Ő megköszönte volna a gesztust Ukrajna helyében.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Valamit nagyon benezett semmilyen joska. Nem az ukran foglyokkal van gond, hanem a ruszkikkal. Vajon azokat is szabadon engedtek, mint a terroristat, vagy az embercsempeszeket?
Sziszifusz
Csak azt nem tudom, hogy a magyar származású ukrán foglyokért, az oroszok mit kaptak cserébe.
Ukránok által foglyul ejtett orosz katonát biztos nem !
Zavaros ez a dolog . A fedő sztori eléggé sántít.
Béla333
A hazug szarkeverő, maffiakormány újabb zűrös ügye az orosz haverokkal...
Horizont
Nem is tudtak róla mit köszöngessenek te seggfej. Hadifoglyok ha mond ez neked valamit ájtatos fasz, te inkább csak pillogjál szerelmetesen orbánodra.
Béla333
"Szombaton az Rbc.ua ukrán portál közölt újabb információkat a Magyarországra szállított katonákkal kapcsolatban. Az oldal – az ukrán hírszerzésből kapott információk alapján – azt írta:
Magyarországon hamarosan egy sajtótájékoztatót tartanak a katonáik részvételével.
Az ukrán hírszerzés szerint ezen a sajtótájékoztatón az átadott katonáknak az Orosz Ortodox Egyházat kell majd dicsérniük, Ukrajnát pedig kritizálniuk. Az ukrán hírszerzők azt is közölték az RBC-vel, hogy egész konkrétan mik hangozhatnak el az eseményen:
A sajtótájékoztatón a foglyoknak el kell mondaniuk, hogy miként mozgósították őket erőszakkal, milyen rossz körülmények közt harcoltak, hogy milyen jó a magyar kormány és az Orosz Ortodox Egyház. Az, hogy a nyilvánosság előtt kritizáljak Ukrajnát, és hálát mondjanak az Orosz Ortodox Egyháznak, feltétele volt annak, hogy elszállítsák őket Oroszországból."
index.hu/kulfold/2023/06/10/haboru-oroszorszag-ukrajna-magyarorszagra-erkezett-hadifoglyok-sajtotajekoztato-ukran-kritikak/

Mert a hazug mocskos maffiózók szerint Magyarországnak ki kell maradni ebből a háborúból! Ezzel mi kimaradunk?
Aljas hazaáruló szemét banda!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.