Nincs erős Magyarország erős Európa nélkül. Magyarország érdekében olyanokra kell szavazni a június 9-i EP-választáson, akik hisznek egy erős Európában, akik ezért dolgoznak – hangoztatta a DK-MSZP-Párbeszéd kampányrendezvényén Dobrev Klára, a választási szövetség EP listavezetője szombaton, Szombathelyen.

Azokra szavazzanak, akik nem árulnak "zsákbamacskát", hanem vállalják a véleményüket, vállalják a programjukat, és utána számon is lehet őket kérni, hogy mit teljesítettek – ajánlotta hallgatóságának.

Szavazzanak az ellenzék legnagyobb és legszervezettebb politikai közösségére, a szociáldemokraták és zöldek közösségére, és leváltjuk Orbán Viktort és rendszerét

- hangoztatta.

Dobrev Klára úgy fogalmazott: a Fidesz 14 éve nem hajlandó semmi mást mondani, mint azt, hogy folytatjuk. Nem hajlandó sehol megvitatni, hogy mit akar tenni a fizetésekkel, a nyugdíjakkal, a környezetvédelemmel.

A magyar bérek és a magyar nyugdíjak kevesebbet érnek, mint a lengyel, a szlovák vagy éppen a román, ma ott tartunk, hogy szinte minden szomszédunknál jobban élnek az emberek

- mondta.

Hozzáfűzte: "2010 előtt egy olyan pályán volt ez az ország az Orbán-kormány előtt, hogy egyre jobban gazdagodik. 2010 óta, amióta Orbán kormányoz minket, a kiszolgáltatott munkaerő és az elüldözött magyar munkaerő országa lettünk".

Orbán Viktor "állandóan a békéről papol és szembe hazudik" – Akkora bírálat érkezett a kormányfőről, ami a Holdról is látszik

Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció (DK) EP-képviselője, a DK, az MSZP és Párbeszéd európai parlamenti listavezetője beszédet mond a DK, az MSZP és Párbeszéd közös kampányrendezvényén a szombathelyi Agora Savaria Filmszínházban 2024. május 18-án. MTI/Katona Tibor

Dobrev Klára kampánybeszédében az európai minimálbér bevezetését szorgalmazta Magyarországon, valamint azt ígérete, hogy az európai minimál nyugdíj megalkotásáért dolgozik majd, valamint a már létező globális "multiadó" az összes milliárdosra való kiterjesztését tűzte ki feladatként.

Elmondta, a magyarok biztonságát egyedül az tudja garantálni, hogy az Európai Uniónak és a NATO-nak vagyunk a tagjai, s történelmünk során soha nem látott hatalmas haderő véd minket. Ha bárki megtámadna bennünket, akkor egy emberként kellene, hogy jöjjenek a segítségünkre, és jönnek is; noha szerencsére soha nem történt ilyen.

Szavai szerint viszont az a politika, amit "Orbán Viktor művel", az egész Európát fenyegeti. A miniszterelnök az, aki "állandóan a békéről papol" és "szembe hazudik", egyedüliként vétózta meg az ukránok béketervét.

Dobrev Klára a kampányendezvényen kijelentette azt is, hogy az ellenzék tagjai a jelenlegi választási rendszerben összefogásra vannak kényszerítve.

Aki ellenzékinek mondja magát, az Orbán rendszerét akarja leváltani. Aki az ellenzéket akarja leváltani, azt másnak hívjuk

- közölte.

Barabás Richárd, a Párbeszéd társelnöke szerint önmagában már az is "győzelemnek" számít, hogy létrejött a "szociáldemokraták és zöldek" választási szövetsége.

"Azért kell a szociáldemokraták és zöldek szövetségére szavazni, mert mi hiszünk az átláthatóságban, azért mert mi hiszünk abban, hogy ebben az országban mindenkit meg kell védenünk, a gyerekeket éppúgy, mint az időseket és a rászorulókat" – mondta.

Hozzátette: Magyarország csak akkor lehet sikeres a XXI. században, ha nem elhanyagoljuk a "zöld átállást", hanem mielőbb teszünk érte, csak akkor lehet sikeres, ha a leszakadó régiókat is felzárkóztatjuk.

Tüttő Kata, a DK-MSZP-Párbeszéd EP-képviselőjelöltje a kampányrendezvényen úgy fogalmazott: "egy szocialista kormány vitte be az országot az unióba, nekünk dolgunk van azzal, hogy Magyarország tagja maradjon az Európai Uniónak" – mondta.

Kiemelte, hogy amikor erős Európáról beszél, erős önkormányzatokat is ért alatta, egy olyan Európát, ahol minél több kérdést, a helyi közösségekben dönthetnek el.

Forrás: MTI

113 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Győzelemnek számít a választási szövetség...tényleg???
"és leváltjuk Orbán Viktort és rendszerét" Tényleg???
Szégyellhetik magukat mind. Hittünk, bíztunk, melléjük álltunk.
És semmi...most ahogy veszélybe kerültek életre keltek és megy a szövegelés.
Óriási csalódásom.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A megye összes DK-MSZP-Párbeszéd összes tagját beterelték a terembe...
Amíg ők ott egymást biztatják, addig MP feljelentette O1G-t...:

" A holnapi napon feljelentem Orbán Viktor miniszterelnököt, a Fidesz elnökét aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt elkövetett, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazásért. A miniszterelnök, a pártja és a propagandistái hetek óta azzal kampányolnak, hogy az ellenzéki politikusok háborúpártiak, most már óriásplakátokon és videó hirdetésekben is ezt terjesztik. Elég volt!
– írja Magyar Péter az Instagramon, a kormánypárt új, háború feliratú plakátja mellett pózolva."
24.hu/belfold/2024/05/18/magyar-peter-feljelentes-orban-viktor/

