Az utóbbi években, egyre inkább elszaporodtak a fiatalok által elkövetett bűncselekmények. Egyre fiatalabb korban kezdik a bűnözést, szinte már gyerekkorban , és egyre brutálisabb gaztetteket hajtanak végre.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: slanger
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Evikati
Elsősorban a családi modell az, melyet a gyermekek követnek. Ez nem egészen a társadalom hibája, de visszavezethető a probléma a családok széthullására, a munkanélküliségre, a szegénységre, az alkoholra stb. Nem tisztelik a szülőket, akkor miért is tisztelné tanáraikat, társaikat. Fegyelmet, szigort kellene bevezetni az iskola falain belül, nem pedig a tanulók jogaira hivatkozva még a nevük sem kerülhet szégyentáblára. Túl sokat megengednek nekik és ezzel a gyerekek visszaélnek. Nem elég kiírni a filmek elé a korhatáros figyelmeztetést. Nem kellene éjfél előtt olyan filmeket sugározni, melyek a gyermek fantáziáját rossz irányban befolyásolják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.