Orbán Viktor péntek reggel fél nyolc után interjút adott a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorának. Orbán elmondta, vérlázító az Európai Bíróság azon döntése, hogy – miután Magyarország nem hajlandó migránsokat befogadni – naponta 6 millió forintot kell befizetnünk.

Magyarországnak naponta hatmillió forintot be kell fizetnie Brüsszelnek, mert nem engedjük be a migránsokat

- ismertette Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Ez a kormányfő szerit teljesen abszurd és felháborító.

Orbán tombol: "Vérlázító, abszurd és felháborító. El kell zavarni"

Orbán elzavarná az európai vezetőket. Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Miközben mi védjük Európát, addig Brüsszelből hátba lövik Magyarországot.

Egyetlen fillért sem adnak a védekezésre, de kiveszik a zsebünkből a naponta 6 millió forintot – mondta a kormányfő, aki ezt vérlázítónak nevezte.

El kell zavarni az európai vezetőket

– tette hozzá.

Forrás: Origo, 444

72 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Neki meg 6 millió jár havonta + Lölő és nem érdemli meg, csak szétbassza az országunkat cserébe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nos puhos..az lakosonként naponta kb 65 fillér...annyit kibírunk...perszeneked gáz, mert nem tudod ellopni...
Horizont
Neki meg 6 millió jár havonta + Lölő és nem érdemli meg, csak szétbassza az országunkat cserébe.
Nyírfa
Ők téged, Viktor. Már így is kispadon iszogatod a kávédat, de kerülhetsz kijjebb is.
Emberileg nulla, politikailag hullajelölt vagy. A viszont nem látásra!
Sakk Matt
Miközben szervezetten hozatja be a dagi a külföldieket, akik letörik a béreket, így elveszik a magyarok munkáját!
#bdskrvnydt
Béla333
Téged kell elzargatni te mocskos hazaáruló maffiózó!
De lássuk a mocskos tolvajok mennyit is lopnak naponta a közösből?:

"A leggazdagabb továbbra is Mészáros, aki egy év alatt 480 milliárd forintról 660 milliárdosra növelte a vagyonát – ez azt is jelenti, hogy a tavalyi 343 ezer forintos éves nettó átlagkereset percenként, egész pontosan 60 másodperc és 9 századmásodperc alatt jött össze neki. És még így is csökkent a különbség az első kettő között, már nem 60, csak 50 milliárd forinttal gazdagabb Csányinál."
hvg.hu/gazdasag/20230514_Es_akkor_meszaros_autopalya_inflacio_napelem_rezsi_karbonvam