Ilyet a "kék Fidesz" nem tehet meg...
Horizont
Győzelemnek számít a választási szövetség...tényleg???
"és leváltjuk Orbán Viktort és rendszerét" Tényleg???
Szégyellhetik magukat mind. Hittünk, bíztunk, melléjük álltunk.
És semmi...most ahogy veszélybe kerültek életre keltek és megy a szövegelés.
Óriási csalódásom.
justhpeter
Röhejes dolog az egypárti Kádár-rendszer, az egypárti orbán rendszer után az egypárti árnyékkormányt alakító párt nevében ilyen beszédet mondani. Ahogy a hülyeségnek, úgy a következetlenségnek sincsen határa.
szaboria1
Azért egy érdekes dolgot megkell figyelni! Az MTI mikor közölt az ellenzéki oldalról hírt?
Horizont
@szaboria1: Soha. Közpénzen szarik ránk csak a fidesz csak a béke :((
Nyírfa
Magyar azért kellett, hogy felrázza az ellenzéket.
Végig kísérve az első vitát a Partizánon, három megállapítást tettem: az elmondottak alapján Anna volt a legmegyőzőbb, egyben a legidegesítőbb. úgy pörgött, mintha centrifuga lenne benne, és nem tetszett a magabiztos, gúnyos mosoly az ajkán. Klára nyújtotta azt az élményt, amelyet egy érett embertől kaphatunk, azonban olykor modorosan, rutinból beszélt. Marietta, a Kutypárt képviselője, sajnos olyan harmatgyenge teljesítményt produkált, hogy, bármennyire is értettem a közösségi lét iránti , kihangsúlyozott elkötelezettségüket, egyelőre kevésnek találtam a választhatóságra.
Klára felé tendál a döntésem, de megvárom a többi vitát, és a fejleményeket.
Pusztai
@szaboria1: @Horizont: NEM IGAZ! tele van ellenzéket sározó, mocskoló, hazug hírrel!!
Naugyehogy van hír!
Nahát!
o))
Horizont
@Nyírfa: Dobrev nem volt ennyire teátrális, annyira bírtam.
Béla333
@szaboria1: 09.06
Az MTI is semmi más, mint a maffia egyik tagozata. Ha olyan parancs jön, hogy MP-rel szemben a "kék Fidesz"-t kell erősíteni, hát a hű rabszolgák megteszik.
Emlékszel még 2016-17-re?:
"A Fidesz lélegeztetőgépen tartaná az MSZP-t a 2018-as választásokig "
"A Fidesznek nem érdeke, hogy az MSZP eltűnjön a süllyesztőben, olyannyira, hogy készek a szocialisták hóna alá nyúlni, ha szükséges,..."
24.hu/kozelet/2016/09/16/a-fidesz-lelegeztetogepen-tartana-az-mszp-t-a-2018-as-valasztasokig/amp/

Na hát valahogy így működött eddig is, így működik most is! Csak olyan párt ne jöjjön a maffiózók reményei szerint, ami veszélyezteti a DK-val már jól működő együttműködésüket!!!
exmelós
@Őrnagy: Fitymaszpatkány szarnagy.A bomlott agyad által kitalált baromságokat okádsz ide te fasztfej.Ficóra egy neonáci szimpatizáns lőtt tudod olyan fajta amilyenekkel a vezéred is gyakran haverkodik.
Szólj a tetves ,tolvaj bandádnak ,hogy szóljanak a náci putyinnak akinek állandóan lefetyelnek takarodjon Ukrajnából és azonnal vége a háborúnak.Ugyanúgy pofátlanul hazudsz mint az okádék bandád de hát ez a véretekben van.
Feller_Peti
Berakom ide, mivel itt is aktuális.
Nézze meg mindenki, hogy a FIDESZ amit mond az valóban úgy van.
A HAZAÁRULÓ itthoni dollárbaloldal ugyan ezt a mintát követi:

videa.hu/videok/nagyvilag/ukran-parlamentben-erdekes-dolog-hangzik-vx3fpGhd4iw1BD75

Külföldről finanszírozott, beépült ügynökök.
Soros György globalista -HÁBORÚS USZÍTÓ- férgei.
Mint ismeretes: Valójában ez a dollár baloldal.
jáger laszló
O1G békéje csak szócséplés
Semmit sem ér,mert a háborúra nincs hatással!
Tisztára az emberek átverését szolgálja!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nyírfa
@Őrnagy: 09.12

Amít @Horizont: szemére vetsz, azt úgy hívják, hogy logikai bukfenc, azaz érvelési hiba. de akkora, hogy az nemcsak a holdról látszik.
1. A békéről papolni, ám a háborús bűnössel parolázni, maga a megtestesült ellentmondás.
2. A békéről egyébként sem papolni kell, hanem tenni érte, mégpedig az agresszor hazaküldésével, és most nagyon finoman fogalmaztam.
3. Azzal, hogy kritikát fogalmazunk meg egy hazug, a békét csak szóban, és a maga vélt politikai hasznát szem előtt tartó emberrel, jelesül Orbán Viktorral szemben, az éppen, hogy nem háborúpártiságot jelent, hanem a béke elé akadályokat gördítő fél leleplezését. Tehát, ha ezért rágalmazol meg valakit háborúpártisággal, akkor azt teszed vagy egyértelmű rosszindulatból, vagy korlátoltság okán, bármiért is, téged minősít, egészen pontosan: leminősít.
4. Hogy a magyar emberek mit akarnak, annak eldöntésével nem téged bíztak meg.
Nyírfa
@Horizont: 09.12

