Deutsch Tamás szerint időszerű az antiszemitizmussal kapcsolatos iskolai tananyagok felülvizsgálata.

Az Izrael-ellenesség az antiszemitizmus új formáját jelenti, ezért időszerű és szükséges az antiszemitizmussal, Izrael Állammal és a zsidósággal kapcsolatos iskolai tananyagok felülvizsgálata az európai oktatás rendszerében

- jelentette ki Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP) delegációjának vezetője Strasbourgban kedden.

Deutsch Tamás, Az oktatás szerepe az antiszemitizmus elleni küzdelemben címmel az Európai Parlamentben tartott konferencián mindenek előtt kiemelte: csak a tudás, az ismeretek átadása révén lehet megakadályozni, hogy a történelem megismételje önmagát és a zsidó közösség újra a szélsőséges csoportok céltáblája vagy áldozata legyen.

Hölvényi György, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) európai parlamenti képviselője beszédében azt hangsúlyozta, hogy az antiszemitizmustól mentes, a demokratizmus és a tolerancia elvein alapuló társadalom felépítése az osztálytermekben kezdődik.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Es mit tenne bele?
Hogyan kell felszippantani a csikot, hogy semmi ne vesszen karba belole?
Vagy hogyan kell kurvazni a feleseg mellett?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SÍva
Az antiszemitizmus nem születik az emberrel hanem kialakul! Az okokkal kellene kezdeni valamit és megszünne az okozat! Dettó a kisebbség esete!
balos
@SÍva: Pedig nincs igazad!Esetünkben a zsidóság mindig írtható volt,mert a tehetségtelenség erre predesztrinálta a többséget!
jáger laszló
Nem nyúlka-piszka,+szúr a bicska!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Tessék mondani és ki nevelne a gyerekeket, demokratizmusra és toleranciára??? Önök politikusok az egyre szélesebb körű gyűlölet gerjesztéssel, az állandó gyűlölet beszéddel, a mindenki hibás, mindenki minket támad szöveggel, plakáttal? Per pillanat a demokrácia, tolerancia önöknek csak szép szavak, de hogy mit jelent, arról fogalmuk sincs! Tompika, Hölvényi képviselő "urak" Előbb olvassák el a saját és párttársaik beszédeit, véleményüket, aztán lehet mesélni! Ajánlom figyelmükbe pl. a fidesz kongresszuson elhangzott , az ország vezetőinek és politikusainak beszédeit! Úgyis, mint "demokratizmusra, toleranciára nevelő tananyag" elrettentő példáját!
SÍva
@CsipkeRózsa: Hát hidd el, hogy esetemben nem így van! Utánna olvastam dolgoknak és valahogy elkezdtem kételkedni dolgokban amiket állítanak! Sok mindent másként látok manapság és jobban odafigyelek a hogyan és miként, miértekre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.