Alig pár napja robbantotta a balhét Dobrev Klára, mikor napvilágra hozta a bizonyítékokat, melyek szerinte Sulyok Tamás évekkel ezelőtti bűncselekményeit bizonyítják.

Tovább dübörög a Sulyok-botrány – Gyurcsány Ferenc ezen pörög reggel, éjjel meg este

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

Az ügyben úgy tűnik nem sok előre lépés történik, ugyanis Gyurcsány Ferencet sem hagyja nyugodni a téma, és már a rendkívüli parlamenti ülésen is felhoztaa témát, amiről videót is posztolt Facebook-oldalára.

Három égető kérdést teszek fel a rendkívüli parlamenti ülésen:

1. Miért mondjuk, hogy Sulyok Tamás köztörvényes bűnöző?

2. Miért nem maradhat Sulyok Tamás a posztján?

3. Mi a dolga ebben a helyzetben az ellenzéknek?

- írja posztjában a volt miniszterelnök.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
A geczin kellett volna így pörögnöd mint majom farkán a stanicli, a 2006 őszi sikertelen állampuccs után!!
Sőt azután is de mint a hímes tojás úgy vigyázol a spermára!
A geczinek 100 nagyobb bűntettei vannak - székházlopással kezdve,- mint a két bukott és most Szutyok elnöknek, de kuss van.
Oka?
Beszariság, ostobaság, mazochizmus, vagy kreténség???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Éppen elég szégyen a magyar államrezonra nézve, hogy ezen a Gyurcsánynak kell pörögni a Pintér, a Polt, a hazai ügyvédtársadalom és egyéb illetékes helyett! Nem neki kellett volna ezügyben még csak megszólalnia se, ez a bili borulása pillanatában rendőri, aztán ügyészi feladat lett volna!
KisTehen
mit is mondott anno?

majd megunják és hazamennek
fideszes gyökér
@KisTehen: megunják és végre kinyalják majd a cigány bácsika ruszki gecitől lucskos fincsi popóját.
Akkor végre Putyin demokráciapárti politikus úriember fogja meghatározni, hogy kit kell agyonverni.

A demokráciára képtelen magyarokat agyon kell majd verni.
A lopós cigányok = demokráciaképes magyarok
Hétköznapi magyarok = meg kell gyilkolni.