Összeereszteném a két távolmaradó jelölttel, ugyanis, amikor a komfortzónáján kívül kerül, elhagyja a sallangjait, és piszok jól érvel. :)
Pálinkás Pál
a dk is szép lassan leírja magát,...dobrev, mióta szövetkezett az őt hátbaszúró biciklis buzzanccsal, azóta nem ember a szememben..?...milyen ember az, aki ha fellép egy " kis probléma " / mp /...rögtön kollaborál szerződésszegő zöldmarhával..?...a " koalíció " óta ezen hármas megszűnt létezni számomra..
Eladott Ország
A hazaáruló, kleptokrata román tolvajcigány és politikai prostituált bűnszervezete, nem a békéért kampányol, hanem Ukrajna kapituálásáért, azaz a ruszkik érdekeiért!
Ezt itt hagyom az egybites fidesz-nyaloncoknak, vatnikoknak. Ruszkibérenc hulladék ...
twitter.com/i/status/1751710149842972784
Pusztai
@Pálinkás Pál: Molnár Csaba élesen, jól kommunikált az utóbbi hónapokban ő is Fletóhoz hülyült.
Dobrev meg nem tud megújulni, ugyanazokat a dk-s panelokat nyomja, és igérni csak egyet kéne: ha bukik a fidesz elszámoltatás lesz jogállam visszaállítással, független bírósággal, vagyonok keletkezésének ellenőrzése, jogtalan gyarapodás visszavétele, - családtagtól is,- aztán majd lesz valahogy, de mézeskalács házacskát ígérni visszataszító, már tudjuk levegő az egész.
fergeteg
Jönnek a bolsik,a libsik.
Elő a kancsikás ostorokkal. Fogadjuk őket békében. Felvenni a kesztyűt,semmit át nem adni nekik.
Csizmás Kond
Ez nem igaz. Európa nem azért bővült hogy a tagországok erősödjenek hanem hogy a központi hatalom legyen az erős...birodalmi törekvés ahol elvileg nincs is tagország csak régió...aki pedig azt erőlteti az a tagországok ellen, nemzetek ellen, hagyományok ellen és azok megsszűnéséért kampányol.
kereső
:@Pusztai: 09:49 Ha, jól tévedek Ő ezt igérte 2021-ben az előválasztáskor. Nem kellett.. ...
sándorbence
nemvagyunk háborúpártiak narancszerkós fideszes uszitó elvtársak
Béla333
@kereső: 10.04
Mint ahogy 2018-ban is ezt ígérte a Szél Bernadett-Hadházy féle LMP! Az meg a DK-soknak nem kellett...!!!
kereső
@Pusztai: 09:49 Milyen "dk-s panelok"? Ha idéznéd...mert lehet, hogy nem is "panelok", hanem alapelvek...na, de az mostanság csak ócska bolsevista trükk., akárcsak a szakértelem.
ceni
@exmelós: Aki ugyanazon a platformon vol csak valami történt és szembefordult
szaboria1
@Pusztai: Szidalmazót igen de, hogy ezt leadta ez azért érdekes.. Mert az ellenzéknek eddig nem Orbánról semmit sem adott le.
Nessy
@Horizont: Most sem lesz semmi eredmény! Magyar Péter mindenki támad, saját magán kívül! Lehet, hogy elér 23%-t . És??? Nem csodálkoznék, ha a választás után meghívnák a karmelitába, és Orbán egy kávé mellett megköszönné az ellenzék további megosztását!
Horizont
@Őrnagy: 9:12
Feljelentselek én is, hogy rágalmazol te bunkó seggfej???
kereső
@Béla333: Igazad van Bélám, a 8 %-on álló LMP miniszterelnök jelöltje nem kellett, az 5-6%-os dk-nak, a 15+ %-on álló mszp-ének, a 25 + %-on álló jobbiknak...valakit kihagytam még?
Horizont
@Nessy: Én ezt másképp gondolom. orbánnak miért lenne érdeke egy erős Tisza párt ne viccelj már. Ők nagyon jó eldagonyáztak a 4X 2/3-dukban, hogy voltak ők meg a gyenge marakodó ellenzék. Csak tele van az emberek töke is ha kiáll egy vékonyka emberke és megszólítása fülekre talált. Valamit csak tudhat, valamit csak jobban csinál nem gondolod?
Meg szoktam nézni a helyszínen készült videóit. Hát...
Nem Magyar a hibás és nem ő osztotta meg az ellenzéket már bocsika. 14 évük volt.14 !!!
Megosztották ők magukat. Igen én bevallom őszintén nagyon nagyot csalódtam bennük baloldali érzelműként. Összeállni az MSZP-vel??? Elegem is lett. És sokan vannak így.
Cherry
Világ szégyene ez a zsiros pszichopata,, elég volt belőle, annyi becsülete nincs hogy leköszönjön a rohadék
Béla333
@kereső: 11.22
Nem a százalékok mocskolódtak hanem a maffiával már akkor összejátszó pártok és politikusaik!
Mert ki tudja, ha nem azt látják akkor sokan, hogy ezek az ellenzéki térfélen csak mocskolódnak, akkor hogyan alakulhatott volna az egész?!
Egyébként meg igen! Kihagytál valakit: a maffiát, akiknek nem is nagyon kellett Szél Bernadettéket mocskolni, mert megtettétek helyette ti!
Béla333
@Nessy: 11.18
Biztosan igazad van... Ha jól emlékszek, akkor 2017-2018-ban meg Szél Bernadettnek jósoltatok jól fizető miniszteri állást a maffia kormányban...
Nem volt igazatok? Na és?
Ki emlékszik már azokra az időkre, igaz? A lényeg, hogy mocskoljunk mindenkit, aki változást hozhat a jelenlegi posvánnyal szemben...!!??
sándorbence
@Őrnagy: hahahaha narancsoskék szerkóban uszitó retyó szökevény büdös szardarab
Nessy
@Béla333: Nem mocskolok senkit! Nem Magyar Péter megjelenése a problémám! Az a probléma már sok éve, hogy minden párt azt hiszi, hogy majd ó egyedűl megváltja a világot! Hát egyedűl nem megy! Még összefogva is komoly bravúr lenne! Ugyanis a fidesz milliárdokért vásárolt sok százezer ellenőrizetlen levélszavazói ellen nem tudnak mit tenni! 2022-ben 500 ezer segített elérni a szavazatok 50%-s elérését a fidesznak, ami nekik természetesn 2/3.
Nessy
@Horizont: Erról beszélek! Ha eddig nem sikerült összefogni, eztán sem fog!
kereső
@Béla333: Sajnos, hogy nem érted ezt az összetett mondatot...akkor egyszerúbben fogalmazok. Szél Bernadett 2018-as miniszterelnöki jelöltségét az LMP-n kivül egyetlen másik párt sem támogatta. Pont. Neked ebből csak a dk jut mindig az eszedbe. Egyébként sem sokra ment volna Szél a "részeges" gyurcsány támogatásával, hiszen Vágó Gábort még csak jó féle whyskivel sem kinálta meg az a "cudar"', csak langyos viz és punnyadt pogácsa volt az asztalon.
kereső
@Nyírfa: 09:10 Igen, Klára "modoros" lett...az a közvetlenség amely eddig jellemezte...még a 2021-es miniszterelnök jelölti tv vitákon is, a könnyedség ami kisérte a megszólalásait, az megkopott??/elhagyta??? ...vagy éppen rossz tanácsokra hallgat. Jó lenne, ha visszatérne ahhoz , amit megszoktunk tőle.
Horizont
@Nessy: Most sincs szó összefogásról. Remélem a DK összebútorozását az MSZP-vel meg a Párbeszéddel nem annak tartod. Magyar most állhat össze senkivel mert abban a pillanatban politikai hulla lenne. Most nem országgyűlési választások lesznek. Ahhoz még több mint 2 év van. és utána jöhet koalíciós tárgyalások sorozata. Most egy cél van hogy orbánt valamennyire ki kell robbantani a gőgös hatalmi mámorából első lépésként. Aki erre alkalmas. Szerintem.
Nyírfa
@kereső: 13.17

