Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Karmelita kolostorban tárgyalt a Roszatom orosz nukleáris energetikai konszern vezérigazgatójával, Alekszej Lihacsovval – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán orosz zászlóval a háttérben mutatta meg, hogy a nukleáris konszern vezetőjével tárgyalt
Budapest, 2023. június 5. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) fogadja a Roszatom orosz nukleáris energetikai konszern vezérigazgatóját, Alekszej Lihacsovot a Karmelita kolostorban 2023. június 5-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A megbeszélésen részt vett Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter valamint Kirill Komarov, a Roszatom vezérigazgató-helyettese is.

Az energetikai cég küldöttségét korábban fogadta Szijjártó Péter is, aki a találkozó után elmondta:

hamarosan megindulnak a paksi bővítés újabb fontos előkészítő munkálatai, a módosított szerződéses keretrendszer biztosítja a gyorsabb előrehaladást a biztonsági szabályok teljes körű tiszteletben tartása mellett.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Mocskos hazaárulók, oroszbérenc szemét banda!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
@Németh István: ma, 07:29
Ebben mi magyarország érdeke,hogy csontik benyal a muszkáknak?Hülye.
ómió
Pedig a Roszatommal tárgyalva efftársilag milyen jól mutathatott volna ott egy, mondjuk, vietnami zászló! Ugye, efftársak!?
Namely
@balos: már megint a homoszexuális fantáziáid :D
@Aki Én: nézd, te megint ugyanannyi érvet írtál mint legutóbb, amikor megnéztem egy böffentésedet. Nem sokat változtál, még mindig egy fogyatékos troll vagy :)
Aki Én
@Namely: Ha nem értesz meg egy mondatot, ami azért gyakori :), jössz az ,,érvek" kártyával.
Itt lenne az ideje, hogy előhozakodj az érvekkel.
És nem érveltem, hanem véleményt nyilvánítottam.
Jesszus baszki, ez is gondot okozott?
Aki Én
,,Az ukrán közgazdász azonban ennél élesebben is fogalmazott. Mint írja: az orosz kém Orbán Viktoron, aki másodállásban magyar miniszterelnök”, múlik minden."

balramagyar.hu/2023/06/05/orosz-kem-lehet-orban-viktor/
Németh István
Moslék agyúak! Az országnak működnie kell az pedig egy feltételrendszeren alapszik Ezta feltételrendszerta kormány minden magyar állampolgár érdekének megfelelően biztosítja!
konklúzió >> akinek nem tetszik, hogy az országunk előre halad, van létezik és nem csődbe lődörög, meg nem lövik ki a békés felvonulók szemét még a moslék aljas tüntetőkét sem és nagyon nem gyilkolnak az menjen a büdös rohadt kurva anyjába > de a pusszokat a tezsicsökitől kezdve az adókedvezményekig, a nyugdíjemelésekig a fizetésemelésekig azonnal adja vissza és rohadjon meg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.