Dolgos, mozgalmas napja volt hétfőn Orbán Viktornak – állítja nap végi összefoglaló videójában.

Nézze meg videón, hogy mi mindent tett értünk Orbán Viktor egyetlen nap alatt
Részlet Orbán Viktor videójából

A miniszterelnök a hetet a keleti nyitás demonstrálásával kezdte, először Szijjártó Péter társaságában Alekszej Lihacsovval, a Roszatom vezérigazgatójával találkozott kolostorában, hogy egy kicsit gyorsítsanak a Paksi bővítés folyamatain.

Szintén a Karmelitában fogadta Orbán Jin Liqunt, az Ázsiai Infrastrukturális Beruházási Bank vezetőjét. 

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár a találkozó kapcsán közölte, Magyarország "keleti nyitás" politikájának gyümölcsei kezdenek beérni, legnagyobb külföldi működőtőke-beruházóink immár ázsiai – kínai, koreai, japán – cégek.

Orbán Viktor gazsulált még a sok kedves befektetésért Kim Dzsin Phjónak, a koreai parlament elnökének, valamint Szuzuki Toshihirónak, Magyarország leghűségesebb japán befektetőjének is.

Orbán Viktor a jordániai külügyminisztert is fogadta hétfőn. Ajmán Szafadi azért érkezett Magyarországra, hogy Szijjártó Péter kijárja neki, hogy országa több pénzzel zsarolhassa az Uniót a bevándorlók vissza nem tartásával fenyegetőzve.

Forrás: Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ditrich
Kutya se kérte rá hogy ennyit ,,fáradjon ,,!
Amúgy meg tévedés ne essék nem értünk teszi!
Hanem saját magának és ,,kedves,,családjának gyüjtöget a mi nevünkben a szarházi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tunes1106
Kibaszott írás is vele van . Jó kofa lenne belőle egy nap alatt eltudta adni az országot! Mehetne piacozni a sárkány centerbe is! Rohadjon meg gusztustalan féreg!
Béla333
"Ajmán Szafadi azért érkezett Magyarországra, hogy Szijjártó Péter kijárja neki, hogy országa több pénzzel zsarolhassa az Uniót a bevándorlók vissza nem tartásával fenyegetőzve."

Katar Uniós politikusokat vesztegetett meg, hogy országuknak ezt-azt elintézzenek.
Ez ugyanannak tűnik, csak a maffia ezt közhírré is teszi! És a hülyemagyar maffiahívők bőszen bólogatnak, hogy milyen ügyes a maffiózó...
namihami
Hogy bírja a gyönge teste ezt az őrült strapát!?!?! Kérjük, hogy lassítson ezen a magának diktált iramon, mert belerokkan és akkor hová tűnik hazánk egéről nemzetünk fénylő csillaga!
Aki Én
@verőce21: Ez irónia, vagy ennyire gusztustalanul becsicskultál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.