Végéhez közeledik a 2024-es kampánysorozat, a pártok bedobtak mindent, amit csak tudtak, hogy meggyőzzék a választókat. Orbán Viktor az utolsó nagy hajrá előtt is csöpögteti a kampányrészleteket.

A kormányfő Facebook-oldalán foglalta össze, mi minden a tét a vasárnapi választáson.

Orbán Viktor: "A magyar baloldal vezetői azért háborúpártiak, mert a gazdáik ezt rendelték el"

Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Ahogy fogalmaz:

"A vasárnapi választáson való részvétel nemcsak azért fontos, hogy a mostani kormányt megerősítsük, hanem hogy világosan megmutassuk a baloldalnak, hogy a háborúpárti állásponttal Magyarországon csak veszíteni lehet."

Európa és Amerika ma háborúpárti. A magyar baloldalt külföldről pénzelik, onnan gurítják be nekik a dollárokat. Aki a pénzt adja, az rendeli a zenét. A magyar baloldal vezetői azért háborúpártiak, mert a gazdáik ezt rendelték el.

"Ez a választás nemcsak azért fontos, hogy kiálljunk a béke mellett, hanem azért is fontos, hogy világossá tegyük a baloldal számára, hogy a nép ellenében, a közvélemény ellenében, a békét akaró magyarok ellenében akármit is mondanak nekik a gazdáik, itt nem lehet választást nyerni."

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ezodabasz
0rbán és a kondája háborúpárti, ez tisztán látszik már. Ha valódi békét akarnának, akkor a békamenet célállomása Putyin elvtársuk búvóhelye lett volna! Őt kell meggyőzni nem a Margit-szigeten pofázni a vakhívő fideSS-fanoknak, és béke lesz! Ha ő nem támad akkor nem kell védekezni, nem kell visszalőni...Ennyire egyszerű lenne a "béke".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Felböffent a muszkaszopó, kínai csicska..." Khi Csi Fing "...
bence
Idióta viktor ! Akinek elrendelnek az te vagy , te Putyin hűséges , megfélemlített kutyája !
Maxipocak
Te pofázol, te moszkovita hazaáruló?
rücsü41
Én azt gondolom, hogy a baloldal azért háború párti, mert Te Viktor ezt hirdeted.Ennyi , és ezt az állításod nem bizonyítod, mert azt gondolod, hogy amit Te mondsz azt nem is kell bizonyítani, az egy axióma!
Feller_Peti
NEMZETI JOBBOLDAL => BÉKE.

HAZAÁRULÓ BALOS CSÜRHE => HÁBORÚ, ILLEGÁLIS MIGRÁCIÓ, KÁOSZ, HALÁL.
jáger laszló
Ennyi elég is ebből az erőltetett egyéni orbáni logikából
Előbb győzze + saját magát!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Nessy
Drága miniszterelnök úr! Melyik baloldali pártelnök repül a nem kormánygéppel Soroshoz? Vagy az amerikai külügyminiszterhez plecsniért?? Jelen pillanatban a luxusgép már magától eltalál Moszkvába! És az összes Őutyinnal közös jóbarátjukhoz!
Ezodabasz
0rbán és a kondája háborúpárti, ez tisztán látszik már. Ha valódi békét akarnának, akkor a békamenet célállomása Putyin elvtársuk búvóhelye lett volna! Őt kell meggyőzni nem a Margit-szigeten pofázni a vakhívő fideSS-fanoknak, és béke lesz! Ha ő nem támad akkor nem kell védekezni, nem kell visszalőni...Ennyire egyszerű lenne a "béke".
Aki Én
SENKI NEM HÁBORÚPÁRTI, TE ALJAS HAZAÁRULÓ!
Ezodabasz
Közpénzből kampányol a fideSS-maffia: "Aki a pénzt adja, az rendeli a zenét." 0rbán lemeze lejárt, unalmas már a zenéje!
Magyarország népétől szedi el a pénzt az 0rbán rendszer, amit az unokáink is nyögni fognak.
csak úgy....
a dagibácsi egy hatalomfüggö elmebeteg aki tudja ,hogy az nélkül mi vár rá! - tehát már most gyogyósnak tetteti magát...
az utóbbi 100 évben nem hazudtak annyit a magyaroknak és sokkal kevesebbet loptak el tölük,mint a dagi és az ócsmány csapata!
Cherry
Ez a zsiros disznó elitta elette az agyát, komolyan ezt már Graz sem fogadja,, mocskos aljas cigány, hányni kell tőle
csak úgy....
Karsai Dánieltől Medgyessy Péteren keresztül az ATV tulajdonosáig mindenkibe beleszállt Magyar Péter :) www.youtube.com/watch?v=vFKsuAVz6tY
végre egy nem együgyü faszi...
fideszes gyökér
Szegény Viki bácsi.
Foglalt helye lehet neki a Lenin Úr mellett a Vörös Téren.

