.

"Tudom nem nektek, de nem baj ugye? "
Többször leírtam, hogy tőlem szeresd, de nem végzi el a munkáját (amiért te is fizeted), és amit csinál, az kontraproduktív és káros.
Aki Én
@Namely: Aki a példátlan orbáni-korrupció, és infláció helyett arról próbál másokat győzködni, hogy az a hülye aki erre felhívja a figyelmet, az egy végtelenül ostoba és káros idióta.
Azzal csak néha közölni kell, hogy idióta.
Akkora elánnal adod elő a butaságokat, hogy még magadat is megtéveszted.
Illetve lehet, hogy csak magadat.
Itt úgy tűnik.
NKF
Hagyjuk már ezt a köcsög Szarházyt! Egy majom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.