Magam sem hiszem, hogy idáig jutottunk: 2021.nosztalgiát ébreszt bennem: volt remény.
Nincs kizárva, hogy a DK most törleszteni fog Gergelynek.
Mostanában bekúszik a gondolataim közé Bajnai Gordon.Csak egy pillanat kéne, hogy mögé álljak.
Nyírfa
@kereső: 13.17

És a vitán még így is ő volt a felnőtt.
kereső
@Horizont: Ez az "összebútorotzás", azért mert nekem is szúrja a szememet, nem egészen úgy van, ahogyan "gondiljuk"...választási szövetséget kötöttek-az ok: Karácsony Gergely. Hogyan nézne ki, ha a főpolgármesternek nem lennének a közgyúlésben pártbéli- párttársai, akikre feltételen számithat. Márpedig, ha az mszp-pm, akik tényleg összebútoroztak indit egy listát, és külön a dk...akkor ez tényleg bekövetkezhetett volna. Megnéztem a közös listát, és azon előkelő helyen vannak a pm-esek, a dkásokkal együtt, az mszp nem annyira reprezentáns ezen a listán. Szóval "praktice" megfontolás alapján...és bármennyire is nehezményezzük ezt, gyurcsányék felülemelkedtek a "sérelmeiken".Karácsony Gergely - mert ugye Bpesten ő a legnépszerúbb jelölt máig is, - érdekében. Ennek ára, hogy tüttő kata ott virit a dk-s ep listán, na de valamit valamiért...
kereső
@Nyírfa: Igaz, de tényleg vissza kellene térnie a 2021-es énjéhez. Azt tudod ugye, hogy az unió politikusai úgy tekintenek a két momentumos és a 4 dk-s képviselőre: " Ők a demokratikus Magyarország arcai Európában", hogy a jövő mit hoz, azt meg ki tudja.
kereső
@Nyírfa: Épp fentebb irtam.., hogy nem lesz törlesztés...hova is vezet a "sérelemből politizálunk"???Látjuk...
Nyírfa
@kereső: 13,.57

Igen, tudom, Ami Karácsony és a DK kapcsolatát illeti, nem tartom kizártnak, hogy Gyurcsány majd kér valamit.
Béla333
Az ország előrehaladásának a legfőbb gátja a maffia mellett a velük közösen mutyizó DK-MSZP-Párbeszéd csapat.
Akkor tud előrelépni az ország, ha képes ezt belátni és ennek megfelelően lépni/szavazni!
Nem könnyű a döntés, hiszen hülyemagyarok mindkét oldalon szép számmal vannak...
De ha nem mi lépünk, akkor lépnek majd a gyerekeink, unokáink - elvándorolnak egy élhetőbb országba.
Lehet választani: a posvány folytatása vagy változás?!
kereső
@Nyírfa: Gyurcsány nem akar Bpesttől semmit...inkább az mszp miatt aggódj, kunhalmi miatt-akinek semmi sem drága azért, még a szövetségesek lejáratása sem a vállalhatatlan tagjaikért. Amilyen kicsi...lassan már mérni sem lehet, olyan erőszakos...bárcsak buknának zuglóban, hogy visszább vegyenek az arcukból.
Nyírfa
@kereső: 14.07

Hiba volt bevenni az MSZP-t a szövetségbe, akkor is, ha még van némi szavazótáboruk. Klára amúgy is kapcsolatot tart Brüsszelben a Momentum lányaival, velük kellene zöld ágra vergődni.
Gondold el, a szocik elengedése milyen erőket szabadítana fel a társadalomban. Hiszen nem véletlenül hangzot t el az ősződi beszéd, nem véletlen, hogy megalakult a DK. Új alapokra kell/kellene helyezni az ellenzéki mozgalmat, hogy túlléphessünk végre az ellenzéki léten.
Horizont
@Nyírfa: Nagyon nagy hiba volt az MSZP -vel összebratyizni. Vétek, bűn.
Hát igen a Bajnai. Visszasírom őt is.
Béla333
@Nyírfa: 14.16
"Hiba volt bevenni az MSZP-t a szövetségbe..."
Ez nem hiba volt, hiszen amikor erről döntöttek Gyurcsányék, akkor még sehol nem volt MP és a Tisza párt!
Gyurcsány azért döntött így, mert a semmi támogatottságú MSZP és Párbeszéd bevonása azt jelképezte, hogy ez egy széles támogatottságú "szövetség", amiben minden lényegi döntést a súlya miatt Gyurcsány hozhatott meg.
Ezzel a szövetséggel akarta eltiporni a neki ellentmondó Momentumot és a Jobbikot, hogy aztán a választások után úgy mutathassa magát, mint az ellenzék legerősebb pártja.
Ebbe a levesbe köpött bele MP és ezt nem bírja elviselni a DK.
Horizont
@kereső: Húúúú ez a Zugló nagyon durva. Baloldali maffia. Kíváncsian várom mi lesz?
kereső
@Nyírfa: @Horizont: Igen, nagy hiba volt...de amit fentebb irtam , egy magasabb szempont miatt ez volt az egyetlen lehetséges lépés. Én nem gondoltam volna, hogy a két momentumos és Klára között nincs gyakorlatilag semmiféle kapcsolat az EP-ben, ha igaz az amit Donáth mondott, hogy ő épp csak köszön Dobrevnek. Szégyen, és teljesen érthetetlen ez is. Na, de ez el fog múlni- hiszen az 5%-os küszöbön táncolnak., bár nagyon drukkolok, hogy ott legyenek az EP-ben
Horizont
@kereső: 14:28
Donáth mondatán kiakadtam én is, úgy megütötte a fülem.
Nem akarok már "magasabb" szempontokat.
Le kell váltani orbánékat ha beledöglünk is.
Nem most (sajnos) majd 2 év múlva.
Horizont
@Béla333: 14:24
De mitől mutatta volna a DK hogy a legerősebb? Az MSZP + Párbeszéddel?? Ne viccelj már.
Nyírfa
@kereső: 14.28

