Civil szervezetek, magánszemélyek kérik az illetékes magyar és európai uniós döntéshozókat, hogy – politikai érdekeiket félretéve – szabadítsák fel a Magyarországnak járó közösségi forrásokat annak érdekében, hogy a pedagógusoknak ígért béremelés forrása elérhetővé váljon – közölte a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom szerdán az MTI-vel.

Pedagógusbérek: a Férfiak Klubja és a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom is nekiállt brüsszelezniBedő Imre. Youtube/Férfiak Klubja

A közlemény szerint a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom kezdeményezésére, további hat civil szervezet közreműködésével és támogatásával indult aláírásgyűjtés célja, hogy a nyilvánosság erejével felhívják a döntéshozók figyelmét az oktatás, a magyar fiatalság jövőjének a fontosságára.

Mint fogalmaznak, a gyerekek jelene és jövője szempontjából az uniós források biztosítása nem lehet politikai-stratégiai kérdés.

"Hiszünk a társadalmi összefogás építő erejében, a családokban, a köznevelésben, pedagógusainkban és a döntéshozók támogató ítéletében"

- olvasható a felhívásban.

Az aláírásgyűjtésre hét, családi szemléletformálást végző (kormányközeli – a szerk.) civil szervezet fogott össze: a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány, a Fiatal Családosok Klubja, a Nagycsaládosok Országos Egyesülete, a Férfiak Klubja, az Egyszülős Központ, a Magyar Női Unió Egyesület és a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége.

Az aláírásgyűjtés angol nevű weboldalon (www.forhungarianeducation.com) érhető el: aláírókat nemcsak Magyarországról várnak, hanem mindazoknak a támogatására számítanak, akik a magyar gyerekek és fiatalok jövőjét fontosnak tartják – áll a közleményben.

Forrás: MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@sgl: Nem jó a kérdés. A kérdés az, hogy mitől "civilek", csakúgy mint a cöf-cöka. Ezek mind a fideSS csápjai- az állampárt gründolta, és tartja el őket állami vállaltok támoagtásain keresztül.
balos
@kereső: Azért ne m semmik ezek a csicska nemi szervezetek!Amíg nem léptünk be az EU ba kinek volt a KÖTELESSÉGE,hogy az adónkból fizesse a fizetéseket itthon?Nem kéne annyit lopni és külföldre menteni az adónkat ,akkor nem lenne a vérmegyei uraknak szüksége a csicskáik koldulására!
utánam a vízözön
Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az egy swinger klub, vagy mi?
A Férfiak Klubjáról meg Szájer tudna sokat mesélni...
Férfiak Klubja, a matyar paraszt szabadkőműves páholy - kicsit sárgább, kicsit savanyúbb, de a mienk!
rakitics41
Miért nem Orbán Viktornak írnak a Három Királyok és lányok?Nem tudják hogy az EU azért nem fizet mert a kormány nem teljesítette a megállapodás 27 sarokpontját amit az EU-val kötött?Ha pénzt akarnak szóljanak már a doktorminiszterelnökúrnak, hogy a megállapodás teljesítése az szerződő feleknél a legfontosabb dolog. A megállapodás kötelezettség, amit mindenkinek , még Orbánnak is teljesíteni kellene.Nem az a feladata a nagyságos és magasságos elnök úrnak, hogy arra buzdítsa nemzetét, hogy pont az ellenkezőjét tegye annak amit Brüsszel kér,már csak azért sem mert ez a magatartás később itthon visszaüthet, hanem példát kellene mutatnia, no nem azzal hogy állandóan acél pálcikákat dugdos az EU kerekeinek küllői közzé!
ómió
De, hisz', a pénzünket a korruptbolsi brüsszeliták már rég ellopták!
Designer
A nyár közepén 2025-re beharangozott 777 e bruttó már most is csekély! Vagy várjuk meg, míg 7 e forint lesz 1 kg kenyér?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok