Paks II az ország energiabiztonságának és a rezsicsökkentés megőrzésének alapvető feltétele – írta a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára pénteken a Facebookon arra reagálva, hogy az ukrán miniszterelnök közleményben tudatta, Ukrajna meg akadályozni az Európai Uniónál az új paksi atomerőmű megépítését.

"Az ukrán miniszterelnök lerombolná Magyarország energiabiztonságát" – Menczer Tamás harcias, és nem hagyja

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

Menczer Tamás azt írta, hogy az energiaellátás nemzeti hatáskör, vagyis szuverenitási kérdés. "Aki az energiabiztonságunkat támadja, az a szuverenitásunkat támadja" – tette hozzá.

Furcsának és elfogadhatatlannak nevezte, hogy Ukrajna, egy NATO- és EU-tagállam energiabiztonságát támadja, miközben a NATO és az EU tagja kíván lenni.

Elfogadhatatlannak és döbbenetesnek nevezte, hogy Ukrajna Magyarország energiabiztonságát támadja, a magyar emberek energiaellátását akarja veszélyeztetni, miközben Magyarország története legnagyobb humanitárius akcióját hajtja végre, minden lehetséges humanitárius eszközzel segíti Ukrajnát, és már több mint egymillió embert fogadott be.

Hangsúlyozta, hogy a magyar emberek és a magyar kormány mindent megtesz a bajba jutott menekültekért, például 1300 magyar iskola és óvoda fogad menekült gyerekeket.

"A köszönömnek egy speciális fajtája az, amit az ukrán miniszterelnök választott, hiszen lerombolná Magyarország energiabiztonságát. Ezt senkinek, neki sem fogjuk hagyni. Magyarország energiabiztonságát minden támadással, minden nyomásgyakorlással szemben meg fogjuk védeni" – fogalmazott Menczer Tamás.

Forrás: MTI

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Menczer dehogy harcias..Ő is csak egy orbán láncos kutyái,papagájai közül. Egzisztenciális okokból az ilyenek bármit felolvasnak a kezükbenyomott A4-ről. Ennél a posztnál különösen káros a saját gondolat, nehogy azt gondolja valaki,hogy ez a baromság menczernek jutott eszébe.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Béla333: Bélám, ezeken számon kérni a "lelkiismeretet", hiszen nincs nekik. erkölcs nélkülieknek hogyan is lenne!
Yoda69
@KisTehen: A válaszhoz tudnod kellene ki volt Winston Churchill.
Béla333
Nem győzöm kapkodni a levegőt, hogy ezt az aljas mocskot megválasztották a hülyemagyar maffiahívők Szél Bernadett ellenében...
Van még ennél is lejjebb?
Clavigo
@KisTehen: Add fel Böcce... Nem csak a menza- moslékért kellett volna ( be) járnod a suliba.
kereső
@Béla333: Lesz! Úgy hogy nagy levegő...
Németh István
Miként érzékelhető a mániákus irogatóknak csak a mocskolódás a sikk! Ez áll jól nektek ezért hülyül az ország mert ilyenek a tanárok is akik kiviszik az utcára a hülye gyerekeket, minek tanúljanak, úgy is hülyék elven! Okosabbak meg úgy sem lesznek! DE nem koptaják az utókor ifjusága részére a padot!! Erre a mondás > minden rosszban van valmi jó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.