Könnyen előfordulhat, hogy a Momentum végül közös esernyő alá bújik a DK-val. Hogy Anna nem a legélesebb kés a fiókban, az utóbbi időben nyilvánvalóvá vált, de , hogy a legszenvedélyesebb, és robog mint a vonat, az biztos. Nem ártana mellé egy anyai nyigalmat sugárzó, megfontolt hölgy, kár, hogy vele csak a köszönésig jut el - egyébként nem tudtam.
Az én magasabb szempontom szerint a ballaszttól meg kell szabadulni, hogy a "hajó" ne zuhanjon le.
Béla333
@Horizont: 14.33
Hát nem emlékszel már a cca 3 hónappal ezelőtt lökött dumákra sem?
Hogy a DK az ellenzék vezető ereje. Hogy Dobrev tömegeket vízionált a háta mögött?
Erre a hamis, hazug illúzióra épített a DK és arra az egoista döntésre, hogy nekik most is a legfontosabb az ellenzéki térfél legerősebb pártja pozíciója.
A maffia leváltása sohasem volt Gyurcsánynak fontos csak a szavak szintjén! Tenni nem volt hajlandó érte...
Nyírfa
@kereső: @Horizont: A vitán olyan sejtetően mondta Klára, hogy nem várunk 2026-ig. A hangsúly, a mimika azt a gondolatot sugallta, hogy olyan információk birtokában van, amelyek a kormány idő előtti távozásával lehetnek kapcsolatban.
Persze, ez a kijelentés lehet taktikai fogás is a vitán felvonultatott stratégiája részeként, de "szagot kaptam".
Végül is az uniónak tele van Orbánnal az összes hócipője, az USA-ról nem is beszélve.
Felteszem, az EU is, a NATO is nagyítóval figyeli a választások kimenetelét, hogy léphessenek.
kereső
@Horizont: Akkor már kettőnk fülét ütötte meg...Nem elég leváltani orbánt, orbánékat...ha a NER amúgy itt marad, az alaptörvényével, a sarkalatos törvényeivel...és az egész hóbelevancával. Mert MP 21 pontja nagyon tetszetősen populista, csak éppen a NER körülményei között megvalósitathatatlan, mert ellenkezik a NER/ a centrális erőtér egész filozófiájával- mert az nem a társadalmi szolidaritásra, a mások, a másképp gondolkodók integrálására épiti a "nemzeti együttmúködés rendszerét", hanem az ellenkezőjére...amelyet tükröznek a törvényei, és a jogszabályai is.És most újabb árkok ásódnak sajnos, nem felzabálni és megsemmisiteni kell azt aki mást gondol, hanem kiegyezést keresni az ország érdekében, mert tényleg beledöglünk. Ez viszont nem fog menni ilyen kommunikáció ledarálás mellett...mert egy idő után már lehetetlen lesz a "békülés". Mert ha tudnánk, hogy ez csak az ellenség(NER) megtévesztését szolgálja, de nem úgy néz ki...ez a "aki nem lép egyszerre", azt el kell pusztitani, ez pusztitóbb, mint orbánék egy a tábor, egy a zászló igehirdetése. Na, ezért maradok immár egyre többet távol innen. Én a gyülölködésben nem veszek részt, és nem adok olyan alá lovat ezzel, aki évig nem világosodott meg, csak most, amikor az aranykanál kiesett a szájából. Bocsi...nem akartam "mocskolódni", mert úgy tartom mindenkinek magánál az értelem , de ha nekem tiszteletben kell tartanom mások véleményét , akkor ezt el is várhatom . Vagy nem???
Egyébként is több szem többet lát, vagy nem!
Béla333
Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha a DK-MSZP-Párbeszéd csoportosulás a maffiózókkal együtt eltűnne végre oda, ahová valók: a történelem szemétdombjára!
34 év után tisztulhatna végre a közéletünk...
Nyírfa
@Béla333: 14.24

Amit írsz, számomra csak azért ellentmondásos, mert Ferenc mint pártvezér ezzel alátesz Klárának, a miniszterelnök-jelöltnek.
Horizont
@Béla333: Én arról írtam, hogy a DK így is a legnagyobb volt. Az MSZP, Párbeszéd nélkül is.
kereső
@Nyírfa: 14:37 Normális esetben nincs semmi különös a választási szövetségekben, hiszen az nem jelent önfeladást, az elvek feladását, hanem egy praktikus megoldás egy azonos cél érdekében. Gondolj csak bele- amikor a "nyugatiak- USA, anglia, a szabad franciák, Kanada, etc. "szövetséget " kötöttek a Szovjetúnióval a nácizmus, fasizmus felszámolására, megsemmisitésére... a szovjetúnió nem lett , - és nem is kellett azzá válni- amerikai tipusu szövetségi állam, és az USA sem módositotta az alkotmányát, hogy szovjet tipusú legyen.(Pedig mindketőő szövetségi tipusú államberendezkedés).
Na, ez lenne a "választási szövetség", minden partner a legtöbbet hozza ki magából, mindenki azt erősiti amelyben ő a legerősebb...egy cél érdekében. Mert a dk egy közép baloldali, szociáldemokrata párt- amely nem veti el a szabadveresnyt, a Tisza meg egy -legalábbis a deklaráció szintjén, de még nem tudjuk mi is valójában,- egy jobboldali , konzervativ keresztény párt (lesz), tehát a társadal mi prioritások nem biztos, hogy egybe esnének, csak éppen amit én hiányolok...még a közüös nevező is hiányzik, ahogyan hiányzik már 10 éve.
Béla333
@Nyírfa: 14.24
Nem nagyon akarod megérteni és elfogadni, hogy a DK (és így Dobrev sem!) NEM akarja és soha nem is akarta a maffiát leváltani, hanem csak az ellenzéki térfelet uralni!
Ha le akarnák váltani és elszámoltatnák a maffiát, akkor egészen másképpen politizálnának.
Az ellenzék uralásán dolgozott mindig is és ezen dolgozik azóta is, amióta váratlanul feltűnt a cca 3 hónapja még nem sejtett MP és a Tisza párt...
kereső
@Béla333: 14:53 Nem mondasz ezzel kevesebbet, mint azt, hogy Magyarországon szúnjön meg a baloldali gondolkodás, ne legyen azoknak az embereknek képviselete , akik nem jobboldaliak, nem konzervativ keresztények, nem liberálisok, vagy éppen nem szélsőjobbosok. Miért nem irod ezt a fideSS-re , mint az egész rákfenéjére? Gyülölködj csak, éld igy az életedet, és ez legyen a legnagyobb örömöd.
Horizont
@kereső: Én nagyon, de nagyon tiszteletben tartom a véleményedet ezt tudnod kell.
És mindig elgondolkozok azon amit írsz. Lehet én jobban be vagyok tojva a jövőtől ha marad ez a maffia. És ennek ellenére optimistább vagyok. A politikában soha nem lehet azt mondani, hogy soha. A választásokig 2026-ig sok víz fog lefolyni a Dunán. Annyi minden történhet még addig.
Ki hitte volna, hogy lesz a Kegyelmi ügy és a 2 nő bukik, itt a hackertámadás, megjött Magyar a diplomáciájukról nem is szólva. Szóval még az is lehet bukni fog orbán magától is.
Koalíció létrejöhet még ha nem is "bírják" egymást. Ne legyenek illúzióink ha veszít a fidesz akkor 2006 elsőáldozós nap lesz ahhoz képest ami itt lesz.
Úgyhogy ne menj sehová...ez parancs.
Béla333
@Horizont: 14.56
Emlékszel még 1994-re, amikor az MSZP koalícióba hívta az SZDSZ-t, pedig egyedül is tudott volna kormányt alakítani?
Most is az MSZP és a Párbeszéd csak dísz lett volna a kalapján a Ferinek!
Csakhogy időközben elszámolta a dolgot! Megjelent MP és onnantól már teher neki az MSZP-vel és a Párbeszéddel kötött szövetség. De már nem léphet ebből vissza!
kereső
@Béla333: 15:00 azért mer te ezt gondolod, és MP ezt kommunikáűljja bele a nagy magyar éterbe, és semmivel alá nem támasszátok...mondjuk te ezt hajtod már évek óta, ez még attól nem igaz.
Béla333
@Horizont: 14.56
Vagy a másik oldalon a maffia-KdnP szövetség! Minek ez a maffiának? Hiszen egyedül is tudnának kormányozni?!
De tud a koalícióra hivatkozni/takarózni O1G.
O1G és Gyurcsány gondolkodása nagyon sokban hasonlít, sőt közös...
kereső
@Horizont: 15:03 Soha ne mond, hogy soha...mert az nem igaz. Nézd meg ezt a szerencsétlen Bélát, kiirtaná még az irmagját is baloldaliságnak, ebből a gyúlöletből táplákozik, nap mint nap, és mérgezi a levegőt.
kereső
@Nyírfa:" Arról van szó hogy az Egyesült Államok és a NATO szövetségesek Orbánékat ma már ellenségként kezelik. Orbánék elhitték saját propagandájukat.. kifundálták hogy kapcsolataikat a korrupt kínai és orosz rezsimekkel úgy fogják eladni mint „Magyarország a híd Kelet és Nyugat között.” A trükk nem sikerült, a teljes magyar diplomácia és vezetés káoszba zuhant… Bayer Zsolt “békemenetet” szervez Orbánék védelmében miközben azt üvölti a sajtóban az amerikai nagykövetnek:„Takarodj haza, te rohadék!” A tervezett békemenetet ma már Amerika-ellenes menetnek tartják Washingtonban!… ha arra egyáltalán sor kerül.
Beláthatatlan folyamatok indultak el.

