Május végén derült ki, hogy a második Gyurcsány-kormány önkormányzati miniszterének, Gyenesei Istvánnak rosszindulatú daganat miatt amputálni kell a jobb karját.

Amputálták a jobb karját Gyurcsány volt miniszterének, 6 nap múlva már közgyűlésen vett részt Fotó: Gyenesei István/Facebook

Ezek után szombaton Gyenesei újra jelentkezett Facebook-oldalán, ahol megosztotta, hogy előző héten megtörtént a műtét, azóta pedig már vissza is tért a munkába. Pontosabban hat nappal amputációs műtétje után, szerda délelőtt már közgyűlésen vett részt.

"HÁLÁS VAGYOK. Hogy ne lennék! Hat nappal amputációs műtétem után, ma délelőtt már a vármegyei közgyűlésen vettem részt. Mert ma volt a közgyűlés. Ezzel a természetességgel, de cseppet sem természetes módon. Nyilván a 38 évnyi "megyei önkormányzati" szolgálat beidegződése, az öröklött génjeim és a teremtő Isten szándéka is benne volt ebben a helyzetben. Hálás vagyok, hogy ott voltam, hogy ott lehettem"

- írta Gyenesei István bejegyzésében.

Forrás: Blikk.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jesz
hat nappal az amputáció után? Meg kell hagyni, tökös a pasi...egy amputáció az bizony embertpróbáló.

Gyors javulást, sebgyógyulást kívánok!
Nessy
@Horizont: Ma már más a műtéti technika, sokkal gyorsabb a gyógyulás. A fantom fájdalom és a többi pszichés gond is jobban kezelhető, ha páciens visszatér a megszokott életviteléhez! Miközben megtanul egy kézzel sok mindent megoldani. Ehhez hosszabb rehabilitációs időre lesz majd szüksége !
nemkati
@Horizont: Általában, de lehet, hogy ennek az embernek az hozza a gyors gyógyulást, ha dolgozhat. Addig se a tragédiájával foglalkozik. Ami egyébként szörnyű lehet.

Remélem, legalább balkezes. Kívánom neki, hogy hamar alkalmazkodjon az új életéhez.
jáger laszló
Fizikális és mentális gyógyulást kívánok Gyenesesei úrnak!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.