Pénteken megállapodásokat ír alá a miniszterelnök a türkmén elnökkel.

Orbánt virágcsokorral várták a türkmén gyerekek, amikor leszállt a gépről Asgabatban

Kép: Miniszterelnök.hu

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtök délelőtt Serdar Berdimuhamedow, Türkmenisztán elnöke meghívására hivatalos látogatásra Asgabatba utazott – tájékoztatott a Miniszterelnöki Sajtóiroda.

A magyar delegáció tagja Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Csák János kulturális és innovációs miniszter, Lantos Csaba energiaügyi miniszter és Nagy Márton gazdaságfejlesztési miniszter is.

Orbán csütörtök este Berdimuhamedow-val, a Türkmén Nemzeti Tanács elnökével közös munkavacsorán vesz részt. Pénteken a két elnök a tervek szerint egy plenáris ülés után együttműködési megállapodásokat ír alá. Ezek tárgyára nem tér ki a közlemény.

Orbán arról, ahogy érkezésekor virágcsokorral várták őt a türkmén gyerekek, közösségi oldalán is megosztott egy képet:

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pacal
Orbán Viktor elment tárgyalni Türkmenisztánba, a világ egyik legkeményebb diktatúrájába

nepszava.hu/3197532_turkmenisztan-orban-viktor-targyalas

OLAF-jelentés: előzzük Türkmenisztánt, Ugandát és Zambiát is, de büszkék nem lehetünk rá

24.hu/kulfold/2023/06/07/olaf-jelentes-2022-magyarorszag-csalas-unios-forrasok-korrupcio-szabalytalansag-lista-elso-hely/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@NKF: ma 06:24 ☻ A bűnöző, szélhámos és politikai prostituált román cigányod kiírta magát Európából, neki már nincs visszaút, amellett az országot gajra vágta! Maradjon ott a gecid veled együtt, fideszes szarzsák! „Hová merűlt el szép szemed világa? Mi az, mit kétes távolban keres? Talán a múlt idők setét virága, Min a csalódás könnye rengedez?” Vörösmarty Mihály: A merengőhöz
Kampó van ! Európábol kitiltva...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/352473717_217214264459733_4405673825189005102_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=STnh2WGuB9cAX8jB5Wr&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDPNFLFRU9779tKufsdKGlh1OUoX42DCKPoDsYgIrk8Aw&oe=6487903B
simmering73
Haza érkezett a vadak birodalmába. Itt még virággal fogadják. A civilizált világban pedig sallerokat és kokikat.
Pálinkás Pál
ott is maradhatnál a csicskáiddal együtt...
csipetke
Csak a címre.--Ó,kis buták, nem tudták,hogy ezt a dagadt embert nem virággal kell várni,hanem nagytábla szalonnával,meg egy jó nagy disznósajtot is odaguríthattak volna,,,Meg persze egy demizson pálinka, csak az íze végett...
Eladott Ország
Nem véletlen vágyik mindig keletre. Távol Európától. Várom az arany Viktor-szobrot a várkert bazárba. Akár jól is élhetnének a türkmének, hiszen a Magyarországnál ötször nagyobb, hatmillió lakosú közép-ázsiai ország a világ hatodik legnagyobb földgázkészletén ül, s az exportból minden évben sok milliárd dollárt folyik be az államkasszába, de mégsem élnek jól. Lassan már nálunk is hasonló világ lesz, csak nálunk a gáz nem a föld alatt van, hanem az országban. Akárcsak Észak-Koreában, ott is boldogok az emberek, mert nem merik megkockáztatni, hogy ne legyenek azok. Türkmenisztánban dolgozna? Van egy nagyon jó hírünk. Megszűnt a kettős adóztatás Magyarország és Türkmenisztán között, már csak az USA és hazán közöttit kell helyreálítani, amit még a Kádár rendszerben kötöttek, de a fidesznek sikerült szétkúrnia.
A türk kapcsolat alapján bizonyára rengeteg nyereg alatt puhított lóhúst tudnánk szerezni a komparatív előnyök kihasználása mellett. Mondjuk hirtelen más fejlett technológia nem jut eszembe. Politikai értelemben meg gondolom ezek a türk tanácsnokok megfelelő partnert látnak a mi kipcsak vezetőnkben.
Aki Én
@NKF: Ennek mi köze balhoz, jobbhoz? Pontosabban annak, hogy ezt IQ 30 felett kritizálja a normális ember?
Egyébként az igazán balos szokás, mikor ártatlan, ebből a szempontból tudatlan, kiszolgáltatott gyerekeket állítanak ki biodíszletként.
Hogy ilyenekkel haverkodik a gazdád, hogy neked ez ellen nincs kifogásod, az rendben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.