Nagyon gyorsan változhat a helyzet Budapesten. Elképzelhetetlennek tartom hogy Orbán és Tsai ezután sokáig hatalmon tudnak maradni Budapesten mint az EU és NATO tagjai. Ma már az amerikai vezetés egységes – Orbán az USA ellensége… mennie kell"
Nyírfa
@kereső: 14.50

Zene füleimnek!
Szegény Trump, ha ő nem buktatná meg magát, megbuktatja Orbán. :)
Nagyon kellenek a visszaigazolások, és ez most abszolút annak számít.
Béla333
@kereső: 15.02
Olyan, hogy jobboldaliság, baloldaliság, konzervativok, liberálisok, csak jelszavak szintjén vannak meg, a gyakorlatban csak a hatalomtechnika működik. Pl. a DK-t néhány éve még neoliberális pártként tartották nyilván, aki most átváltott szociáldemokratává - a nevében.
Vagy a maffia is volt már liberális, konzervatív, szélsőjobbos, minden.
Mindenki azt hazudik, amit nem szégyell.
kereső
@Nyírfa: Ha ehhez még hozzávesszük a "csádi kalandot/kalandorságot",,orbán nagyon gyorsan elvesziti a franciák maradék támogatását, szimpátiáját is! Mert félre értés ne essék, Le Pen első sorban francia, és csak azután szélső jobbos-és putyinista.
kereső
@Béla333: Béla ne beszélj már marhaságot...ez a plurális társadalom teljes tagadása,amelynek illúziója az, hogy mindeni ugyanzat gondolja/gondolhatja csak ugyanarról a dologról... ez meg egyenlő a nácizmussal, Nem ártana Neked sem egy kis történelem ismeret. Tényleg oda akarunk tartozni...hiszen orbánék azzal, hogy putyin ügynökeivé váltak., hogy eladták az országot kinának, hogy az oroszok oldalán kavarnak Csádban -és máshol is Afrikában, hogy a Nemzeti közszolgálati Egyetemen előadhat a világ legismertebb holokauszt tagadója, hogy a magyar kormány nyiltan az agresszor oldalára állt Ukrajna ellenében...és ezekkel a dolgokkal ismét a "legpocsékabb nemzet" kategóriájába lavirozza az országot...neked a dk-val, és a demokratikus gondolkodással van bajod. Meg a plurális társadalommal. Nagy a baj...
kereső
@Nyírfa: : 15:13 Sajnos ez nem azt jelenti kizárólagosan, hogy orbánnak mennie kell Magyarország éléről...azt viszont biztosan, hogy orbánnak/Magyarországnak mennie kell az Eu-ból, Nato-ból.
Nyírfa
@kereső: 14.59

Már pedig közös nevező nélkül a matematika sem létezik. És, ha nincs matematika, amely tényszerűen leképezi a világot, akkor nincs az ember kezében semmi.
Nyírfa
@kereső: 15.27

Ami azt illeti, Macronért sem tenném tűzbe a kezem. Olyan nagyban játszik, amihez már ágaskodnia kell, és az , csak idő kérdése, mikor billenti ki az embert.
koszpeko
@Horizont: "Magyar most állhat össze senkivel mert abban a pillanatban politikai hulla lenne"
Mivel megkérdezték tőle, hogy koalícióra lépne e a fidesszel.
És ő igent mondott.
Így már akkor az lett.