Máskülönben egyesek lehugyozzák majd a sírját.
RonaGyuri
ennek a retardált ócska dagadéknak inkább azzal kellene elszámolnia, hogy miért támogatja Putyin agresszív háborúját!
magyar1
Az a baj, hogy egy ilyen kicsi ország mint mi vagyunk bele sem kukkanthat a nagy országok akaratába.
A háborúval való ijesztgetés tényleg csak kampányszöveg.
A milliárdosaik gazdagodását és fenntartását szolgálja, Orbán hitelét veszti a társadalom kettő részre szakításával, szegény és gazdag.
Az emberek azt látják, hogy már aki dolgozik az is csak max. vegetál.
RonaGyuri
Egy igencsak korrekt megállapítás

az index.hu-n megjelent „Háborús pszichózis a karizma ellen: beválik a Fidesz csodafegyvere Magyar Péterrel szemben?” cikkben olvastam

Elsőre majdnem ellapoztam olvasván a karizmatikus Orbánról szóló fejtegetését. Ami nagyon mellé ment, de később azt írja, hogy:

„A valóság nem számít
Bár korábban vita tárgya volt, hogy Orbán Viktor csupán kielégíti a társadalmi igényt, vagy háborús retorikájával generálja is a problémát, hogy aztán megoldásként erős vezetőként tűnjön fel, a válasz ma már egyértelmű. A kormánypárt kampánya a választók félelmeit és bizonytalanságát használja ki,”!! =))
Horizont
Hát dagadtkám csak neked van gazdid. Putyin elvtárs. Nem tudom pénzt ad -e neked vagy csak ingyen helyezkedtél el a hátsójában? Viszont az egész kormánypropaganda összes gané szolgáidnak te adod a pénzt a közösből és rendeled a zenét. Úgyhogy ideje lenne kussolnod.
Orvos legyen melletted vasárnap este. Én szóltam. Hahahahahaha
Pusztai
Mindent elmond az ellenzéki elemző álszakértőkről, politikusokról, médiásaikról, a fideszmaffia választóiról, hogy a magyar történelem legnagyobb gazembere, békében a legtöbb szellemi és vagyoni kárt okozó klepto és cezromániás pszichapata hazaárulója 14 éve hatalmon lehet, pártjával 4x 2/3-al bebetonozva ámokfuthat, tomeggyilkolhat, gazdaságát - ami a legfontosabb, - tönkre teheti, Magyarországot idegen érdekeknek kiszolgáltathatja.
Mindezt hatalmas szerencsémre megélhetem!
Ha ezt 1x elmesélem a klubban!
Eladott Ország
Behódolt Magyarország miniszterelnöke – mélytorok hadművelet, ( Deep Throat) „Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik.”...
twitter.com/FinlandNATO2023/status/1661463580787589121/photo/1
Oroszpártiak. Putyin szolgái azonnali tűzszünetet és békét követelnek, mert az csak azt jelentené, Putyin megtarthat minden megszállt területet. Ha már van 'háborúpártiak' plakát az értelmileg visszamaradottaknak, legyen egy realisztikus plakát is.
twitter.com/Skorpiooh/status/1670432070303113218/photo/1
balos
@RonaGyuri: Sajnos itt nem fél--elem a probléma!Sokan belterjesen fejlődtek az ezer év alatt!Hát ez lett belőle! Korcs nemzeth!fideSS a neve,ja és nyilasokként reinkarnálódtak és szaporodnak!
Eladott Ország
Magyarország valóban NATO-ország? Tényleg érdekli őket Európa és a Szövetség, vagy csak Putyin bábja?
twitter.com/mats_data/status/1661255723387346945/photo/1
A békeharcos.
x.com/z_zamek/status/1661770639349358592/photo/1
Az utcai harcos Vilniusban...
twitter.com/i/status/1679175618544517121
Azon röhög a világ, ahogy Orbán elmenekült az újságírók elől a NATO-csúcson. A szőrét hullató rossz vidéki róka sunnyogva elsompolyog a kérdések elől
nepszava.us/azon-rohog-a-vilag-ahogy-orban-elmenekult-az-ujsagirok-elol-a-nato-csucson/
szegfue
@Horizont: 6:46 Méghogy "orvos legyen melletted"? Irtó jóindulatu vagy:)))
Cherry
Ezt az elmebeteget diliházba kellene bezárni és a kulcsot eldobni..
Pusztai
A geczi absz háború párti, mert ennek hangoztatásával és hazudozásával tudja az országot egyszemélyben rendeletekkel kormányozni.
Azt is tudjuk, 30 éve alapelvük: minden saját mocskot, hazugságot, gazemberséget az ellenre kenni, ráfogni és ezt agybemosni.
Billibácsi
És a te gazdád moszkvában mit rendelt el neked?
koszpeko
Minden választás előtt valamit be kell dobni.
Most ez a vessző paripa.
Kormányzásuk alatt semmit nem tudnak felmutatni.
Ja de tudnak.
Lopást, korrupciót, hazugságot.
Hamis ellenség képet.
Hatvanpusztát, Lőrinc barátot, lerabolt, lepusztított országot.
Kell a degenerált agymosott fidkányoknak az ellenségkép és már is nem foglalkoznak vele, hogy üres a hasuk.
Nyírfa
@csak úgy...: tegnap, 23.51

