Nagy Ervin Facebook-posztban reagált arra, hogy korábban Rákay Philip kritizálta őt amiatt, mert együtt ebédelt David Pressman amerikai nagykövettel. Nagy Ervin azt üzente a Fidesz-kedvenc producernek, hogy "add el az egyik aranymercit és az árát ajánld fel mondjuk egy iskolának, amelyik beázik".

Rákay Philip hatalmas gyomrost kapott kirohanásáért Nagy Ervintől: "Úgy viselkedtél, mint az egyszeri csivava, aki a gazdi kezében veszettül csahol"

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Rákay Philip, az MTV Zrt. akkori vezérigazgató-helyettese beszélget, miután a kormányfő interjút adott a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában a Magyar Rádió stúdiójában 2014. február 21-én. Háttérben Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke. Fotó: MTI / Koszticsák Szilárd

Pészah, a zsidó húsvét alkalmából David Pressman amerikai nagykövet széderestet tartott, ahol a meghívottak között volt mások mellett Nagy Ervin színművész is. Ezt kritizálta Rákay Philip, a Fidesz állandó tanácsadója, aki az év elején fejezte be a rekordösszegből készülő Petőfi-film forgatását, az Aranybulla című sorozata pedig tavaly december végén jelent meg .

Tudom én, mi a ti legnagyobb nyomorúságotok, nagyokos! Hogy ez itt nem Afganisztán, és nem is a Majdan, ahol Pressman haverod titkosszolgálata szokott decens kis polgárháborúkat kirobbantani... Nem, Ervin! Ez itt Magyarország, gondolkodó emberekkel, akik egyáltalán nem vevők a ti szánalomra méltó „szent ügyeitekre”

- írta korábban a Facebookon a kormányközeli Rákay Philip, a Fidesz nagygyűléseinek egykori házigazdája.

Nagy Ervin Rákay pár nappal ezelőtti kirohanására közösségi oldalán reagált.

Sokat gondolkodtam, hogy érdemes-e Rákay úr fröcsögésére reagálnom, végül úgy döntöttem, hogy, ha nem is érdemes, ezt most mégsem tudom szó nélkül hagyni

- kezdte posztját a Jászai Mari-díjas magyar színész.

Dear Kálmán,

Olyan kis harcias vagy a facebook biztonságos távolságában! Pedig pár nappal ezelőtt lett volna lehetőséged, hogy személyesen oszd meg velem a véleményedet, hiszen ott haladtál el mellettem a Haris közben. Akkor érdekes módon tovább vonultál, mint Gőgös Gúnár Gedeon. Úgy viselkedtél, mint az egyszeri csivava, aki a gazdi kezében veszettül csahol, ám mihelyt a flaszter valóságára kerül, ijedtében maga alá piszkít.

Megértem, hogy kiállásunk a pedagógusokért és a diákokért csípi a szemedet. Nyilván felfoghatatlan számodra a szolidaritás, abból a székből, ahol reggelente eldöntöd, hogy melyik arany színű merciddel – mert ugye kettő is van – indulj el naponta milliókért "tanácsot adni". Megértem, hogy keménykedned kell velem, hiszen a sajátjaid is kiröhögnek a hátad mögött, amiért késsel-villával eszed a szőlőszemet, miközben játszod a kíméletlen megmondó fiút és azt gondolod, hogy ettől tartozol az elithez. Hát persze, hogy nem érted, mi történik ezekkel a fiatalokkal és a tanáraikkal, mert a gyerekeid nyilván magániskolába járnak, vagy, ha nem akkor szólok, hogy épp most hozod őket a legkellemetlenebb helyzetbe. Megértem, hogy szíved szerint újranyitnád nekünk Recsket, vagy elküldenél minket Szibériába, amiért van gerincünk meg szívünk.

Tapsikolsz, hogy száműztétek Magyarország legtehetségesebb színházi rendezőit és nullára írtátok a magyar filmkultúrát, hogy végre legyen terep az olyan zseniális producereknek, mint te, aki Aranybulla címen összehozta az elmúlt 30 év legnagyobb buktáját. Értem én, hogy feszült vagy, hisz alkotni vágytál, de elbuktál. Megmérettél és könnyűnek találtattál.

Nem Kálmán, nem adjuk oda Magyarországot és azt a kultúrát, amiben felnőttünk olyan féltehetségeknek, mint te és ne reménykedj, nem megyünk innen sehová. Nem akarjuk, hogy lángoljon a főváros, csak azt szeretnénk, hogy bánjatok normálisan a tanárokkal és a jövő nemzedékével!

Neked sem késő tenni ezért Kálmán. Add el az egyik aranymercit és az árát ajánld fel mondjuk egy iskolának, amelyik beázik. Akkor tőlem akár még Philip is lehetsz. Krisztus pedig szeretni fog téged.

Nagybaczoni Nagy Ervin

Így talán komolyan veszed

- írta Nagy Ervin Facebook-oldalán.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
Ezt a "gyomros"-t honnan a pokolból vették a prop firkászai? Nagyon vásári.

Firkálmányhoz: újabb leütésnövelés a nagy semmiről.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
De, ugye, azért Nagy efftárs ezt a "felhívását" Mártha efftársnak is "odacímezte"!?
csipetke
Azt mondja rákai,hogy ez itt Magyarország, gondolkodó emberekkel. Ha a gondolkodó emberek lennének többen,akkor a fidesz még a parlamentbe se jut be. De sajnos a fideszes matekhoz elég volt a 3 millió birka,és még a nyakunkon tud lenni kétharmaddal ez a parazita siserehad, ahova rákai is tartozik. Nagy Ervin amellett,hogy jó színész, látja,hogy mi folyik ebben a nyomorult országban,és igen tökösen válaszolt a közpénzből seggnyalással újgazdaggá vált rákainak. Ez nagyon tetszett...
Namely
@pacal: sajnálom, hogy az okádásokra, amit nagy jóindulattal sem nevezhetek kommentnek, ilyen későn adok választ:
amit fent odakapartál, méltán megmutatja, hogy honnan származol, ami a pöcegödör legalja. :) De vannak ott minimum még ketten, hiszen ennyi emberutánzat még like-olta is a hányásodat.
Akkor további jó hányást neked,
Üdv,
Namely

UI:
" ti lipsiztek másokat"
nem "lipsi", hanem "libsi", hiszen ez a liberális szó rövidítéséből származik.
Aki Én
@Namely: ...ennek ellenére agyhalott szektatársaid rendre ,,lipsiznek".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.