A hülyemagyar maffiahívők elégedetten csettintenek: "Magyarország jól teljesít!"
szaboria1
Nézve a Magyar P. Ország járási fotókat a fideszes városokban is nagy a népszerűsége. Kérdés jun.9-én is így lesz? Mert ha eltudja tántorítani a fideszre való szavazást akkor Orbán tényleg tombolni fog.
namihami
És, ha már elzavaródtak, akkor jöhetnek a ""hisztipetik, kokótomik és társaik""?
Hogy is mondá örökbecsű Hofi Géza? ""De jó, hogy ezt én már nem élem meg!""
rücsü41
Hát ezt jól elb,szta a mi Viktorunk!Nem hogy pénzt kapnánk , most olyant csinált ez az ember hogy inkább mi fizetünk naponta 6 millát!Nem érdekelne az egész ha az ő jövedelméből levonnák mert még akkor is növeszthetné a hasát, nem éhezne , nem kellene neki koldulni az utca sarkon, mert már úgy megszedte magát, hogy élete végéig úgy élhetne mint egy király, vagy a veje, a Tiborc, aki nem a Bánk Bán szegény jobbágya, neve ellenére, biztos eltartaná!Sajnos ennek a Viktornak mi isszuk meg a levét, ami nem kellemes!
csak úgy....
a dagi még migráncsba is válogatós,neki csak az ö migráncsai köllenek..,de jó sokan!
rücsü41
@rücsü41: Én inkább a károkozót zavarnám el, azzal hogy ha kárt akar okozni akkor azt otthon a családjában tegye, mert az amit csinál az egyszerűen kritikán aluli.Neki már rég óta a mi gazdagodásunkon kellett volna munkálkodnia, de sajnos amit csinált azzal azt eredményezte hogy az EU-ban utolsók vagyunk, ahogy Róna Péter mondta, már majdnem mindegyik mutatóban.A jogos pénz érdekében nem hajlandó együtt működni azokkal akik a pénzt adják, inkább úgy viselkedik mint egy dzsentri katona tiszt, szórtja a pénzt ész nélkül, kárt csinál amit nekünk kell fizetni!Ilyen miniszterelnök kell nekünk, mert mi már ezt szoktuk meg!
csak úgy....
ducika, te nem véded európát, te csak meglopod és elárulod!
surdilloFUJT
@rücsü41Igen!!! fellógatva,száradni!!!
rücsü41
@csak úgy...: Ő nem beengedi a migránsokat , hanem behozza inkább , mert az egyszerűbb neki!A magyarok bére meg az uniós országok átlaga alatt van, mert ez neki így jó.Azért jó ez ahogy van , mert így az jövedelme kimagaslik a többiek , a magyar választók jövedelme közül. Az áll ruhába bújtatott migránsai meg nálunk veszélyeztetik asszonyaink és lányink testi és lelki épségét, és egy fegyver ez a helyzet a munkáltatók kezébe, mert azt mondják ha nem tetszik a bérezésed mondj fel , jön helytted egy olcsóbb nem fehér bőrű, ahogy az magyar Iparkamara elnöke mondta.
verőce21
Félelmetes olvasni itt, a sok országot illegális migránsoknak kiszolgáltatni szándékozó, hazaáruló beírásokat...!

"Úgysem akarnak ittmaradni" - és ehhez hasonló megnyilvánulásokat...! Persze, csak betegségeket akarnak terjeszteni és végigsz@rni az országot, hogy eljussanak a magasabb összegű segélyt fizető országokba. Hogy fizetnék akkor az otthonmaradottak a vándorlásra felvett uzsorahiteleket...?
Azért nem viszik őket közvetlenül repülővel a szervezők, mert akkor kevesebb hitelt vennének fel az ördögi terv kieszelőitől a vándorlók...!
Dr. Proktor
Bezzeg ha mi kapnánk a napi 6 millát!
Persze ezt úgy adja elő mintha ez a pénz Ursula von der Leyen zsebébe menne, de nem, ezt azok az országok kapják melyek befogadnak menekülteket... segítünk tehermentesíteni őket!
Persze tudom hogy jobban örülne orbán ha lölő barátja kasszáját csörgetné a pénz!
izéke
El kell zavarni az európai vezetőket? Vagyis őt is? Vagy ő ázsiai,esetleg afrikai vezető?
izéke
Az sem igaz,hogy egy fillért sem kaptak a védekezésre,csak nem kellett volna azonnal mérszarosnak utalni.
colibri
@csak úgy...: 11:39 "ducika" túl szépen becézted, nem szabadna. Nem ezt érdemli!
verőce21
Én már javasoltam, hogy építsünk egy második kerítéssel egy folyosót az osztrák határig, ahol végigmehetnek a migránsék Ausztriáig...! Aztán be is engedtük őket, meg nem is...!
Pénz az ablakban...!
csak úgy....
@verőce21: hidd el nekem,hogy a buta 0rbánisták napi butaságait sokkal félelmetesebb olvasni!
verőce21
@csak úgy...: félelmetes mennyi hazaáruló patkányt összehordott ide a szél...!
kereső
"Az Orbán-kormány nem hajtott végre egy európai bírósági ítéletet, ezért hamarosan uniós bírságot kell fizetnie Magyarországnak – írta a Népszava.

Az Európai Unió Bírósága 2020. decemberében megállapította, hogy a magyar menekültügyi szabályok több tekintetben összeegyeztethetetlenek az uniós joggal. A kabinet nagyrészt nem hajtotta végre a szükséges változtatásokat, ezért bírásgot kell fizetnie. (Ha Magyarország nem hajlandó kifizetni a megítélt bírságot, az összeget levonják az országnak járó uniós támogatásból.)

