Az Európai Bizottság túllép megszabott feladatkörén. Hegyi Gyula írása.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Akkor nem az a baj, hogy Putyler lerohanta fél Ukrajnát?...
izéke
@Qqberci: hová gondolsz? Ha putyin csinál bármit,az magyarországon csakis jó lehet.lásd 56 fasiszta lázadás volt. Reakció a kormány részéről vagy az emberek részéről? Bezzeg a svéd kisfilm,na az aztán kiverte a biztosítékot a birkáknál...
kereső
Hegyinek végleg elmentek otthonról. Miért nem igazol át a fideSS-be? Ott a helye. Vagy már ott van, csak még fenn kell tartani a látszatot.
Őrnagy
"Brüsszel maga kavarja a válságot, amikor az ukrán érdeket a tagországoké elé engedi"

Ez így nem igaz! Az úgynevezett Ukrajnában élő etnikumoknak nem az az érdeke, amire az USA és Brüsszel ösztönzi, tehát Brüsszel nem az "ukrán" érdeket engedi a tagországok érdeke elé, hanem az USA szarkavarók érdekeit engedi az ukrán és az Európai tagországok érdeke elé, és nem véletlenül mert az USA hajtotta saját gyarmati befolyása alá Európát és Ukrajnát, és kényszerítette bele abba az itt élő népeket, hogy a saját érdekeik ellenére cselekedjenek. Európában és Ukrajnában 2014 óta csak az USA érdek kapott szabad utat, senki másnak nem érdeke valójában ami itt folyik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.