A Jobbik-Konzervatívok nemrégiben országos kampányt indított annak érdekében, hogy felhívja a figyelmet az egyik legnagyobb problémára, amellyel jelenleg hazánk szembesül – írja az Alfahír.

A migránsmunkások fideszes betelepítése felér egy tervezett lakosságcserével – A Jobbik országos kampányt indít
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

Ez a probléma, pedig az ázsiai migránsmunkások százezreinek tervszerű betelepítése az Orbán-kormány által – kezdte Gyöngyösi Márton a Hajdúböszörményben tartott szombati sajtótájékoztatóját.

A konzervatív párt elnöke szerint emlékezetes, hogy 2015 óta a kormány folyamatosan azt hangoztatja, hogy a migránsoktól meg kell védeni Magyarországot, mert bejönnek az országba és elveszik a magyarok munkáját és megváltoztatják hazánk kulturális egységét.

Immáron 8 éve Orbánék azt a propagandát szajkózzák, hogy a Soros-tervnek” megfelelően akarják Brüsszelből ezt ráerőltetni az országra

- mondta.

Most viszont azt láthatjuk és maga a magyar miniszterelnök is arról beszél, hogy 500 ezer migránsmunkást kell betelepíteni Magyarországra, merthogy gazdasági szempontból szükség van a munkájukra

- fogalmazott.

A Fidesz-kormány próbálja úgy beállítani, mintha a betelepítettek vendégmunkások lennének. Pedig vendégmunkást hívnak az országba, viszont akiket az Orbán-kormány betelepít hazánkba, azokat senki sem hívta ide

- hangsúlyozta.

Gyöngyösi jelezte: pártja azért kezdett aláírásgyűjtésbe, hogy megakadályozza ezt az őrületet, hiszen ötszázezer migránsmunkás betelepítése egy kilenc és fél milliós országba veszélyezteti hazánk kulturális identitását és meg fogja bontani Magyarország kulturális egységét.

Ez felér egy tervezett lakosságcserével!

- emelte ki.

Az Orbán-terv veszélyes! Mindenáron meg kell akadályozni 500 ezer migránsmunkás letelepítését, ezért kérek mindenkit, hogy szerte az országban a jobbikos standokon írja alá a kezdeményezésünket

- zárta szavait Gyöngyösi Márton.

Forrás: Alfahír

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Philip Marlowe: 17:54 te valóban ennyire setét?
human
@Philip Marlowe: Rossz a logikád és erre rájössz ha a saját kommented értelmezed. Hisz a liberális oldal véleménye nem nagyon változott, visont Orbán az aki az ellenkezőjét teszi annak amit mondott eddig.
Ugyanebbe a logikai hibába futtok bele mikor azt kéritek számon, hogy mi bajuk Szájer melegségével miközben mi a melegek oldalán állunk. Szájer és a fidesz azért van kritizálva, mert ellentétben a liberálisokkal ők azok akik ellenségképet gyártottak a melegekből. Ezért pedig jogosan kritizáljuk őket azért, hogy a fideszesk közt is vannak melegek vagy házasságtörők. Akkor meg mire is vágnak fel? Mivel jobbak a liberálisoknál?
Nessy
@Philip Marlowe: Ha a kormány nem hoz a vendégmunkások foglalkoztatására a munkás szállók építésre, a toborzó irodák finanszírozására törvényt, nem finanszírozza, akkor a vállalatok úgy maguktól nem léphetnének, ilyen nagy létszám esetében.
percsi
@Nessy: Mellébeszél, ne foglalkozz vele.
Ahogy írtad, a kormányon függ, a terepet már törvényekkel előkészítették.
Mi a sza.ért, ha nem azért, mert a kormi vezetőknek ez az érdeke? A kormi prostijai fogják foglalkoztatni őket. Ugyan az! Minden zsebes ügyben a vitya kormi intézkedik.
"A Kormányfő egy korábbi beszédében, mint valós igény, jelölte meg 500 ezer vendégmunkás Magyarországra hozását. "
Híveinek évekig azt döngölte az agyába, hogy az idegenek rossz emberek. Ezek a hívek nem tesznek különbséget migráns és vendégmunkás között, pláne, ha az 1000 fős faluban 2000 vendégmunkás fog lakni. Már zúgolódnak!
Mindenkit becsapnak, feláldoznak!
ómió
Ezek a bolsevista-nyilasok még mindig képtelenek a migráncs és a vendégmunkás megkülönböztetésére!?
Lepényleső
A migráns munkások betelepítése immáron ha ténynek vehető,
akkor ezek simán,hazaárulókká léptek,- sokak által ismét,- elő?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.