Perintfalvi Rita teológus közíró gondolatait időről időre közöljük, hiszen hitünk szerint, tű pontos látleletet ad egy beteg országról, ami a mi hazánk. "Ma reggel taxival utaztam ki a Keletibe, hogy eljussak arra az innsbrucki konferenciára, aminek szervezője a Heller Ágnes Ház. Mert egy ilyen világklasszis magyar filozófusról is csak Ausztriában neveznek el egy kutatóintézetet! "

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Milyen nagyszülők ezek az agymosott fideszesek? Olyanok,akik az életük történéseiből a világon SEMMIT nem tanultak,képmutatók voltak egész életükben és azok is maradtak.Az iskolázatlanság, a cselédeskedés,alárendeltség minden áron,amiben jól érzik magukat, alacsony IQ ,szolgalelkűség,a legnagyobb mérmű elmaradottság.Nincs belső mérce,nincs tartás, tanulás a történésekből,nincs fejlődés,akár vissza is mehetnének a fára.Ez a véleményem ezekről!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.