47 százalék úgy érzi, romlott az életszínvonala.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
55%???
Ennyire letompult az ország? Mi ebben a jó irány?
Vagy csak szokás szerint hazudnak nekünk, manipulálnak!
Istenakinincsen
@sgl: ma, 16:54 :Ősközösség?!?. Arrafelé vezet a mostani irány...biztos a pusztulás és újra kezdődik minden elölről. (Csak reménykedni tudok hogy nem ismétlődik újra meg újra az "emberi" hiba, a piramisrendszerek, kapzsiság, kizsákmányolás, háborúk, rabszolgák, gyarmatok, stb)
drrotf
Hihetetlen hogy 55%-a a lakosságnak azt gondolja hogy az elszegényedés az jó irány!Mennyire kellene elszegényedni ahhoz, hogy ezek az emberek is úgy érezzék, hogy valami nincs rendben, mert már a templomba sincsenek egerek?
Béla333
55%???
Ennyire letompult az ország? Mi ebben a jó irány?
Vagy csak szokás szerint hazudnak nekünk, manipulálnak!
Péter2
Magyarországon nem lehet hiteles felmérést készíteni , mivel az emberek nagy része sem kap hiteles tájékoztatás , hisz Magyarországon fideszes agitációs fals , szenny folyik a sajtók 98%-ból, megvezetve , becsapva, a naiv, buta ,aluliskolázott embereket , sajnos az országban ebből van a többség , ez tükröződik vissza az ilyen felméréseken .
Istenakinincsen
@KisTehen: ma, 17:04 Ja... 55% meg kétharmad ugye ökör?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.