Az Európai Parlamenti képviselő a Facebook-oldalán írt nyílt levelet. 

Ujhelyi István teljesen kiakadt! Szürreális élménybe keveredett Strasbourgban

Fotó: MTI/Kovács Attila

"Kifejezetten szürreális találkozóm volt a héten az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén: az úgynevezett Nemzeti Ifjúsági Tanács (NIT) egyik képviselője keresett meg, hogy támogassam az általuk kezdeményezett petíciót, amely azt követeli az európai döntéshozóktól, hogy ne zárják el az Erasmus+ hazánknak járó forrásait, vagyis ne zárják ki a magyar diákokat és kutatókat a nemzetközi csereprogramokból.

Először még csak csodálkoztam, hogy a NIT miért nem inkább a Fidesz-kormányhoz fordul azt követelve, hogy hajtsa végre mielőbb a szükséges módosításokat az Erasmus-források elérése érdekében, de amikor kiderült, hogy a NIT hozzám bekopogtató képviselője épp most kezdi gyakornoki képzését a Fidesz-KDNP egyik EP-képviselője mellett, már világosabb lett a kép. De, kezdjük az elején!"


- írta a közösségi oldalán Ujhelyi. 

A teljes levelet itt lehet elolvasni.

Forrás: Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Menőmanó
"A Fidesz tilosban parkolta le az autóját és most csodálkozik, hogy kerékbilincset kapott. Teljesen abszurd azt elvárni, hogy vegyék le a bilincset, dobják ki a büntetőcsekket, de az autó továbbra is maradhasson a tilosban, mert nekünk így kényelmesebb és különben is mi így szoktunk parkolni"

Mért gondolja a fidesz, hogy amit ők elcsesztek, azt az állandóan köpködött ellenzéknek kell helyrehozni. Hozza helyre aki okozta. Csak be kell tartani a sok évvel ezelőtt lefektetett szabályokat, és megoldódik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Havanagi
@Nyírfa: Szerintem meg csak kóstolgatta Újhelyit,hogy megvehető-e?Náluk a pénz dominál,nem kell ilyen naivnak lennie Újhelyinek sem.Méghogy kezdő tanonc!Rafkósabbak és fertőzöttebbek ezek annál!
Nyírfa
@Havanagi: Lehet, hogy provokáció volt, lehet, hogy bepróbálkozott, hátha. Akár így, akár úgy, ő húzta a rövidebbet.
Őrnagy
@Havanagi: Újhülyét megvenni? Hahahahahahaha
Ki a fasz venné meg ezt az agyalágyult barmot? Senkinek se kell és semmilyen erőt nem képvisel, hogy érdemes lenne egyetlen petákot is adni érte! A "Szarszó" találkozóval is teljesen beégett, csak hülyét csinált magából, ami nem volt túl nehéz, hiszen az egész ellenzék is kiröhögi!
Újhülye Pityu 1990-ben már egyszer jelentkezett a Fideszbe, akkor még fel is vették volna tagnak, de ő mindjárt városi fidesz vezető szeretett volna lenni főállásban fizetésért. Na erre nemet mondott a fidesz! Így került ezután az MSZP-be. Az MSZP-ben jó volt fikázó embernek Timmermans irányításával. De amikor társelnök szeretett volna lenni, kirúgták még onnan is! Egyik párt se kér belőle!
Havanagi
@Őrnagy: A fitymákhoz képest kiugróan tehetséges politikus.Jön az uniós pénz? Na,ennyire tehetséges.A fidesz csürhe mindenkit lenéz,aki nem szajkózza az ő hazugságait,akinek más a pártállása.Eljön még az az idő,hogy mindenért meg kell nekik fizetni.
simmering73
@Szevasztok: Tik vagytok parasztok
Dikmá szevasztok...
jáger laszló
Ez nem szürreális!!
Ez a realitás!! Kihez forduljon a gyakornok,ha nem az EP egyik legbefolyásosabb személyééhez,mint Újhelyi Pistához,hogy segítsen!!!??
Hát ide jutott a fidex!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.