"A portál beszámolója szerint szóba került az is, hogy lehet-e a Fidesszel koalíciót kötni. Korábban nem zárkózott el ez elől, most azonban némileg tartózkodóbb álláspontot vett fel. Szerinte egy Orbán Viktor nélküli Fidesszel lehetne koalícióra lépni, Orbán Viktor nélkül azonban a Fidesz nem létezik."
Nyírfa
Vitatkozzatok, addig én felteszem a vacsit. :)
kereső
@Nyírfa:14:59 Eztet mondom én is, bár nem sok eredménnyel...hogy nem szabad "érzelmileg"/vágyilag megközeliteni a dolgokat. Ideje lenne lekezdeni tanulni a "demokráciát" Magyarországon. Bár vannak akiknek ez a szó magában is vörös posztó, de akkor is...kár, hogy a hittan a kötelező, és nem a demokrácia alapismérvei, mint a német óvodákban. Mert akkor nem lenne probléma felismertetni az emberekkel, hogy ez a jelen helyzet alapvetően a demokrácia hiányából- nem létéből, az erre épülő jogállamiság hiányából / nem létéből ered. Ez az OK. A többi, a jelen helyzet az okozat! Tehát mi a közös nevező...a demokratikus jogállam helyreállitása, az pedig nem megy a NER körülményei között. Oximoron, ha valaki úgy gondolja, hogy megy a kettő együtt.
kereső
@Nyírfa: 15:43 Az lehet, viszont nagyon erős a "köztársaság", és nagyon erősek az ellensúlyok...Ott nem kunszt perbe fogni egy volt köztársasági elnököt sem...és még csak tiltakozás sincs, mert tudják , hogy vétkezett-bűnös, és nem emlegetnek "boszorkányüldözést", azt csak orbán mondta Sárközy kapcsán.
Pusztai
"Kibukott, nagy gondban a Gazprom és vele az orosz gazdaság
Portfolio
2024. május 19. 14:50
Több mint 20 év után először szenvedett el veszteséget a Gazprom: tavaly 6,8 milliárdosba került a vállalat. A Kreml számára ez súlyos válságot jelez előre, mivel az állami gázcég bevételei jelentős részét fedezték eddig a háborús kiadásoknak"
Nyírfa
@kereső: 15.46

" Tehát mi a közös nevező...a demokratikus jogállam helyreállitása, az pedig nem megy a NER körülményei között. Oximoron, ha valaki úgy gondolja, hogy megy a kettő együtt. "

Ehhez képest a Sulyok palota úr meghívta Budapestre a kimondani is nehéz nevű afrikai állam vezetőjét, aki egy nyílt, véres diktatúrát vezet, Rajtunk kívül megkérdezi valaki, mondjuk egy párt vezetője, hogy eztígyhogy?

444.hu/tldr/2024/05/19/rejto-jeno-i-diplomaciai-huzassal-rugja-be-a-motort-sulyok-tamas-de-ki-ez-a-bissau-guineai-elnok-akit-meghivott-budapestre-es-mi-ebben-az-okossag-a-ner-nek
LászlKovács
@Horizont: Ebben sok az igazság, de az optimizmust nem szabad eldobni! Legfontosabb ennek ellenére az orbán rezsim amputálása!
Eladott Ország
Rendszerváltás után, a román tolvajcigányt és bűnszervezetét bíróság elé kell állítani, vagyonelkobzás mellett, hadd szokják a rendet! Azért papol a kolostorgeci a békéről, mert az ország gazdaságilag egy csődhalmaz és folytatják az ország lerablását, a javak nevükre írásával!
Nyírfa
@kereső: 15.49

Ez igaz. Csak a franciák a németekkel együtt az EU vezető hatalmainak számítanak, s ha rosszat lépnek, annak egész Európa látja kárát. Attól tartok, Macron olyan terveket kovácsol, amelyek felboríthatják az egyébként is nagyon kényes egyensúlyt, s nem látom benne azt a kaliberű államfőt, mint amilyen kormányfő volt Churchill, akire rá lehetett bízni egy világháború levezénylését is.
kaeni
@Aki Én: Így van és ebből is elég volt. Éljen a Tisza párt!
Pusztai
Orbán Viktor eltévesztette a házszámot
Az Orbán Viktor által támogatott Békemenet eltévesztette az irányzékot. Moszkva helyett Brüsszel ellen tüntetnek a béke érdekében. A szervezők szerint Nyugat eszkalálja az ukrajnai háborút. A probléma csak az, hogy amennyiben az ukránok nem kapnának több fegyvert az önvédelemre a Nyugattól, amit Orbán Viktor szeretne, attól még nem lenne vége se a háborúnak, se az eszkaláció veszélyének. A béke és az eszkaláció ugyanis kizárólag Moszkvától függ, márpedig Putyin épp újabb országok bekebelezését tervezi.

2024. MÁJUS 20.
HOLLÓS JÁNOS
kereső
@Nyírfa: tegnap 17:08 Honnan is ismerős nekem ez a bissau-guinea? Volt valami "útlevél ügy", úgy a 2018-as választások tájékán. Simon Gábor megvan? Welsz Tamás megvan? A bank, ahol ezzel az útlevéllel valaki számlát nyitott , és nagy összegű kp. mozgások történtek, megvan?
Nocsak...miből lesz a "cserebogár"?
Peller Anikó
@Horizont: Nem értelek. A politikát lassan évtizedek óta a szimpátia uralja. Pedig a politikusokat de a pártokat is a kedvelem, nem kedvelem uralja és ez a katasztrófa.

Néha azt írod, hogy a fő cél orbán és rendszer leváltása, akkor? Akkor össze kell fogni bárkivel aki erre hajlandó. Ha belemész ennek a barombélának az utcájába, akkor abból sosem lesz leváltás. Ha az mszpével kell összefogni akkor azzal is, nem lehet mindenféle marhaságokon fanyalogni, nem vagyunk olyan kedvező helyzetben. Ha a jobbikkal akkor azzal is. A baj a magyarral van, mert ő nem akar összefogni. Még.

Meg ezzel a fasszopó elmebeteg agymosott hülyebélával aki már az agyamra megy. Mindig aktivizálódik ha választás közeledik de csak rombolni akar a baromállatja.
Nyírfa
@kereső: 08.15

