Brüsszel támadást indított a nemzeti konzultáció ellen, és mindent megtesz a magyar emberek elhallgattatásáért – jelentette ki Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az X közösségi oldalon hétfőn.

Most érkezett: Brüsszel máris "támadást indított" a nemzeti konzultáció ellen
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Kovács Zoltán bejegyzésében az Európai Bizottság vezető szóvivője, Eric Mamer hétfői kijelentéseire reagált, amely szerint a magyar kormánynak a nemzeti konzultációval kapcsolatosan az uniós testületet érintő állításai "teljesen valótlanok".

Az államtitkár közölte, azt kell mondania Eric Mamer nyilatkozatára, hogy: Brüsszel migránsokat akar betelepíteni Magyarországra, Brüsszel több pénzt és több fegyvert akar adni Ukrajnának, el akarja törölni a gyermekvédelmi törvényt és a rezsicsökkentést, a kamatok befagyasztásáról szóló rendelkezéseket és az extraprofitadót. Ezek mellett brüsszeli és más, tengerentúli pénzzel befolyásolni akarja a magyar politikát, továbbá be akarja engedni a génmódosított ukrán gabonát.

"Brüsszelnek nem tetszik, hogy Magyarország nem úgy táncol, ahogyan ők fütyülnek" – tette hozzá üzenetében Kovács Zoltán.

Eric Mamer, az Európai Bizottság szokásos napi sajtótájékoztatóján újságírói kérdésre válaszolva egyebek mellett közölte: Ursula von der Leyen elnököt "nyugtalansággal töltötte el", amikor meglátta arcát a magyar nemzeti konzultáció plakátján. Ugyanakkor teljes mértékben bízik abban, hogy a magyar közvélemény objektív és tényszerű információk alapján ítéli meg a brüsszeli testület tevékenységét.

"Felkérünk minden magyar állampolgárt, aki tájékozódni szeretne az uniós politikákról, hogy saját véleménye kialakítása érdekében tekintse át az uniós információs forrásokat" – fogalmazott az Európai Bizottság vezető szóvivője.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"Brüsszel támadást indított a nemzeti konzultáció ellen"

Nem Brüsszel plakátolja már megint tele alantas plakátokkal az országot, hanem a fidesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakukkmadár
Mivel a gennyes brüsszelita-sorosista-libernyákok nagyon okosan nem ülnek fel a ge.i provokációinak( lásd gusztustalan plakátkampányok, észnélküli vétók, folyamatos beavatkozás más országok belügyeibe...), és pl. nem indítnak ellen-plakátkampányt nyugaton, és nem akarják látványosan kirúgni Magyarországot az EU-ból, így a fideszes faszok mindig kénytelek saját magunk lehazudni az égről a csillagot: már megint megtámadták a magyarokat! Miközebn a EU országok fetrengenek a röhögéstől, Viktor fetreng a saját fekáliájában tovább. Odaát sem hülyék fociznak, egyszer fogják majd kazah egyenruhás grazi ápoltat szájbaverni, de akkor nagyon.
Yoda69
@Maccska: Hol a magyar nep valasza te nagyon roman. En csak O1G es a slepp hazudozasat latom
balos
@Maccska: nyazsgem az ilyeneknek,mint nedveske!csak hogy érezze a törődést!
balos
@Yoda69: o1+1 geci,mert az infláció is utolérte a csúti hitlert!
Őrnagy
Hogy egy klasszikust idézzek, Kunhalmi Ágneskét:

ÁLKÉRDÉS
ÁLPROBLÉMA

Ezt képviseli a húgyagyú gyagyás hungarofób libkány seggfej csürhe, akiket azért fizetnek, hogy az ország hagyja olyanná átszervezni Magyarországot is, mint amilyenné hamarosan a nyugati "fejlett-haladó" államok fognak válni, amely állapot előjelei már egyre erősebben mutatkoznak!
Nessy
Meg van a gumi csont, amit lehet rágcsálni. Addig sem foglalkozik a jó nép olyan valós kérdésekkel, mint a legmagasabb infláció, a növekvő szegénység, az egészségügy, oktatás padlóra küldése, a csak nálunk lévő "háborús vészhelyzet", és az ebből következő egyszemélyes rendeleti kormányzás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.