Nagy Ervin színművész interjút adott meglehetősen keresetlen stílusban. A Fidesz brutálisan kritizálja, Magyar Péterért ellenben rajong. Terminátornak tartja. Szerinte, ha három-négy ember tudja azt, amit a Tisza Párt vezére.

A Magyar Narancsnak adott interjút az ismert színész. A politikai „rossz fiú” karakterét azzal magyarázta:

Egymás után jöttek a szabadságjogok visszametszései, a területfoglalások, és egyre több társadalmi, valamint szociális csoport került célkeresztbe. Ezt már nem bírtam szó nélkül. Talán a legszűkebb szakmai családom, a Katona József Színház gyalázásával indult meg bennem ez a folyamat, amikor a Gothár-ügy kapcsán „zaklatószínháznak” bélyegezték az egész intézményt.

"Mint a vén ..." – Brutális kritikát kapott a hatalom

Nagy Ervin      Fotó Facebook/Nagy Ervin 

A Magyar Péter melletti kiállása mellett pedig azzal érvelt, hogy amikor látta ezt az embert megjelenni, azt mondta a belső hang: „Most!” Korábban főleg a szereplők minősége miatt ódzkodott.

Amikor például az ellenzéki előválasztás után azt láttam, hogy hónapokra eltűntek, mintha kitört volna a síszünet, azt gondoltam, hogy képtelenség ilyen „lendülettel” politikát csinálni. Magyar Péter megjelenéséből és az azóta végzett tevékenységéből az már biztosan látszik, hogy elképesztő, mit bír ez a csávó. Felszántja az országot, a vidéket. Megjelent egy terminátor. Amit ő csak azon az egy napon lezongorázott, amikor bement az ügyészségre, arra születni kell. Ez a fajta állóképesség jó, ha három-négy embernek megvan a hazai politikai palettán

- fogalmazott rajongással Nagy Ervin

Hogy zavarja-e Magyar Péter NER-es múltja, a színész azt válaszolta, „lehet finnyáskodni és várni a hibátlan pedigréjű embereket középről, de minek?”, ő is több alkalommal szavazott már oda, ahova nem akart, de úgy érezte, nincs alternatíva. Ráadásul szerinte aki most próbálna kitörni a Fideszből, „annak a helyi nagyfőnök átvágja a torkát”.

„Most látni, hogy kapaszkodnak a székükbe – mint a vén komcsik.”

- emelte ki a Telex.

A színész a június 8-ára, a Hősök terére szervezett tüntetésről is elárult részleteket, azt mondta, nyolc percen keresztül beszél majd a Tisza Párt kultúrpolitikájáról.

Forrás: Magyar Narancs, Telex
Fotó: Facebokk

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"kapaszkodnak a székükbe – mint a vén komcsik."

Javítom: kapaszkodnak a székükbe – mint rendes vén komcsik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Méhes
jól eltalálta a szót vén komcsik ez pedig igaz is
kereső
"Amikor például az ellenzéki előválasztás után azt láttam, hogy hónapokra eltűntek, mintha kitört volna a síszünet, azt gondoltam, hogy képtelenség ilyen „lendülettel” politikát csinálni"------Kedves Ervin, azért azt is el kellett volna mondani, hogy mi / vagy inkább KI !!volt az oka az eltűnésnek. Mert akkor fer lenne a kijelentés...
Toller Béla
Hjha, de amikor már azt hittük, ezen túl vagyunk, akkor jött ez a gazember orbán meg a banda...
Qqberci
"kapaszkodnak a székükbe – mint a vén komcsik."

Javítom: kapaszkodnak a székükbe – mint rendes vén komcsik.
Szegény Dzsoni és Árnika
@Qqberci: én tovább javítanám: kapaszkodnak a székükbe a vén komcsik
balos
@Méhes: Ezek nyilasok,de van álarcuk,minden rendszarra!
balos
@kereső: A nagyervin nem emlékszik,hogy a fideSS kitartottja kinek falazott?Na jó lett purdé is azok meg olyanok amilyenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.