Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának elnöke rendkívüli ülést kezdeményezett az úgynevezett hekkertémadás-ügyben, de a kormánypártiak offolják az kezdeményezést, azaz el sem mennek.

Mint írtuk: tart a kormányinfó. Újságírók szóba hozták az orosz hacker történetet, miszerint Szijjártó Péter minisztériumának IT-rendszerét feltörték. Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke szerint az is meglepő, hogy a miniszter egyáltalán a helyén van még.

A Fideszt elképesztően hidegen hagyja az a botrány, ami miatt az ellenzék elüldözné Szijjártót

Szijjártó Péter   Fotó: Facebook/Szijjartó Péter

Gulyás Gergely miniszter szerint a bizottság összehívásának a kezdeménye a baloldal választási kampányának része, a kormánypárti képviselők úgy fognak reagálni, mint a korábbi hasonló kezdeményezésnél. (Általában nem jelennek meg – szerk.)

Gulyás Gergely abban is biztos, hogy nem történt adatszivárgás a hekkertámadás során. Szerinte hekkertámadásokról szerinte tévedés úgy beszélni, mintha rendkívüli dolog lenne, hiszen ezek ma már "a mindennapi élet részei". A hírszerző intézmények már csak úgy működnek, hogy adatot próbálnak szerezni. Szóba hozta, hogy akkor sem történt semmilyen lépés, amikor kiderült, hogy a Angela Merkel német kancellárt lehallgatták az amerikaiak.

Forrás: Propeller
Fotó: Fecebook

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toller Béla
A fidesz meg a kormány aljasul cinikus, szinte már pofátlanul az, nem csak a kakadu, hanem a köztársasági elnök, az oktatás és az egészségügy tekintetében is,a tanárokról már nem is beszélve ! Azt a gülügergelyt ideje lenne figyelmeztetni, nem ad minden alól felmentést a kinevezése !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Larov elvtárs itt Petrov! Sikerült minden adatot lementeni a szervereinkről? Mondjuk az tényleg rohadt szánalmas, hogy abból nem lett balhé, hogy az oroszok gond nélkül jutottak bizalmas adatokhoz, abból lett balhé, hogy kiderült, és azt basztatják aki nyilvánosságra hozta.
x.com/csorike1520/status/1792101512799297622/photo/1
kereső
"Gulyás szerint az oroszok nem vittek el érzékeny adatokat"...!! Nem kellett "vinni", átadtuk nekik. Önként, dalolva...miért is kapta toporzékunk a legmagasabb orosz kitüntetést, amelyet külföldi kaphat az oroszoktól? És orbán, semjén, rétvári kirilltől, putyi igehirdetőjétől? A két szép szemükért kapták bizonyára, meg ezért költözött Bpestre a kémbank is, bizpnyára. Tényleg, mi van a Lánchid palotával, amelyet orbán odaajándékozott a kémbanknak???
Horizont
Így védik már ezt a szemetet is. A kérdésektől!!!
"Ezután a parkolóban vártuk a minisztert, hogy az orosz hekkertámadásról kérdezzük. Viszont amikor megérkezett, a rendőrség műveleti területté nyilvánította azt a pár négyzetmétert, ahol Szijjártó az autójához sétált, bennünket pedig igazoltatni kezdtek, sőt fontosnak tartották azt is, hogy ellenőrizzék, a kameránk nem lopott-e. Miután Szijjártó elhajtott, mindez hirtelen már nem volt annyira fontos."
Videó!!!
telex.hu/video/2024/05/24/szijjarto-peter-kalocsa-tek-orosz-hekkeles-muveleti-terulet?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2nJNIJzTmbsbqnQTJRPz_toiIGuam9YLzIeZjrbT6Wcie7ctwGM5PjbbY_aem_AY8_O6TfLPO_cb6-U_IjKQzOFeeVEvdZMSSgtM_K9x6BNs_8YrSgTJvRBwbhZjIePegogbfrMgJF_BzXkrjfvyrx
Pusztai
@Horizont: és a hab a tortán: mi fizetjük ezeket a hazaáruló rohadék tolvaj gazembereket!
telegdilaci
@Toller Béla a Fideszben egymást érik a botrányok ha mindennek lenne következménye már nem lenne kit kinevezni kormányzati pozícióba
Havanagi
@Toller Béla: ezeket az embereket xarból gyúrták!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.