Az Európai Bizottság (EB) kontra Magyarország perben a bíráknak azt kell eldönteniük, hogy mekkora pénzbírságot szabjanak ki Magyarországra.

Az EB szerint Magyarországnak legalább napi 5468 eurót – de minimum 1 millió 44 ezer eurót – kellene fizetnie a korábbi ítélet kihirdetése és az abban foglaltak teljesítése közötti, de legkésőbb a mostani ügyben hozandó ítélet kihirdetéséig terjedő időszakra. A biztosi testület ennél is nagyobb bírság,

napi 16,393 euró (6,2 millió forint) kiszabását javasolja, ha a kötelezettségszegés a jelen ügyben hozandó ítélet kihirdetése után is folytatódik.

Az ítélet a megszokottnál hamarabb, már jövő tavasszal megszülethet."

Szóval nem arról van szó, te hazugok hazugja, hogy azért kell birságot fizetni az orszűgnak, mert nem fogadunk be "migránst", hanem azért mert nem vagytok hajlandóak módositani a jogszabályokon, amelyek ellentétesek az uniós joggal.
csak úgy....
@verőce21: bizony-bizony,mint pld. téged, aki egy korrupt ,tolvaj,hazug kormány támogat, akik az utóbbi 10 évben szétlopták és leamortizálták a hazádat!
human
Mészáros Lőrinc óránként kerül 6 millióba az adófizető magyaroknak. Van itt lóvé csak értelmesen kellene felhasználni.
verőce21
@csak úgy...: félelmetes, mennyi hazug hazaáruló patkányt idehordott a szél...!
Béla333
@verőce21: 12.59
Oh...! Nem csak itt a propi kommentelői között, hanem a Karmelitában is...
simmering73
Bizony el kell zavarni... benneteket, de azonnal.
verőce21
@Béla333: a Karmelitában sem hazaárulók, sem patkányok nincsenek...!
csak úgy....
@verőce21: a megrögzött elmebetegséged még annál is félelmetesebb! :)
érdekes ez a patkányozás a hibbant fidesz kurafiaknál, akik azt állítják,hogy a "libsik" gyülöködnek , ök meg a patkányozó prosztó bayerral szentek! :)
simmering73
Nagyjából ez a szint, nagyjából ezen a szinten tenyészik a Fiatal Demokraták Szövetsége és annak 61. évében járó nagypapája vagy keresztapja, vagy mit tudom én már, hogy mije. Zajlik az országos ágyúgolyó futam, a kapitánya és dandártábornok pedig teljes harci pompában riogat, uszít, hergel, hazudik hazudik és hazudik. És nem fél senkitől és semmitől, ezért mostantól úgy van, hogy golyóálló mellényt sem hordott soha. Maximum kevlár mellényt, páncélinget, de legrosszabb esetben a szolgálati Transporter legalább golyóálló. Mint az MTVA Kunigunda utcai székházának beléptető kapui. Meg ott van a kismillió Kevin Costner, akik védik, kísérik az utcai harcost, vagy felsegítik a hokedlire, hogy kilátszódjon a tiszteletére összecsődített, gondosan megválogatott tömegből.
www.kolozsvaros.com/2024/05/24/mar-nem-csillog-ugy-a-krom-felni-a-kanyarban-elozo-illiberalis-verdan/
csak úgy....
@verőce21: 13:05 mond csak, egy elfogult gyogyós mint pld. te, mivel bizonyítja önmagának az igazát? :)
verőce21
@csak úgy...: a te elmebetegségedről akartál írni ugye...?
Normális nem lehetsz, ha azért disszidáltál, hogy 0-24-ben magyar blogokon told a vélt sérelmeidet...!
Béla333
@csak úgy...: 13.11
Hagyd, hiszen ő így keresi a kenyerét...
csak úgy....
@verőce21: te idióta, sokáig kibírtam és nem kritizáltalak benneteket, de mikor már több száz külhonba manekült magyartól hallom, hogy mi folyik otthon ...
- gondolom téged és a hüségedet egy jól tejelö,pár millás unios forrásból fizetett ki a fidesz,te ócska pénzért megvehetö patkány!
csak úgy....
@Béla333: szerinted hagyni kell futni öket? - akkor ismét csak be lesztek csapva!
Yoda69
"El kell zavarni az európai vezetőket"

