A K&H Bank vezető elemzője szerint ez rontana a magyar gazdasági helyzetén.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"a Magyar Nemzeti Bank (MNB) nem tudta kezelni az inflációt, a kormánynak kellett beavatkozni." mondá jézus, mert úgy gondolá.

Viszont ha nem avatkozott volna bele a kormány viktor akkor nem lett volna infláció a töredéke se. De mivel kellett a pénz stadionokra, focira, állatkiállításra egészoldalas újsághirdetésekre, idióta óriásplakátokra, ja ezeket már írtam, nem baj, ők is ezerszer tolják bele a pofánkba az aljasságaikat. Szóval elbaszták a pénzt, a többit meg ellopták és lám, infláció lett. Mert az eu nem ad. Elege lett belőled geci.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@Shikari: Igazad van, de nem mondtál újat. Ezeket értelemmel nem lehet befolyásolni, mert nem értelem alapján működnek, hanem genetikai alattvalóként szórják minden komment felületen a gyűlölet mérgét, és a magyafóbiájukat. De mi mást tennének, ha ezért fizetik őket, ennek a szolgálatába álltak!
Megértem őket, de ez cseppet se változtat a megvetésemen, amit érdemelnek azért, amit és akiket szolgálnak genetikai alattvalóként ahogy azt Kertész Ákos is elmondta róluk! Persze Kertész Ákos ezt minden magyarra gondolta, de csak ezekre igaz!
Shikari
@Őrnagy: Ha már ezeknél tartunk, a két Kertész, Esterházy, Spíró, Sárosdi művésznő, vagy Tota W.
Minegyiknél megfigyelhető a hungarofóbia és a genetikai összetartozás. Ezek ilyenek!
Őrnagy
@Shikari: 1945-től arra nevelték a Magyarországra visszatért zsidóságot (van akinek emléktáblája is volt, mind áldozat de más néven visszatért megkönnyezni a saját áldozati emléktábláját), hogy hungarofóbok legyenek, akármi is történt velük 1945 előtt. Nekünk egy tisztességes visszatért megsúgta, hogy nem beszélhet velünk, mert megtiltották nekik! Kertész Ákos egy érdekes jelenség, mert 10 éves koráig nem tudott a származásáról és erős antiszemita viselkedése volt az iskolában, így kénytelenek voltak a múltról felvilágosítani, és átnevelni magyarfóbiássá! Az ilyen személyek teljes tudathasadásban nőttek fel. Ilyen lehet a többi (a származásával tizenéves korában szembesült) többi magyarfóbiás is, mint a Tóta W, vagy a Schiff András zongoraművész.
kereső
Állitólag Biden és a török elnök már megállapodtak, a törökök megkapják a kért F16-tosokat. Igy a törökök megszavazzák a svédek nato csatlakozását.
Már csak az a kérdés, hogy a fideSS hogyan fog kihátrálni a 4 évvel ezelőtti kisfilm által keltett hisztériájából, és abból, hogy a svéd kormány nem jött a Karmelitába kézcsókra orbánhoz. Mi lesz az a "ürügy", amely" majd biztositja a látszat szintjén- hogy nem csináltak újabb "scheggszájat" magukból.
Peller Anikó
@Péter2: A fideszes söpredéknek nem nagyon tetszik ha nevén nevezik őköt. Tudod, ők a magyarok, a geci meg Magyarország maga. Krav maga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.