Akinek nem ugrik be elsőre, hogy ki fia-borja Balásy Gyula, annak elég annyit mondani, hogy Ő az a vállalkozó, aki cégeinek -New Land Media és a Lounge Design- köszönhető hogy mára többé-kevésbé minden magyar agyába beégtek a kormány politikai üzenetei. Azt képzelhettük volna, hogy fent nevezett, aki 2015 óta 450 milliárd forintnyi állami megrendelést kapott, aminek cirka 10%-a volt a nyeresége, a legélesebb Fidesz-kések egyike a fiókban, ám a 444.hu meglepetés video-riportjában finoman fogalmazva is a másik oldalát villantotta fel.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

izéke
Mészáros újabb értelmi klónja,orbán másik strómanja.
sgl
"2015 óta 450 milliárd forintnyi állami megrendelést kapott, "

Hazug agymosó kommunikációra, vagyis a fideszmaffia létszükségletére lévén az egész maffia hazug agymosó kommunikációval kormányoz, miközben a háttárben szétveri és szétlopja az országot.
Szerencséjére - pechünkre,- van egy balfasz szarahalom ellenzéke akik még sok esetben tapsolnak, dicsérnek, zseniznek hozzá!
Bravó!
Nekem azért szar - és sok millió más magyarnak,- mert hatalmon van a magyar történelem legnagyobb hazug tolvaj, hazaáruló csürhéje élén egy klepto és cezaromániás gazemberrel és velük szemben áll, - a fenét áll ezek fekszenek,- az Univerzum legostobább impotens - ezért nem áll,- balfasz idiótákból álló szarhalom álellenzéke.
Köszönöm, hogy élhetek!!
sgl
Egyébként anno minima 1500 mrd-ra tettem azt az összeget amit a geczikormány fideszmaffia évente kommunikációra költ és ebben résztvesz minima 3000 hazaáruló gazember mert tudatoan ártanak az országnak.
Közmédia -tv.k rádiók,- 500 KESMA, egyéb médiák: oriás plakátok, szórólaopk, konzultációk, stb,

A fideszmaffia ezzel agymos, ellenzéket hazugságokkal mocskol, magukat istenítik, csak ők a jók, megvédenek a ránk leselkedő veszedelmektől, .. stb.
A tényekhz soha semmi közük ill, annyi, szinte mindnnek mindenhol az ellenkezője igaz.
Ha nagyon dicsérnek valamit akkor tudjuk: ott nagy a baj, ha az ellenzékről mocskolnak akkor tudjuk azt elkövetik, stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.