Varga Mihály pénzügyminiszter május 30-án jelentette be, hogy benyújtotta az Országgyűlésnek a jövő évi költségvetés tervezetét. A dokumentum szerint a benzin jövedéki adója literenként 120 forintról 152,55 forintra nő (+32,55 forint), amihez még jön az áfa (8,8 forint). Összesen literenként 40 forintos drágulással számolhatunk jövőre. A jövőre tervezett literenként 40 forintos adóemelés azt jelenti, hogy a mostani 575,9 átlagára a 95-ös benzinnek azonnal felszalad 615,9 forintra. A holtankoljak.hu listája szerint ezzel a tarifával jócskán elhúzunk bármelyik szomszédunktól. A mostani állás szerint a literenként 615,9 forintos magyar árral szemben a szomszédoknál a következő tarifákkal találkoznánk: Szlovákia 586 forint, Ausztria 572 forint, Szerbia 560 forint, Horvátország 535 forint, Szlovénia 509 forint, Románia 487 forint. Még a legjobban akkor járunk, ha a háborúban álló Ukrajnába megyünk tankolni, mert ott a legolcsóbb az ár: 420 forint/liter.

Forrás: piacesprofit.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Nyilván lesz egy taxis-sztrájk...vagy nem :(
Emmersson71
Nyilván lesz egy taxis-sztrájk...vagy nem :(
Aki Én
Az ilyenek miatt riogat és hazudozik a százmilliárdokból kitartott orbáni hazaáruló média.

,,Soros megírta a háború folytatásának forgatókönyvét – Az emberélet nem számít"

Aztán jönnek az önjelölt elmebeteg @Shikari: féle kotorék férgek, hogy rátegyenek.
Listán vannak!!!
csak úgy....
még jó,hogy a sok kis tehen benzin nélkül is tud pöffögni...
namihami
""Előre megyünk, nem hátra!""---miként ezt a benzin (és minden egyéb) árain is tisztán láthatjuk! De sebaj, a 6%-os infláció már itt rúgdossa a gazdaság ajtaját! Be szeretne jönni!
pacal
Ha baloldal kerülne hatalomra, adóemelés lennie.
Nos...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.