Kicsit utánaolvastam: ezek azok a piszkos ügyek, amelyekből a halandónak jobb kimaradni.
Ha kideríti egy oknyomozó riporter, újságíró, hogy mi a francot keres ez az afrikai diktátor a hazánkban, úgy, hogy ő az első , akit Sulyok hivatalosan Budapestre hív, az a médiamunkás védesse meg magát , mert nem garantált a biztonsága.
Orbán mindenesetre nem félti a fiát, jól eldugta Csádban, ha történik vele valami, mártírt csinál belőle, és ugyanúgy felhasználja mint Ficot.
Horizont
@Peller Anikó: Mert más az összefogás más a koalíció.
Magyarnak tartania kell magát ,hogy most senkivel nem áll össze.
Horizont
@Őrnagy: Na most igazat szóltál. Akkor miért nyalod orbán seggét???
Sakk Matt
@Horizont: Nekem azért az elég erős érv, hogy "Mi nem két hónapja jöttünk rá, hogy ellenzékiek vagyunk!".
Aki még 2022-ben is a Fideszre szavazott és addig a NER körhöz tartozott, az számomra megbízhatatlan!
Horizont
@Sakk Matt: Majd kiderül. Egy szó mint 100.
orbánt és rohadék bandáját le kell váltani vagy legalább a 2/3 -dát megszüntetni.
Az ellenzék erre képtelen, eltelt 14 év. Ha velük nem ment nézzük kivel lehetne esetleg?
Ha vele se akkor marad a zsírháj és az országnak nekünk kampec.
kereső
@Horizont: Az majd legközelebb 2026-ban lenne esedékes, most éppen a "téglák" egyenkénti kiveréséről lehetne szó...önkormányzati választás----csak az a gyanúm, hogy nem ugyanazokra téglákra gondol MP, mint pl. én.Mert én arra gondolok a téglák esetében, hogy minél több ellenzéki vezetésú kerület, város , és minél több ellenzéki képviselő legyen a képviselő testületekben. MP meg arra, hogy kiverje a 2019-ben megszerzett "téglákat", legalábbis Bpesten látszik ez markánsan. Ami meg a kommunikációját illeti, tényleg jól eltanulta hogyan kell gyepálni az ellenzéket a fideSS-ben, a visszaszólogatásai a fideSS megmondóinak, ahhoz amit az Ó ellenzékkel szemben múvel, csak homkozói be-be szintje.Ez bizonyára az "árokbetemetés" cimet viseli.
Horizont
@kereső: Amennyien és amennyire ezt az embert csépelik minden oldalról csoda, hogy túléli.
Védi magát ahogy tudja. Jól bírja.
Azért én sok sok ellenzékire is szoktam gondolni. Pl. Ráczné Földi Judit, Gréczi, Horváth Csaba, Molnár Zsolt... Ezektől Magyar különb.
Most nem országgyűlési választások lesznek.
Most elválik a tüdő a májtól aztán majd eldől minden.
kereső
@Horizont: Mégis miben különb? Hiszen amikor az oroszok feltörték a külügy/a kormány szervereit MP éppen külügyi szolgálatot teljesitett...diplomáciai területen Brüsszelben/ ezért aztán nem hiszem, hogy nem tudott róla/, és Ő maga teljesitett saját maga ellen feljelentést a túúlárazott tanácsadói, és reklámszerződések aláirásával, (amely ugye minimum hűtlen kezelés- mindamellett, mert a Diákhitel Központ cégként működött, nem csak közpénz bánta a túlárazást, hanem mindazok pénze is, akik hitelt vettek fel tanulmányaikra)amelyet Hadházy igazolt...és milliárdos nagyságrendről van szó. Akkor miben különb? Ha, azt mondom, hogy Varga Judit képmutató, mert még 2022-ben is eljhátszotta a "szerető feleséget", akkor MP is képmutató, mert ő meg eljátszotta a "szerető férjet. Miben különb??...nem mentve ezzel a felsoroltakat. Ne csináljunk már szentet belőle, de komolyan...
Horizont
@kereső: Messze áll a szentképzés tőlem, csak jelezni akartam, hogy vannak ellenzékiek akiket jobban nem bírok tetteik okán...
Az a baj, hogy neked igazán a Magyar az ellenség nekem meg orbán :DDDDD
kereső
@Horizont: Nem vagyok Magyar ellenes...csak a "bűn" szine számomra egyforma. Teljesen mindegy, hogy sárga, kék, piros, vagy éppen piros-fehér-zöld végtelen a szine és a jele. Nem lehet az egyiket a másik nélkül elitélni, vagy felmenteni- vagy éppen nem venni róla tudomást. Sajnálom...ugye nincs harag???
kereső
@Horizont: Még egy Magyar Péter kedvéért sem vagyok hajlandó "összetúzni" az itteni kedves barátaimmal, akkor sem, ha nem mindenben értünk egyet...
csak úgy....
szerintem, akik vakon hisznek gyurcsányba és a dk. ba,vagy azok akik ugyan igy vannak 0rbánnal és a fideszzel, azok nem vethetnek semmit azok szemére, akik magyarnak hisznek!
magyarországon,sajnos mindenkinek megvan a maga politikai szentje, akit nem hajladó még hosszas töprengés után sem lecserélni...,ezért is nehéz megszabadulni a levirágzott,hazudós lopósoktól!
Horizont
@kereső: Én se, nekem oly kedvesekkel pláne nem:)
Semmi harag, szinte irigyellek az elveid betartása miatt.
Várakozó álláspontra helyezkedjünk aztán majd meglátjuk mi lesz :)
Horizont
@csak úgy...: Mert érzelmi alapon politizálunk.
Eladott Ország
Te ezek tényleg elhiszik, hogy Orbán békepárti? 14 éve tartanak hatalmon tolvaj bűnözőket. Ne legyenek nagyok az elvárásaid. Orbán 100 x annyi energiát fordít fasiszta / NÁCI ugatásra/Hazudozásra/ Putyin parancs végrehajtásra , mint a kormányzásra . Meg is látszik az eredményen,: Infláció , adósság , hiány , Elqúrás, vendégmunkás áradat , kínai valag kinyalása, EU pénz elmarad, ... ez meddig mehet tovább?!
x.com/i/status/1792585609929752613
Miniszterelnök úr erős üzenetet küldött a béke jegyében. Csak a béke! Szeretkezz ne haborúzz!
x.com/Skorpiooh/status/1792639955564396645/photo/1
Eladott Ország
Béketábor, dollár, világháborúzni akaró amerikaiak. Hát nem sokat változott az orosz/magyar propaganda 72 év alatt! Közbeszerezve! Nemcsak Schmidt Pál tud ám másolni a pedofidesz tagjai közül. Rákosi Mátyás beszéde az Országgyűlés 1952 december 15-i ülésén.
x.com/csorike1520/status/1792546075770753343/photo/1
Menőmanó
@Eladott Ország: Nincs új a nap alatt.
Dr. Proktor
A DK nem mondja - csinálja! Közeledik a következő bukta, mivel az önismeret nem erősségük...
LászlKovács
@Horizont: Ezzel mit akarsz mondani, azt, hogy " folytatjuk"? Remélem nem, és te is le akarod váltani orbánt és bandáját, és visszaszrezni az ellopot pénzt és vagyontárgyakat!
Horizont
@LászlKovács: melyik kommentemből gondolod, hogy nem akarom leváltani orbánt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.