Megszólalt a május 3-án előállított, fogdában tartott, de semmivel meg nem vádolt diák, akit az aznapi, „könnygázas” diáktüntetésről vittek el az egyenruhások.

Nem tesz panaszt az anya, akinek fiát elvitték a rendőrök a Karmelitánál

A Szemléleknek nyilatkozott az édesanya. 

"Máté fiam, akivel május 3-án az ismert módon bántak egyes rendőrök, úgy döntött, nem kíván panaszt tenni. Bár szülőként a legszívesebben elfelejtettük volna mindazt, ami azon az éjszakán velünk történt, megdöbbentett, hogy egy sajtótájékoztatón a rendőrség úgy fogalmazott, kizárólag akkor van esély rá, hogy bocsánatot kérjenek azért, amit tettek, ha hivatalosan panasszal élünk. Ezt követően egy kormányzati tájékoztató rendezvényen profinak és kifogástalannak nevezték a rendőri intézkedést. Ezek alapján világossá vált, hogy mindaddig nem fogják levonni a szükséges tanulságot, amíg panaszt nem tesz valaki"

– mondta az anya a lapnak.

"Nagyon szeretném, hogy legközelebb ne történhessen meg ilyesmi senkivel, hiszen nem emberséges, amit a fiammal és velünk tettek a rendőrök”

– mondta az anya, hozzátéve: ettől még el vannak keseredve, és szerintük aligha felel meg a jogszerűség szabályainak, amit velük tettek.

Forrás: Blikk.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zenebohóc
@Horizont: Köszi! Akkor fél a szülő!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zenebohóc
@Aki Én: Nem tudjuk hány éves a gyerek! Ha 18+ akkor felnőtt, de ha nem akkor CSSK, GYÁMHATÓSÁG...
zenebohóc
@Horizont: Köszi! Akkor fél a szülő!
Aki Én
,,„Őszintén megmondom: keresztény emberként ott, az éjszakában azon gondolkodtam, hol vannak a Fidesz képviselői, miért nem kapunk jogsegélyt épp attól a szervezettől, amely magát kereszténynek nevezi” – mondta a Szemléleknek az az édesapa, akinek a 17 éves fiát is fogdába szállították a rendőrök szerda este.

A 17 éves fiatal egy keresztény gimnázium tanulója, a keresztény kollégiumban a diákönkormányzat elnöke. Az édesapja felszentelt diakónus.

Az apa elmondása szerint a videófelvételek alapján egyértelmű, hogy a fia nem bántotta a rendőröket, egy oszlopelembe kapaszkodott, amikor közelről kétszer lefújták könnygázzal, és berángatták maguk közé a rendőrök. Az apa szerint a fia hiába jelezte a rendőröknek, hogy rosszul van, először mentőt sem akartak hívni hozzá. Végül mégis kórházba szállították, ahonnan egyenesen a fogdába vitték.

A fiú később nyilatkozott a 444-nek. Elmondása szerint órákig nem tudta kinyitni a szemét, és még a rendőrautóban és a kórházban is csípte a hajából párolgó könnygáz a vele egy légtérben levőket."
csak úgy....
0rbanisztánba müködik a megfélemlítés, ezek aljasabbak mint a volt komcsik! -persze ezek ugyanazok...
Németh István
MIÉRT TENNE PANASZ! A SZÜLŐ MAGA ELLEN AIMKOR A SAJÁT NEM NEVELTJÉRŐL VAN SZÓ! ha hülye valaki akkor azt el is kell szenmvednie, mg gyerek korban is Igazaz-e gyurcsány-dobrev moslékok!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.