Hadházy Ákos egy újabb leleplezéssel érkezett Facebook-oldalára. A független képviselő szerint a kunszentmiklósi 70 milliós "teleprehabilitációs" program libikókája addig volt fontos, amíg a fideszes országgyűlési képviselő és a polgármester röhigcsél rajta. 

Az átadásakor még röhögcsélt a fideszes polgármester a libikókán ülve, most már a gazt sem vágja a kunszentmiklósi önkormányzat – Hadházy Ákos  durva fotót mutatott

Fotó: Facebook/Hadházy Ákos

Hadházy Ákos a Facebookon mutatta meg képeken, milyen volt, és milyen lett a libikóka körüli terület Kunszentmiklóson ( Bács-Kiskun vármegye).

A kunszentmiklósi 70 milliós "teleprehabilitációs" program libikókája addig volt fontos, amíg a fideszes ogy képviselő és a polgármester röhigcsél rajta. Azóta a gazt sem hajlandó levágni ott az önkormányzat, azt üzente a lakóknak, hogy ha használni akarják, kaszálják le maguk (remélem, majd a posztom hatására, legalább egyszer megcsinálják)

- írta Hadházy Ákos a Facebookon.

A teljes posztot itt olvashatja el:

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Újabb kérdés:
A kunszentmiklósi önkormányzatban nincs olyan ellenzéki képviselő, akinek feltűnne, hogy a 70 milliós beruházási összeg csak arra volt jó, hogy annak egy részét (az egészet?) lenyúlják?
Nem hiszem, hogy minden magyarországi településen csak akkor derül ki a helyi kiskirályok disznósága, bűncselekménye, ha Hadházy éppen arra jár?!
Mi a fenét csinálnak az ellenzéki képviselők, miért nem ők üvöltenek, ha disznóságot tapasztalnak???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Most röhögjél polgi!!!
Bár a szégyenkezés jobban illene a képhez!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
nemkati
@Nyírfa: Megvan, csak az új kép a másik oldalról mutatja a libikókát. A google map térképen, ha street view-val nézed, látszik a mászóka, a hinta és egy kis házikó is. Igaz, a kép tavaly júliusi, de már akkor is alaposan benőtte a gaz. A játszótér egyébként egy zsákutca végén, Kunszentmiklós Tasskertes részében a település határában, egy szegregált területen épült. Sok értelme nem volt, a játszótéren túl a nagy semmi van.
namihami
Az a terület már az átadás idején se tűnt ""átadás rendezettnek""! Vagy ilyen Kunszentmiklóson a tereprendezett játszótér? Ennyiért?
Biztos azt hitte a polgi, hogy majd a gyerekek letapossák!
Nyírfa
@nemkati: 13.30

Köszi! :)

Kicsit azért csodálkozom, hogy nem a polgi udvarában kötött ki. :)
Nanya
@ómió: a büdös komcsi fajtádat orbánnak,kövérnek deutsnak. hívják te barom !
a jó büccs kúrva anyád ,hát nem tudod felfogni ,hogy ki volt büdös ,rohadék áruló kommunista ?
nagybetű neked kuss ! a megemlítésed is csak,mint trágya,mocsadék jöhet szóba

Úgy gondolom : BASZDANYÁD !
ómió
@Nanya: Bolsiék anyabaszó aberrált szarkupaca! A bárcáskurva anyád téged még a saját büdöskomcsi efftársaid felismerésére se volt képes megtanítani?! Azokat se ismered fel, akikkel a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat máig is együtt szoktad harsogni!? Agy nélkül ez sehogy se megy bolsi tetvességednek!? A bárcáskurva anyád baszásán túl legalább egy donor kutyaagyat igényelj magadnak - az nem bolsi szarkupac módjára, mint te, másra hazudja, hanem mindig felismeri az övéit, még, ha tetveskomcsik is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.