A Szabad Európa úgy tudja, hogy valamilyen anyag került a levegőbe, amitől az akkugyár környékén többen rosszul lettek. Több tucat ember lett rosszul néhány napja, miután valamilyen anyagot belélegeztek, amely az épülő iváncsai akkumulátorgyárnál – írja a Szabad Európa. A lap információi szerint a tünetek között hányás, hasmenés volt, többeknek kiütésük is lett. Állítólag védőruha nélkül dolgoztak olyan nehézfémekkel, mint a kobalt vagy a nikkel és ezt követően lettek rosszul.

Forrás: nlc.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az Olajossanya magán örző-védő cége nyomoz?
Megírják a jegyzőkönyvet úgy, ahogy a maffia elvárja és kész is...
Clavigo
Aki rosszul lesz,,aaazt elássák ,nemzethyileg. ..
Mirabilis
orbán kiírtja a Mo.on élő magyarokat. Neki csak a keleti határon túliak a magyarok.
Mirabilis
@Béla333: Súlyos kijelentéseket tett Orbánról és Pintérről a bombagyáros
Az LMP arról érdeklődik a belügyminiszternél, hogy lehetnek-e kompromittáló felvételeik az oroszoknak pénzek átadásáról.
Korábban a témában:
• Jogerősen tíz évet kapott a bombagyáros
Írásbeli kérdéssel fordultak az LMP vezetői a belügyminiszterhez azzal kapcsolatban, hogy az 1990-es évek hírhedt bűnözője, a bombagyárosként hírhedtté vált Dietmar Clodo Pintér Sándorról és Orbán Viktorról is rendkívül súlyos kijelentéseket tett tavalyi vallomásában. Az Index cikkében kiemeli:
a Clodo által elmondottakra hangsúlyozottan nincs bizonyíték.
Az írásbeli kérdésben az LMP-s politikusok felidézik, hogy Clodo tavaly júniusban, Németországban tett írásbeli vallomásában azt állította: 1993 és 1996 között Pintér Sándor is többször megjelent lakásán, és pénzt vett át. A bűnöző arról is beszélt, hogy ebben az időszakban közvetítőként lépett fel politikai és rendészeti vezetők, valamint a „Szeva bácsiként” közismert Szemjon Judkovics Magiljevics között, akit az orosz maffia magyarországi helytartójaként tartottak számon.
Az osztrák ORF tévécsatornának tavaly októberben adott interjúban Clodo azt állította, hogy Pintér havi egy alkalommal vett át tízezer márkát az ő közvetítésével Magiljevicstől azért, hogy a magyar hatóságok szemet hunyjanak a Magyarországon folytatott illegális tevékenységei felett.
A vallomásban az is szerepel, hogy az 1994-es országgyűlési választások előtt Magiljevics tolmácsa egy egymillió márkát tartalmazó táskát juttatott el Clodónak azzal, hogy azt személyesen Orbán Viktornak kell átadnia. A „bombagyáros” szerint Orbán némi vonakodás után személyesen, egy idősebb úriember társaságában jelent meg nála, és átvette a táskát.
Egy orosz ellenzéki portál, a The Insider épp Vlagyimir Putyin budapesti látogatásának idején írt arról, hogy a pénzek átadásáról titkos videofelvételek készülhettek, amelyek Szeva bácsi 2008-as moszkvai letartóztatásakor egy informális vádalku következtében az...
Béla333
@Mirabilis: 20.36
Érdekes cikk! Nincs itt a vége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.