Olyan tananyagot tanítanak, amelyet online is lehetne oktatni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rakitics41
Végzett, diplomával rendelkező történelem tanároknak újra oktatják jó pénzért azt miből diplomát szereztek, gondolom azért mert a történelmet most más szemszögből kell vizsgálni és megítélni, mikor e diplomájukat megszerezték, mert az események a mai kutatások, inkább kormányzati álláspontok szerint nem akkor és nem úgy történt mint azt a diplomázás idején történt, és ma nem azok a következményei , tanulságai eseményeknek mint korábban voltak ,hanem az amit Orbán és történészi például S.Mari mondogat.Ez kerül bele rengeteg pénzbe, amit egyébként online is meg lehtett volna oldani.D hát ez a kormány mindig az egyene de drágább utt választja, mert van itt pénz mindenre amire a kormány juttat.
csak úgy....
államilag dotált agymosoda! szegény magyarország...
csak úgy....
0rbán így fizeti ki mariséknak a náluk töltött szép napokat? -okos ! :)
Eladott Ország
A pedagógusok elmehetnek wellnessbe, tanári fizetésből nem telne rá. Az online tananyaggal meg bajlódjanak akkor, ha beküldik őket ingyen helyettesíteni a matekos kolléga hült helyét. Orvosokat meg Müller "Szicília" képez ki gyorstalpalón. És ha ezt az összeget - 285.000.-Ft/tanár - odaadták volna jutalomként az egyébként kis keresetű tanároknak?!- És hol vannak a történelemtanárok? - Most fogják képezni őket. Matematika vagy kémia tanár képzés azért nem lesz, mert ahhoz nem értenek. Nem jön a brüsszeli pénz, de táplálni kell a rezsim éltetőit. "Az alapítvány főigazgatója és kuratóriumi tagja ül Schmidt Mária."- Sajnos még nem ül. Pedig 5-6 évig tényleg ülhetne. A mezőkövesdi Balneo Hotel Zsori Tiborcz Istvánhoz köthető mit tesz a véletlen. Még mondja valaki, hogy nem törődnek a tanárokkal.
Eladott Ország
Csak érintőlegesen tartozik a cikkhez: Milliárdok landoltak a Tállai-közeli Balneo hotelnél Mezőkövesden. Azóta az új tulajdonos a pénznyelő' nemzet vejkója Tiborcz István lett. Tállai Bandi a közpénz mellett a bort fogyasztja még nagy mennyiségben a „kövesdi muslica” néven elhíresült fideszes államtitkár! Bandi egyszer annyira berúgott egy cserépfalui pincében, hogy csak talicskával tudták levinni a hegyoldalról. Angol nyelvtudása és felfogó képessége csak a Mariana árok mélységével vetekszik, ezért is hívják "mi a kérdés Andrásnak" is, a betolt pálinka és szalonna bálák után.
ezalenyeg.hu/helyben/milliardok-landoltak-a-tallai-kozeli-balneo-hotelnel-mezokovesden-50496

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.