Ez világos.
Akár a fegyverletétel.
jáger laszló
Sulyokné pedig már készíti a kávét Tamásnak!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Pusztai
A geczin kellett volna így pörögnöd mint majom farkán a stanicli, a 2006 őszi sikertelen állampuccs után!!
Sőt azután is de mint a hímes tojás úgy vigyázol a spermára!
A geczinek 100 nagyobb bűntettei vannak - székházlopással kezdve,- mint a két bukott és most Szutyok elnöknek, de kuss van.
Oka?
Beszariság, ostobaság, mazochizmus, vagy kreténség???
Eladott Ország
Köztársasági elnök, a piramisjátékos, a zsebszerződésekkel kóklerkedő "ügyvéd", közjogi méltóság, az. A papa is tudott a hatalomhoz törleszkedni,de a fiacskája -ez az üldözött! akit csak átrugdostak a jogi egyetemen, mert ellenzékieknek volt a "büntetésük"- nos ő legendát gyártott az öregről, miközben ügyeskedett mint ügyvéd, piramis-játékos céges, kórházprivatizáló, földmutyis. A papa a legjobb, elvitték Kohnékat a szomszédból a gázkamrába, neki kellett azonnal a házuk. Egyszerűen nem tudnak maguk közül feddhetetlent találni, mert nincs.
x.com/mirikrantz/status/1793648600989532262/photo/1
kereső
@Pusztai: Túlzásokba esel . Hol volt gyurcsány a székházlopásnál? Sehol.2006-ot meg azokon kérd számon, akik most úgy tolják a "megváltót" a demokratikus pluralizmus ellenében, hogy majd szét szakadnak. Meg kérd számon mindazokon, akik akkor azt mondták, hogy az jogos népi felháborodás volt...a "hazug beszéd" miatt, és bele fért a véleménynyilvánitás szabadságába. És kérd számon azon, aki azokat a foci ultrákat védte, akiket egyébként Gyurcsány szabaditott rá a békés fideSS-re. Na, rajtuk mikor kéred számon? Egyébként meg ez a "nem kérte számon", azon nem pörgött immár teljesen elfogadhatóvá teszi orbán káderpolitikáját, amelyben teljesen kifejeződik az egész rendszer erkölcsnélkülisége. Aki egyszer politikusként azt mondta "hazudtunk", és ennek véget kell vetni, azt keresztre kell fesziteni, meg kell semmisiteni. Hol van most magyar péter? Miért nem "árad a tisza" egy ilyen súlyos morális kérdésben? Miért nem árad a tisza szijjártó /orbán hazaárulásán? Mindegy is, csak gyurcsányt sikerüljön megsemmisiteni végre.
Eladott Ország
Sulyok Tamás, Orbán Viktor kijelölt köztársasági elnöke lelkén szárad Iványi Gábor és egyháza ügye is (mint minden jogállamisággal és alkotmányossággal kapcsolatos ügy elkaszálása), miután az általa vezetett alkotmánybíróság akadályozta meg az Iványi Gábor egyházával szembeni jogsértések orvoslását. Mindezek Orbán kiszolgálását jelentették.
nepszava.us/sulyok-tamas-lelken-szarad-ivanyi-gabor-ugye-is/
Pálinkás Pál
@kereső: 2006.- ban gyurcsány volt a puhapöcs...ha én lettem volna akkor hatalmon, orbánnak nem lenne ma birodalma, tóth " torockai " laci talán mostanság szabadulna...a fideszről meg azt sem tudnák,mi az...!
kereső
Hazudjatok még, meggy az ennek az országnak...csak kövessétek a fideSS-t, és magyar pétert.
Deutsch Tamás: “Gyurcsány Ferenc egyenesen azt mondja, hogy pocsék ember az, aki nem akar meghalni Ukrajnáért.”

A kormánypártok listavezetője akkor tette ezt a kijelentést Gyurcsány Ferencről (az M1 videóján 33:56-tól), amikor azt bizonygatta, hogy az ellenzéki (“dollárbaloldali”) képviselők háborúpártiak.

A Gyurcsánynak tulajdonított mondatot Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója is előhozta egy május 13-i parlamenti felszólalásában.
A fideszes képviselők azonban elferdítik és hamis kontextusba helyezik Gyurcsány szavait.

Az a mondat, hogy “pocsék ember az, aki nem akar meghalni Ukrajnáért” ebben a formában nem hangzott el Gyurcsány Ferenctől.

Mint azt korábbi cikkünkben bemutattuk, a DK elnöke 2022. március 25-én tett közzé egy Facebook-bejegyzést, amiben Orbán Viktor és Vologyimir Zelenszkij épp aktuális vitájára reagált. (Az ukrán elnök az Európai Tanács ülésén Oorbán szemére vetette, hogy akadályozza a szankciókat, nem engedi át az Ukrajnának szánt fegyvereket az országon és tovább kereskedik az oroszokkal.)

Gyurcsány a következőket írta a “Zelenszkij-Orbán vita lényege” című posztban:

