Nagyon gyorsan változik a helyzet. arról kérdeztek május 23-a és 25-e között ezer fővárosi szavazót, hogy a listavezető ismeretében melyik pártlistára szavazna. A biztos szavazóknál ez a helyzet. Fidesz–KDNP (Szentkirályi Alexandra) 29 százalék Tisza Párt (Magyar Péter) 24 százalék Párbeszéd-Zöldek–MSZP–DK (Karácsony Gergely) 20 százalék, LMP–Civil lista (Vitézy Dávid) 11 százalék MKKP (Baranyi Krisztina) 8 százalék Monemtum (Donáth Anna) 5 százélék Mi Hazánk (Grundtner András) 3 százalék

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@Béla333: rossz a kiindulási pontod ... mp nem azért jelent meg, hogy neked jó legyen ...mp azért jelent meg, mert a ner után más pénzforrást kellett keresnie ... most ti pénzetekből él :)
KisTehen
@Clavigo: hozza a sok ukrán mocskot :)
kereső
@Béla333: @Béla333: Nem érdekel már @Béla. Sőt azt is elmondom miért is nem szavazok Magyar Péterre az EP választáson. Mert amit Ő képvisel az Eu-val kapcsolatban, abból már van egy brancs... a fideSS, totál egyezően. amely nem "európai" , ezért eztán kiesett. Ennyi erővel szavazhatnék a fideSS-re is, bár az, hogy nem totálkáros a lista valamit szépit a leányzó fekvésén. De én nem akarok ezért is égő arccal azon a rothadó nyugaton magyar miatt is magyarázkodni. Elég abból egy is.Ott fideSS, minek a küllők közé még egy brancs.
Béla333
@kereső: 18.34
Téged követni logikával - nem könnyű!
Kérdeztél a fővárosról, írok neked regényt, erreföl benyögöd, hogy az Uniós szavazáson miért nem szavazol MP-re..???!!!
Na akkor hagyjuk...!!!
kereső
@Béla333: Előtte irtam...hogy elengedtem a a témát! Majd a pestiek megbeszélik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.