Mindez azonban nem roma kérdés.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Miért kell egy társadalmi problémából etnikai kérdést csinálni? A tudatlanság, a butaság nem etnikai kérdés ma Magyarországon-hanem össz.társadalmi probléma. Ezt felhasználni uszitásra , legalább akkora tudatlanságból fakadó probléma, mint maga az ok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
pontosítsunk...rengeteg cigány tiniribanc ellik puját...
Horizont
1000 tinédzserből 17 szül. Ez nagyon magas. És szomorú.
"a fiatalon szülő anyák 29 százaléka vallotta magát romának, 55 százalék nem romának."
Ezzel (is)foglalkozhatna hatalom. Miért is??
kereső
Egyszerúbb ezen keseregni, mint felvilágositó munkát engedni végezni- de az ugye nem megy, mert ellenkezik a keresztényi???, a vallási!!! elvekkel. Igy jártunk- igy járunk, ahol a középkori vallási elvek a dominánsak.
kereső
Ez egyébként is orbán kedvére való. Hiszen a 15 pontjának egyike a demográfiai fordulat. Szülessen minél több gyermek, mert igy lesz büszke, erős és nagy Magyarország. A megnyomoritott életek árán is!
Horizont
@Pálinkás Pál: Miért nem hiszed el a kutatási eredményeket?
SÍva
@Horizont: "a fiatalon szülő anyák 29 százaléka ---vallotta--- magát romának! Az, hogy csak annyi vállalta fel nem jelenti azt ez a szám nem magasabb! Minek vallotta magát a fennmaradó 14 százalék mert ugye 55 meg 29 az 84 %. Hiába is szépíti a dolgokat a statisztikai hivatal azért akik a közelükben élnek látják a tendenciát. Csak annak a statisztikának hiszek amit én hamisítok!
Horizont
@SÍva: Oké. Csak azokat akik nem cigányok hanem mélyszegénységben élők nem egy helyen látni. Szétszórtan. Felvilágosítás kéne, ingyenes fogamzásgátló szerek.
Pálinkás Pál
@Horizont: mert nagyjából annyira hiteles mint a többi ksh adat...mondjuk ki, cigánymosdatás...és érdekes módon általában az utcán csak cigó gyerekanyákkal találkozol...a fehérek hol vannak...?...te valami utópiában élsz...
kereső
Miért kell egy társadalmi problémából etnikai kérdést csinálni? A tudatlanság, a butaság nem etnikai kérdés ma Magyarországon-hanem össz.társadalmi probléma. Ezt felhasználni uszitásra , legalább akkora tudatlanságból fakadó probléma, mint maga az ok.
Horizont
@Pálinkás Pál: Igen @kereső: -nek van igaza. Nem mindegy? Súlyos probléma amit meg kéne oldania a hatalomnak. Nem a tengerben lubickolni luxusvillában.
Pálinkás Pál
@Horizont: egyáltalán nem mindegy,mert így az eltartandó paraziták szaporodnak...
KisTehen
lány és fiú baszik ... ez rossz ... ez szembe megy a genderrel ...
SÍva
@Horizont: Sajnos nem segítene a felvilágosítás sem! Amíg a szülők nem változtatnak a hozzáállásukon (talán emlékszel még a "mitulás báti hozsta" esetre) addig nem lesz lényegi változás! Nem figyelnek a gyereklányokra és ha megtörténik a baj nem azt látják, hogy a gyerek jövője kilátástalan hanem a pénzt amit havonta fog hozni a postás! A mélyszegénységgel együtt jár a "mélytudatlanság" is esetükben. Tisztelet a kivételnek mert azért tudnék felhozni párat a környezetemben is de nem ezeket a Győzike és társai féle nyikhajokat!
SÍva
És még a kérdésre mindig nem kaptam választ minek vallotta magát a fennmaradó 16 %? Kisegérnek?
kereső
@sgl: Erény lakatot, utána fólia...a fiúk meg akasszanak rá zsebórát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.