Orbán és Trump rokon lelkek, mindenkivel összevesztek és sehová se jutottak vele – írja Facebook-oldalán Donáth Anna, a Momentum EP-képviselője.

"Szánalmas", amit Orbán Viktor művel – Donáth Anna megpiszkálta a miniszterelnök bajszát
Fotó: Facebook/Donáth Anna

"Rokon lelkek: mindenkivel összevesztek és sehová se jutottak vele" – fogalmaz az ellenzéki politikus arra reflektálva, hogy Orbán Viktor az újra vád alá helyezett Donald Trump volt amerikai elnöknek üzent, hogy soha ne adja fel.

Szánalmas, hogy a saját európai szövetségeseivel végérvényesen összeveszett miniszterelnök az USA bukott elnökéhez dörgölőzésből próbál politikai tőkét kovácsolni

- írja Donáth, majd tovább ostorozza Orbánt:

Harcol az ellen az Európa ellen, amelytől pénzt és támogatást kaphatna Magyarország. És barátkozik egy levitézlett nagyotmondóval, akitől akkor sem kaptak semmit a magyarok, amikor még az USA elnökének szerepét próbálta eljátszani.

Donáth Anna szerint a miniszterelnök a világpolitika peremére szorult. De hiába próbálja megalapítani a számkivetettek klubját, melynek ő lehetne a kakas a tetején, korábbi európai szövetségeseit, a lengyeleket is elveszítette. Újakat pedig még a jobboldalról sem tud szerezni. Szalonképtelenné vált.

"Miközben erőlködéseit nézzük, jusson eszünkbe, hogy ennek a politikának az eredménye a magyar gazdaságból hiányzó sok ezer milliárd forint EU-s támogatás, a történelmi rekord államháztartási hiány és a Bokros-csomag óta nem látott infláció" – állapítja meg a momentumos képviselő, aki úgy véli, ennek a politikának az eredménye a válság, amiben élünk."

Forrás: OS-MTI, Facebook

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Péter2
Pontos megfogalmazás , egyetlen pontját sem lehet cáfolni . De örökké nem tart semmi , 100% bukni fognak előbb utóbb , ha valaki minél több időt tölt el a hatalomba , annál hamarabb közeledik a vég !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Kedves Anna, amit orbán művel, az nem "szánalmas", hanem aljas és hazug, amelynek kárvallotjtai a magyar emberek.
Szánalmasnak azt mondanám, ahogyan orbánhoz , az állampárthoz , a NER-hez viszonyultok ellenzéki létetekre.
Szánalmasnak nevezni orbánt és maffiáját- az a buksi simogatása, egy fasiszta diktátorral szemben.
Németh István
Ez a mocskos szarkeverő, magyar ellenes picsa miért nem távozika fajtáihoz!!?? na miért nem?? mert ben nem fogadná izrael az ilyen moslékokat! Hát nálunk kavirnyákolja a szart moslék szemét hazaáruló a rohadt szüleivel együtt! Mindíg is szemét gecik voltakmég a kádárnak a köröm kirángatásban is részt vettek a rákosi, gerő mellet, majd segget nyaltak a kádárnak moslék egy hullavonal!
CsipkeRózsa
@Németh István: Miért kellene neki Izraelbe mennie? Mert te azt szeretnéd?

Téged befogadna Izrael?
kulabombaafityiszre
@Németh István: tegnap, 09:21
Te is távozhatnál innen a fajtáidhoz,a dili fleppnisekhez a pesti prostisokhoz.
Németh István
Sajnos ismerem a felmenőit - amit jó szívvel osztok meg! Lehet szidni és vegzálni ezért, de higyjétek el a szar embereknek szar az utódjuk is! Ezt bőségesen bebizonyította mint aljas nemzetellenes és hazaáruló! Azért mert utálja az Orbán Viktort, és utálja a Fidesz-KDMP szervezetét (mert eredményes,stb) azért nem kell az ország népének a polgárainak kersztbe tenni! Konklúzió >> aljas söpredék! ÉS!! mindazok is azok akik ezt a szar embert egyáltalán embenek nézik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.