Biztatok arra mindenkit, hogy követve őseink évszázados hagyományát, állítsunk új, modern kereszteket az utak mentén, a falvakban, a városokban, állítsunk minél több keresztet a békéért – mondta a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára, területfejlesztési miniszterhelyettes Máriabesnyőn, szombaton.

Óriási ötlete támadt Orbán államtitkárának: így lehet véget vetni az orosz-ukrán háborúnak

Fotó: Facebook/Latorcai Csaba

Latorcai Csaba a felújított Máriabesnyői Trianoni kereszt ünnepélyes megáldásán arról beszélt, hogy

"az Európai Unió bürokratái olyan gazdasági bevándorlókat akarnak erőszakkal betelepíteni, akiknek semmit nem jelent a keresztény kultúránk, sőt sokuk nem olyan rég még fizikailag is üldözte a keresztényeket a Közel-Keleten."

"Ígérem, nem fogjuk hagyni, hogy migránsokkal árassza el Magyarországot az európai baloldal, és velük összefogva a dollárbaloldal" – fogalmazott a miniszterhelyettes, egyben arra biztatott, hogy országszerte folytassuk közösen a keresztek örökbefogadását, felújítását.

Latorcai Csaba, aki egyben a KDNP ügyvezető főtitkára is, beszélt arról, hogy (véleménye szerint) a kereszténység a világon a legüldözöttebb vallás.

Keleten és Nyugaton is a politika legmagasabb szintjein érzékelhető a vallásukat gyakorlókkal szembeni ellenérzés, ellenséges érzület

- tette hozzá.

Gaal Gergely, a Pest vármegyei KDNP elnöke az elmúlt ezer év történetét idézve rámutatott: Szent István király elkötelezte a magyarságot az európai keresztény civilizáció mellett, amelyben mi, magyarok nagyon fontos küldetést vállaltunk. "Az európai civilizáció védelmezőivé váltunk, és lettünk ma is.

Ebben a vonatkozásban a jövőben is van feladatunk" – fűzte hozzá Gaal Gergely. A felújított keresztet megáldotta Virth József kapucinus atya, a Máriabesnyői Bazilika Minor plébánosa.

Forrás: MTI

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
@Béla333:Hihetetlen hogy ezek a gyalázatos Maffiózók, a kereszténység mögé bújva követik el az Ország szét lopását,tönkre tevését,ezek csak áll keresztények,Milyen vallási vezető és keresztény az a Kirill Pátriárka akit Orbán Viktornak kell megmenteni hogy vegyék le a Szankciós listáról,megvédve ezzel egy Orosz Oligarhát,aki támogatja a Putyin háborúját a Független állam Ukrajna ellen,hogy lehet egy Papnak milliárdos vagyona honnan miből szerezte,és ezt a gazembert Orbán védelmébe veszi azzal a kifogással hogy megvétózza hogy Szankciókat vezessenek be ellene,ez lenne a betyár becsület,valójában a Miniszterelnöknek,kellene magába nézni és gondolkodni ahelyett hogy mindenkit ócsárol próbál lejáratni,másokat hibáztatni hogy kik miatt nem kapjuk meg az Országnak járó Támogatásokat,ezért egyedül csak magát okolhatja nincs erkölcsi alapja másokra háítani a saját felelősségét,ENNYI!!
telegdilaci
@Németh István:Gyuszi menj már el a halál F@XÁRA-ahogy kinyitod a mocskos pofádat,Ömlik a Fos belőle,ha nem tudsz gyalázkodáson kivül mást akkor inkább kussolj,egyébként a legtöbb kommunista éppen a Fideszben verődött össze,nem tudom honnan miből tájékozódsz,valójában,hiába gyalázod Próbálod az Ország ellen fordítani ahogy szerinted a balliberális moslékok is azt szeretnék hogy Magyarország minél előbb meg kapja a nekünk járó támogatásokat,egyedüli Gátja,az az Orbán Viktor akinek folyamatosan fényesre nyalod a hátsóját,de egy ekkora ökörnek ezt hiába mondom soha nem fogja megérteni akinek az a hangyányi agya csak a hazugságokat képes befogadni!
balos
@telegdilaci: A német féle ávosok voltak a legjobb verőlegények,mert igyekeztek megfelelni a "nemzety eszme minden torzulásának!Torzkétlábú görény minden fideSSes nyalonc!
Németh István
@telegdilaci: @balos: nedveske!magától a szaron kívül,csak az a fos ami ismertté teheti még!
Értitek a csíziót!? Lócicifalók > ha megfulladtok nem tudlak benneteket kiszellőztetni!
nezelodo
Ezek a fiúk a feledés homályába hagyják veszni felmenőik előző rendszerbeli ténykedését. Nekik bizony nem kellene a keresztényüldözést a szájukra venni, szüleik, nagyszüleik miatt, és ez alól Orbán és szűkebb környezete sem kivétel.
AMORÁLISOK
na akkor gondolj vissza ha jártál iskolába a rabszolgalázadásnak mi lett a vége 80,000 -et érintett

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.