Karácsonyék terve, hogy örökre kitiltsák az autókat a pesti alsó rakpartról, kegyelemdöfés Budapest közlekedésének – közölte a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Szentkirályi Alexandra videóbejegyzésében Almássy Kornél közlekedési szakértőt kérdezte arról, hogy mit okozna egy ilyen döntés.

Szentkirályi Alexandra: Karácsonyék kegyelemdöfést adnak Budapestnek

Fotó: Facebook/SzentkirályiAlexandra

Almássy Kornél azt mondta, hogy – gyors modellezésük alapján – gyakorlatilag a teljes Hungária körúton belül növekedne a forgalom. A pesti alsó rakpart Lánchíd és a Szabadság híd közötti szakasza lenne lezárva, ez pedig azt okozná, hogy "nagyot növekedne a forgalom" a Fiumei úton és a Rottenbiller utcában, illetve a Nagykörúton is nagyobb lenne a forgalom – illusztrálta a szakértő egy térképen a várható helyzetet.

Szerinte a Kiskörúton "nagyon durván", 50 százalék körül növekedne a forgalom, és még a budai oldal és érintve lenne. A Margit híd budai hídfőjénél lenne "nagyon durva" növekedés, egészen az Alkotás utcáig, és megnőne a forgalom a budai rakparton is 10 százalékkal. "Gyakorlatilag a teljes belváros, a Hungária körúton belüli és Budán a Margit híd – Alkotás út tengelyében lévő szakaszon megnő a forgalom" – summázta Almássy Kornél.

Szentkirályi Alexandra hozzáfűzte, Karácsony tudja, hogy mivel járna a lezárás, mégis képes ezt megtenni a budapestiekkel.

"Gyurcsánytól jár a buksisimi és a vállon veregetés, de tőlünk nem. Erre mondom én azt, hogy pofátlanság, és ezért kell változás Budapesten" – fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelölte.

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Xandra tovább fokozza a hülyeséget
Még 2hét és vége lesz!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Toller Béla
Hová fokozhatná még ez a némber ? Mit talál ki még neki a rogántröszt ? Karácsony bezáratja a templomokat ? A papokkal együtt ? A hívők - felekezettől függetlenül, a zsidók mint mindig, most is kivételek - állás nélkül maradnak ? Csak biciklivel lehet majd közlekedni ? Befedeti a Dunát ? Mi jöhet még ? És akinek meg le kellene állítania ezt az egészet, az egy kupac szerencsétlenség, egy hazug, pitiáner kis fráter, aki még saját magára sem ad !
fideszes gyökér
jobban kell dugni, attól majd észhez tér.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.