Kiderült, mikor érkezik az októberi nyugdíj.

Októberben 12-e csütörtökre esik, így aki számlára utaltatja a nyugdíjat, annak már aznap meg is érkezik a pénz. Ha a postás hozza az ellátást, az eltarthat akár 12 munkanapig is.

Váratlan dolog derült ki az októberi nyugdíjakról – ez sokakat érint! Itt vannak a részletek!

Októberben hétköznapra esik a nyugdíj szokásos kiutalásának napja, így a megszokott rendben érkezik az összeg a szépkorúakhoz

- emlékeztet a Blikk. Ugyanis az a szabály, hogy 12 munkanapon keresztül viszik ki a nyugdíjat azokhoz, akik postai úton veszik fel, ezért az adott hónap 11-12-13-14. napjától ez 24-25-26-27-28. annak napjáig eltarthat. Ha valaki nem biztos abban, hogy mikor jön a postás, érdemes megnézni a tavaly kézhez kapott kézbesítési naptárat.

Aki pedig bankszámlára kapja a nyugdíjat, annak nincs tennivalója, 12-én, csütörtökön meg fog érkezni az ellátás októberben. Ez csak akkor változik, ha ez a nap épp hétvégére, munkaszüneti napra esik – ilyenkor az 12-ét követő első munkanap fog érkezni a pénz.

Forrás: Blikk, Pénzcentrum

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Az a váratlan, hogy még nem baszták azt a debilt agyon, aki minden hónapban ilyen faszságokat ír.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jáger laszló
Mi ebben a váratlan!!???
Fölösleges 1 iromány volt!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
@simmering73: Pedig a számból vetted ki a szót!Meg a teket összemossák MÁR a rendőrseggel!Kiderült,hogy a bél ügyminiszter a "felügyelője"mind a két nemzethy nemi szervnek!
Csizmás Kond
...és ezt hetente le kell írni...mert ugye minden betű pénz...
Havanagi
Mi a váratlan te szerencsétlen fidesz csicska???Menj már nyugdíjba,terméketlen végbélszopó!
kereső
A Blikket még értem,(bulvár) na de a magát "Pénzcentrumnak" nevező portált már végképp nem. Csak úgy kérdezem, a pénzcentrum nem talált hasznosabb témát- pénügyeinkben, mint egy ilyen evidens-évtizedek óta létező témát? Mikor érkezik "váratlanul" októberben a nyugdij?? Kiderül- az ujságirás meg beborul, a baromságokba.Eh...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.