„pocsék ember leszel, vagy meghalsz. Melyiket választanátok? Orbán ezt a választást hagyja a hazának, neked. Elfordítjuk fejünket ezrek, milliók halálától, meggyalázásától, mert ha nem, ha segítünk, akkor magunkra vonzzuk a sátán bosszúját és mi magunk fogunk halni - állítja.”
Deutsch monológjának részlete abban a nagyivű vitának nevezett m1 -en hangzott el, ország világ előtt...és mindenki hallgat erről is, mint a csuka. qrva ország.
Pusztai
@kereső: Te ne ugorj nekem mindig !
..
"A geczinek 100 nagyobb bűntettei vannak - székházlopással kezdve,- mint a két bukott és most Szutyok elnöknek, de kuss van."
..
Akkor rágd meg értelmezz és utána vagdalkozz!!
Pusztai
Ezerszer írtam: Gyurcsány gazdaságilag ok, maga a geczi is elimerte világbajnok módon kezelték Bajnaival a pü válságot, de az hogy 2006 óta 16 éven át néma csendben tűri az ellene folyó karaktergyilkosságot az politikára alkalmatlannak minőíti.
2006 óta ő is 100x gyűrhette volna a vissza a fidesz és főleg a geczi hazudozásit, de kussol!
2006 őszén beszartak és nem számoltaták el a 3 főbűnöst akik sikertele erőszakos romboló állampuccsot akartak végrehajtani aminek btk szerint 15 év a jutalma, és a mai napig a Parlamentben szemkilövetőzhet a fidesz.
Mi ez ha nem politkai vagság, vagy mazochízmus? Fleto élvezi ha támadják??
22-ig ezerrel védtem de be kell látni minima 30% érdeme van a fidesz 4x kétharmadban!!
de minima 3x!!
Mondom úgy 10 utén 3x dk-ra szavaztam-
Pusztai
Régebben írtam:
" sajnos Gyurcsányt - egy interjúban kifejtette- nem érdekli a karaktergyilkosság, - láttam élőben Rónai Egonnal,- amikor rákérdezett Egon : Nem kéne valamit tenni a karakter gyilkosság ellen?
Fletó megrántotta a vállát és fintorogva azt mondta:
" - nem érdekli! Ő nem akar kormánytag pláne miniszterelnök lenni, megcsinálta a dk-t és mint pártvezető az neki oké, szereti a poltikát: hobbiból csinálja."
Na ez a baj, hobbija!
Baszhassuk, soha nem adja fel a gyilkot meg élvezi!
Gazdasági tudásával lett gazdag és az ország pü válság idején is jól csinálták, de kretén idióta az ellene folyó hadjáratban.
Volt egy ügyfelem akit oktatott az egytemen és azt mondta: volt olyan téma amit nem értett, Fleto jött elmondta és rögtön megértette. tehát Fletóval CSAK POLITIKAI KOMMUNIKÁCIÓVAL VAGYUNK BAJBAN.
Szopunk, és amig látható, - utána még 10 évig is,- szopunk tovább."
kereső
@Pusztai: Ne ugorjak Neked? Miért is ne? Nem az a mottód, hogy az a f@xa gyerek, aki rüögtön visszagyúri a x@rt, oda ahová való? Nahát..., hogy mik vannak? Na, nem kell már sokáig "gyurcsány a hibás" mindenért mantrázni, hiszen itt lesz az egységes ellenzék, gyurcsány egységes ellenzéke, és végre sikerül "leváltani". Ha orbánt meg mégsem sikerül, akkor annak ki lesz az oka? Ott tartasz, tartotok , ahol a fideSS/mihazánk. A geczi bűneinek listáját meg kérd számon a magyar ujságiró társadalmon, mert amig ismételgetik menczer hazug mondatait, addig oly méltányosak orbánnal,ők simogatják orbánt...nincs rendszerkritika, és ezért gyurcsány a rossz politikus.Az. Hagyná már a fenébe ezt az egész trágyahalmot...és tűnjön el, mert addig nem lesz korlátlan úr Magyarországon a hungarizmus. Milyen kontexusban is ir a sajtó erről a sulyok ügyről? Lehetőleg úgy, hogy gyurcsányba lehessen ez ügyben is belerúgni, vagy éppen csak elhallgatom, az egészet. Na, mikor árad a tisza ebben a két témában, amit kérdeztem? Gyurcsány már nem ér, a legnagyobb ellenzéki pártnak lenne kötelessége ez ellen fellépni. Te magad posztoltad ide tegnap, hogy immár alig van dk-s, és ne, ne vigyázzatok rájuk...nem kell. Ahogyan a demokráciára sem vigyáztatok, és a jogállamra sem. És ne félj, nem lesz több ilyen, hogy b@xtatlak, mert itt a vége. Áradjatok, immár van aki megmondja, hogy mi ellen kell árodnotok.
KisTehen
@kereső: a világban nem csak ukrajnában hallnak meg milliók naponta ... azoktól miért fordítod el a fejedet?

