Megszólalt a május 3-án előállított, fogdában tartott, de semmivel meg nem vádolt diák, akit az aznapi, „könnygázas” diáktüntetésről vittek el az egyenruhások.

Nem tesz panaszt az anya, akinek fiát elvitték a rendőrök a Karmelitánál

A Szemléleknek nyilatkozott az édesanya. 

"Máté fiam, akivel május 3-án az ismert módon bántak egyes rendőrök, úgy döntött, nem kíván panaszt tenni. Bár szülőként a legszívesebben elfelejtettük volna mindazt, ami azon az éjszakán velünk történt, megdöbbentett, hogy egy sajtótájékoztatón a rendőrség úgy fogalmazott, kizárólag akkor van esély rá, hogy bocsánatot kérjenek azért, amit tettek, ha hivatalosan panasszal élünk. Ezt követően egy kormányzati tájékoztató rendezvényen profinak és kifogástalannak nevezték a rendőri intézkedést. Ezek alapján világossá vált, hogy mindaddig nem fogják levonni a szükséges tanulságot, amíg panaszt nem tesz valaki"

– mondta az anya a lapnak.

"Nagyon szeretném, hogy legközelebb ne történhessen meg ilyesmi senkivel, hiszen nem emberséges, amit a fiammal és velünk tettek a rendőrök”

– mondta az anya, hozzátéve: ettől még el vannak keseredve, és szerintük aligha felel meg a jogszerűség szabályainak, amit velük tettek.

Forrás: Blikk.hu

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@zenebohóc: 17 éves.

@Aki Én: Szerinted van bármilyen értelme? Csak meghurcolnák őket.
A 17 éves fiatal egy keresztény gimnázium tanulója, a keresztény kollégiumban a diákönkormányzat elnöke. Az édesapja felszentelt diakónus.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
@Horizont: Budaházy hazafi, igaz magyar és hős!
Horizont
@Shikari: Budaházy egy szélsőjobbos szar ember. Gennyes kelés hazánk testén.
Shikari
@Horizont: A libsi nem ember, Budaházy hazafi!
Horizont
@Shikari: Budaházy egy rakás fos.
Németh István
MIÉRT TENNE PANASZ! A SZÜLŐ MAGA ELLEN AIMKOR A SAJÁT NEM NEVELTJÉRŐL VAN SZÓ! ha hülye valaki akkor azt el is kell szenmvednie, mg gyerek korban is Igazaz-e gyurcsány-dobrev moslékok!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.