Karsaiba beleszállni nem kell félnie, jó lesz, ugye?
Nyírfa
@fideszes gyökér: 00.42

Lenin még holtában is kirugdosná onnan.
telegdilaci
@Ezodabasz:A kakadu Külügy miniszterünk annyit repked Moszkvába mintha haza járna olyan nagy barátságban vannak Putyinékkal mi lenne ha tennének is valamit a Béke érdekében,ahelyett hogy vádaskodnának azzal hogy aki nem a Fideszre szavaz és az ellenzék is háború párti!
Loksmith
Nem gondoltam, hogy ezt ilyen nyíltan ki kell mondanom: miniszterelnök úr ön teljesen meghülyült.
Nyírfa
@kereső: 10.56

A szerénység , az alázat, nem erénye. Talán nem túlzok, hogy hitleri asszociációm támadt.
lampa laz
"Az Orbán által hangoztatott béke-narratíva katonai-politikai értelemben kizárólag az agresszor, Oroszország érdekeit szolgálja. Egy azonnali tűzszünet, ami „elismeri a fennálló új területi realitásokat”, lehetőséget adna Moszkvának, hogy stabilizálja az uralmát a megszállt területek felett és közben feltöltse az erősen megtépázott haderejét. Egy fegyverszünet radikálisan csökkentené a támogatást, amit Ukrajna a Nyugattól kap („hiszen fegyverszünet van, minek költsünk már rá”), ami lehetőséget adna Oroszországnak, hogy néhány év múlva újra megtámadhassa a kivérzett, legyengült, magára hagyott Ukrajnát.

Innentől pedig csak az a kérdés, hogy ha a magyar miniszterelnök (Oroszország érdekeit szolgálva) azt várja az ukránoktól, hogy bár nem szenvedtek vereséget, de mégis adják fel a hazájuk egyötödét, akkor ugyanez az Orbán vajon mennyire elkötelezett a saját hazája iránt?"
privatbankar.hu/cikkek/nemzetkozi/orban-viktor-odadobna-a-bekeert-a-kisalfoldet-racz-andras-gondolatai-bekerol-es-haborurol.html
kereső
@Nyírfa: ·
"Ki minden népnek felette állsz
Isten, ha vagy és erre jársz
Áldd meg lelkét annak, aki
Magyarok közt európai
A Földnek ezen kis szegletén
A sötét múltban kevés a fény
És a szellem napvilága
Nem süt a nép ablakába
Félhomályban ring a bölcső
S hiába is sír a költő
Idegennek mondják, aki
Magyarok közt európai
Szabadon, ki szeret élni
Alig tud már mit remélni
Sosem volt itt olyan béke
Mi ok lehetne ünneplésre
Van egy világ, ki tudja merre
Hol az ember boldog lehetne
De az a világ nagyon távol
Az én édes kis hazámtól
Ki minden népnek felette állsz
Ha egyszer mégis erre jársz
Nyújtsál vigaszt annak, aki
Magyarok közt európai
Csak a mindig vesztes forradalmak
Adtak erőt és szívet a dalnak
S lett belőlük magyar bánat:
Nem vagyunk jók Európának
Hányan mentek szép hazámból
Édes kis Magyarországról
Szemükből a könny kicsordult
Sorsuk idegenbe fordult
Van egy világ, ki tudja merre
Hol az ember boldog lehetne
Ha máshol nem, hát fenn az égben
Lesz részünk csak békességben
Ki minden népnek felette állsz
Ha valahogy mégis ránk találsz
Segíts most itt annak, aki
Magyarok közt európai
Segíts most itt annak, aki
Magyarok közt európai"
/Bródy János/

És akinek a fényképét/ a saját fb posztja/ beraktam, az nem "európai"!
lampa laz
@kereső: Mire végig olvastamkönny lepte el a szemem.
Nyírfa
@kereső: 11.28

Az a legfájdalmasabb, hogy az a világ, amelyet Bródy is keres, bennünk él. Azt keressük, amik valójában vagyunk.