Veled kezdjük, csuti.
Ábel
Szegény Orbán! Azt a pénzt Tiborcra szánta.
Yoda69
@csak úgy...: vergoce magatol ilyen tokkel utott balfek. Nem hiszem hogy ezert meg penzt is kap a roganektol.
colibri
Orbánc basi, inkább itthon kellene rendet tenni! Már megint olyan Kelnököt sikerült választanod, amelyiknek számtalan priusza van! Bár kezdem megérteni: a fideszben hasonszőrű emberek gyűltek össze, nem találsz hibátlant, csak olyanokat, mint amilyen vagy te magad. Ezért kell leváltani téded poltpotoddal együtt és talán akkor várhatjuk országunk sorsának jobbrafordulását.
csak úgy....
@Aki Én: én meg azon csodálkozok,hogy van még aki beveszi neki!
Toller Béla
Persze, hogy hazudik ! Nem beengedni kellene a migránsokat, hanem elbírálni a kérelmüket ! Hja, és addig elszállásolni őket. Amúgy az élelmezésükre az EU ad támogatást...Napi hat milla egyálatlán nem sok, ha még ezt sem vagyunk képesek megtenni egy limitált számú ember esetében !
Havanagi
Látom,készül az EU elnökségre! Aztán majd csodálkozik,hogy kiebrudalják!!
Béla333
@csak úgy...: 13.34
A maffiózókat el kell kapni! Ez egyértelmű! Azokat is, akik a bűnözők kiszolgálói, akik velük összejátszva lopták a közt! A maffia követői, a rajongói rögtön lekopnak, ha nyilvánosságra kerül a főnökök aljassága! Az ide írogató hülyemagyarok a maffia bukása után eltűnnek, mint a patkányok a süllyedő hajóról...
Eladott Ország
A napi hatmillió forint csak csepp a tengerben, amit a magyar néptől elloptatok,(több ezer milliárd) te rohadék! Életed végéig börtönben fogsz megrohadni vagyonelklobzás mellett és ez a legkevesebb amit a magyar néptől megérdemelsz, mert az első fára kellene felkötni, mert a golyó is kár beléd, annyit sem érsz, Lúzerjankóval együtt! A felcsúti békét könnyező szűzapa, a herén kívüli terhességének áldott gyümölcsével, a kisded Lölővel"...
x.com/janos_hary/status/1793973161803018335/photo/1
Ftomi
@verőce21: De bizony csak azok vannak ott!
CsipkeRózsa
Egy közösségi tagság kötelezettségeket is tartalmaz!
CsipkeRózsa
A cím elejét úgy olvastam, hogy Orbán rombol.
Eladott Ország
Erről az a vicc jutott eszembe, amikor ráhajt az autópályára valaki, és látja azt, hogy mindenki szembejön vele, és bekapcsolja a rádiót, és mondja a rádióbemondó, hogy "vigyázat, egy őrült van az autópályán, aki szembe megy a forgalommal, mire ő azt mondja, hogy egy, hát mindenki más szembe jön."
Hat család tulajdonában van Magyarország 55 %-a ! Jó reggelt! A maradék 45 %-on a külföldi strómanok osztoznak.
x.com/xmedardc/status/1793706224913183007/photo/1
jáger laszló
Zelenszkij már nem Ukrajna elnöke de jure,azonban de facto ő a vezetője!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pusztai
"Szentpéteri Nagy Richard: Orbán nem békegalamb, hanem háborús héja
Millei Ilona Millei Ilona 2024. május 24. 14:30
A háborús pszichózis gerjesztése 2022-ben segített Orbánnak megnyerni a választást, de azóta sok új dolog láthatóan nem jutott a Fidesz eszébe – mondja Szentpéteri Nagy Richard.