mindig megkérdezem, hogy miért fontos annyira ukrajna ... most tőled is megkérdezem ...

neked miért fontos ennyire ukrajna?
KisTehen
segítettünk ukrajnának ... és segítünk is ... a világ is segített ukrajnának ...

ennyi miért nem elég?

miért kell fegyverekkel és pénzzel segíteni a végtelenségig ezt a háborút?

már nem csak a nők és gyerekek menekülnek ukrajnából, hanem azok is, akiknek meg kellene halniuk
KisTehen
egy besorozott civil 3 napig él ebben a háborúban ...
Philip Marlowe
"Tovább dübörög a Sulyok-botrány "

Milyen botrány debilek!?
Az idióta erőlködésetek a botrány!...:DDD
Eladott Ország
Ahogy ’45 után mindenki partizán volt, most mindenki - még a párttitkárok is, háromperhármasok - a kommunista rezsim által elnyomott igaz magyar - netán nyilas - hazafy’ volt. Bayer nagypapival szövögették a szebb jövőt a vén diófa alatt. Hofi jut eszembe:- Az én apukám partizán volt, És a tiéd?-Nem, de már intézik! Ez a faszi is csak egy hazug, fidesznyalonc NER-rabszolga. Mégis, várt valaki valami mást? A Városligetben lassan meg lehet nyitni a Bukott Köztársasági Elnökök Házát. Azt, hogy alkalmatlan, tudjuk. Ám, hogy miért kellett az apjáról összehordani hetet-havat, amikor senki sem firtatta?! Milyen emberek ezek? Pedofil simogatás, náci felmenők, vastag bőr, szemrebbenés nélküli hazudozás, hatalommánia, szervilizmus, kapzsiság, aljasság, köpönyegforgatás. Ha ezen tulajdonságok többségével rendelkezel akkor a jóisten sem ment meg attól, hogy fideszes politikus vagy NER kegyenc legyél.
Eladott Ország
Gábor György: Az ország maffiahálózatok sokaságából tevődik össze… Azt mondják, hogy Dobrev Klára rágalmaz. Viszont a helyzet az, hogy neves jogászok sora nyilvánosan állítja, hogy Sulyok ezt az ügyet csak az elévülés okán úszhatja meg. De ettől a tény igaz, tehát a rágalmazás nem áll meg. Ez viszont nem befolyásolja az erkölcsi megsemmisülését.
x.com/janos_hary/status/1794012615552667945/photo/1
Sulyok Tamás lagalább 154 milliót vehetett át törvénytelenül...
valodihirek.hu/2024/05/24/alkotmanybirosag-sulyok-tamas-dobrev-klara#:~:text=Az%20%C3%A1llamf%C5%91%20szem%C3%A9ly%C3%A9r%C5%91l%20Sulyok%20Tam%C3%A1s%202014%20szeptember%2027-e,153%20634%20560%20forintnyi%20d%C3%ADjaz%C3%A1shoz%20jutott%20hozz%C3%A1%20t%C3%B6rv%C3%A9nytelen%C3%BCl.
Géza
És? A hazug szemkilövető terrorista azon vergődik, amin akar! Mi meg tojuunk rá!
jáger laszló
A magyarok fele azt sem tudja,hogy ki az a Sulyok!
Remélem L hiszed!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
viccesvigságok
bocika mikor voltál katona amikor már csak pár hónap volt annó 27 hónap is volt mégcsak háború sem volt a közelben max a jugóknál
viccesvigságok
@Eladott Ország: tudod apám is ezen szokott megakadni 4 évig volt az orosz fronton de partizánoknak se hire sem hamva nem volt. hazajőtt , 45 ben.aztán az ávós világ után mindenki a mellét döngette hogy ekkor meg ekkor ő partizán volt bár lehet hogy csak álmodták aztán lettek szochazások bezzeg a munkához csak mellé áltak meg beálltak munkásőrnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.