József Attilával felelek: Thomas Mann üdvözlése

Csak a költemény 2. fele:

" mesélj arról, mi a szép, mi a baj,
emelvén szivünk a gyásztól a vágyig.
Most temettük el szegény Kosztolányit
s az emberségen, mint rajta a rák,
nem egy szörny-állam iszonyata rág
s mi borzadozva kérdezzük, mi lesz még,
honnan uszulnak ránk uj ordas eszmék,
fő-e uj méreg, mely közénk hatol –
meddig lesz hely, hol fölolvashatol?…
Arról van szó, ha te szólsz, ne lohadjunk,
de mi férfiak férfiak maradjunk
és nők a nők – szabadok, kedvesek
– s mind ember, mert az egyre kevesebb…
Foglalj helyet. Kezdd el a mesét szépen.
Mi hallgatunk és lesz, aki csak éppen
néz téged, mert örül, hogy lát ma itt
fehérek közt egy európait. "
Nyírfa
@lampa laz: 11.27

Nincs hazája. Csak képzeletbeli trónja, valahol, bárhol a világban, ahol hajlandóak őt imádni, szolgálni a palotájában, a birtokain. Elveszett, eltévelyedett ember. Aki pedig ennek ellenére mellé szegődik, az bizony, annyit is ér.
kereső
@Nyírfa: József Attila: Thomas Mann üdvözlése c. verse 1937-ben született, a hitleri fasizmus/nácizmus fénykorában. "Érdekes", hogy Bródy ezt a verset a 21. században irta meg, és ez csupán Magyarországról szól...akiknek meg érteni kellene, azok nem értik. Köszi, hogy beraktad
Nyírfa
@kereső: 11.56

Szívesen.
Rémisztő, hogy a fasizmus újra és újra táptalajra talál. Hogy mindig van rá igény, és előállnak a felbújtók, a vezérek, és rázzák az öklüket mindenre, amiben értelem van, szellemi, lelki szépség. Soha nem fognak végleg győzni, de rombolni, pusztítani, megsemmisíteni a szabadságot, időlegesen képesek, és ebbe sokan halnak bele, sokan nyomorodnak meg. De kit érdekel, amikor látványtemplomok, óriási stadionok és obeliszkek épülnek, amelyekkel fotózkodni, és üzenni a világnak magukról, nem szégyellnek.
verőce21
Amelyik ellenzéki azt akarja, hogy valamit is számítson/érjen a szavazata, az a (m)omentumra rakja...:)
Nyírfa
És hogy lehet, hogy ezt nem látják Magyar követői. És hogy lehet, hogy Manfred Weber üdvözli a Tiszát a soraikban.
kereső
@Nyírfa: Az ellenzéki képviselet teszi lehetővé, hogy az Unió megismerje
- a magyar közállapotokat, a sokszor bonyolult csalásokat és lopásokat,
- valamint a Fidesz vé.rgőzös Európa-ellenes retorikáját, amit odakint szeret letagadni.
-ők voltak az unióban a demokratikus Magyarország...ezt uniós állam és kormányfők mondták, nem én mondom.
És azt kell mondjam, MP véleménye(demokráciáról és jogállamiságról) , amely megegyezik orbánéval, az unió tekintetében is- amelyet delegáltjai képviselni fognak, azt vetiti előre, hogy a magyar demokrácia és jogállamiság képviselete megszúnik az unióban, amelyet eddig Dobrev és Cseh Katalinék kis csaptukkal ellensúlyt képviseltek orbánnal szemben pártcsaládjaik segitségével. Béke poraikra.
Béla333
"Orbán Viktor: "A magyar baloldal vezetői azért háborúpártiak, mert a gazdáik ezt rendelték el"

Ti meg azért vagytok oroszcsicskák, mert O1G odadobná az országunkat Putyinnak.
Mert egy mocsok hazaáruló!
Nyírfa
@kereső: 12,26

Már csak ezért sem értem Webert, sőt, az egész Néppártot.
Katka be fog jutni, érzem. És, hogy így legyen, én is őt támogatom, mint azt már említettem tegnap.
Amúgy, tényleg válságban van az EU, mert válságban vagyunk, mi, emberek. Szét kell választanunk a búzát és az ocsút, és ez, mióta világ a világ, nehezünkre esik.
Nyírfa
@kereső: Nagy hatással volt rám Soproni Tamás. És azt gondolom, hogy pontosan az ilyen szenélyiségű és adottságú emberek azok, akik vissza tudják hozni a szabadságot.
Ezodabasz
@Nyírfa: 0rbán nem tud veszteni, ahogy Putyin sem...Inkább vesszen a világ felrúgnak minden emberi erkölcsi alapszabályt!
Nyírfa
@Ezodabasz: Igen, ezért törvényszerű a bukásuk, és ez többnyire csúfos szokott lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.