Az alkotmányjogász, politológus szerint a fideszesek úgy gondolták, ez most is be fog jönni.
Csakhogy most annyira távol vannak a magyar közvéleménytől, hogy attól is lehetett tartani, történik valami „váratlan” incidens, amitől indokolt lesz az, hogy ők a háborúról beszélnek. Ám közbejött a Fico-merénylet, ami nagyon jól jött a Fidesznek."
Horizont
Micsoda egy gané ember(nek) látszó. Hány embercsempészt engedtek szabadon?
Mit gondol elmentek szalag mellé dolgozni ??? Hát nem. Csempészik tovább az embereket.
Én már ezért adnám a büntit neki és jelzálogot jegyeznék be Hatvanpusztára.
csak úgy....
@Horizont: na, a szabadon engedett embercsempészeik meg a másik...,nélkülük már nem is léteznének! - nem csoda ha hálából szabadon eresztették öket!
csak úgy....
@verőce21: hány millát zsebeltél be, te patkány a magyarok elöl, hogy most dicsöítsed a dagi lopós uratokat? :)
viccesvigságok
na ezt azért én szeretném látni unios változatban, mert amennyit ez a pasi már ideböfögött az határtalan viccnek is tömény. amolyan orbáni kitaláció. hirlapi kacsa. sok volt annó a LUDAS Matyi viccujságban
viccesvigságok
orbán ujabb hatalmi mámora? elkergetik Brüsszelből azt elérheti max.
verőce21
@csak úgy...: 13:33) Úgy hazudsz, mint a vízfolyás! Téged azért rühellt már mindenki itthon is...!
Világgá mentél, de az ilyen senkiháziakat ott is kiveti magából a társadalom...! Még ha nem beszéled a nyelvüket, akkor is kiutálnak...!
csak úgy....
@verőce21: te butább mint a döglött macsska! :) -pedíg az is igyekezett!
verőce21
@csak úgy...: téged úgy utálnak ott kint, mint a sz@rt...!
A hazaárulókat ott is felismerik...!
Loksmith
@jáger laszló: Ez ide passzol? Kérdem felebarátian.
csak úgy....
@verőce21: a gyogyós jósdás, akinek még életében nem jött be semmi a lopott cuccon kívül! :)
verőce21
@csak úgy...: te butább vagy, mint a @quadrocopter pedig az is igyekezett mindig választások előtt...!
Szegény Dzsoni és Árnika
@verőce21: "Félelmetes olvasni itt, a sok országot illegális migránsoknak kiszolgáltatni szándékozó, hazaáruló beírásokat...!"

Félelmetes az istentelenséged, és a sötétség, ami benned él, hogy nem veszed észre a (bibliai)idők szavát - minden úgy történik, ahogy történnie kell!; és mindenki ott van, ahol lennie kell!

Két gondolat az egy nyomorult mondatodhoz (beszámozom őket, mert fideszes vagy így sosem lehessen tudni...):

1. "Péter ekkor ily beszédre nyitotta száját: „Most látom igazán, hogy Isten nem személyválogató, hanem minden nemzetből szívesen fogadja azokat, akik félik őt és igazságosságot cselekesznek."

2. "A légkör megdöbbentő vékonyságán kívül sokan emelik ki, hogy a világűrből nem látszanak a határok."
verőce21
@Szegény Dzsoni és Árnika: Ad. 1. "de Isten... megadta neki, hogy megjelenjék, 
de nem az egész népnek, hanem csak azoknak a tanúknak, akiket Isten előre kiválasztott"

Ad. 2. "Odalent a kékség, odafent a feketeség."
verőce21
@csak úgy...: 12:08) Ne járj ide, és akkor nem "kell olvasnod" az orbánistákat...!
Te szegény szerencsétlen mártír...!
viccesvigságok
ja tombólhatsz is mert ezt a te számládból fogják ám személy szerint leemelni 70- puszta is rámegy 60 kevés lesz. ja rekvirálják van mentett vagyon is meg lölő is kölcsönöz ám.70 % kamatra gázos ugye?
nejlontacskó
ez évi 2.190.000.000 forint!
Be kell fizetni, és nem engedünk be, egy migránst sem!
Stadionokra tízmilliárdokat sem sajnált elverni, akkor most ne hisztizzen!
koszpeko
Erről mi számolt még be a propagandán kívül?
Nem látom az EU hírekben csak a kormány lapokban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.