Jellemtelen vesztesnek nevezte Menczer Tamás Magyar Pétert. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint a politikus nemcsak a feleségét, de a fiát is elvesztette. Magyar Péter erre úgy reagált: szálljon le a fiairól. Ő is tudna mit mesélni a magánéletükről.

Nem csillapodott a feszültség az európai parlamenti és önkormányzati választás után sem Menczer Tamás és Magyar Péter között. A Fidesz kommunikációs igazgatója több sajtóorgánumnak is nyilatkozott, amelyről egy videót is posztolt a Facebook-oldalán – szúrta ki az index.hu.

„Magyar Péter soha nem lesz nagy vezető és soha nem lesz miniszterelnök. Ő mindig az az ember marad, aki lehallgatta a feleségét azért, hogy ebből politikai tőkét kovácsoljon. Magyar elvesztette a fiát, ő egy jellemtelen vesztes, mindig az is marad”

– szögezte le Menczer Tamás.

Menczer Tamás: Magyar Péter egy jellemtelen vesztes – Magyar: neki is lenne mit kiteregetnie Menczer magánéletéről

Menczer Tamás Magyar Péterről beszélt az EP-választás után/Fotó: MTI/Kovács Attila

Szerinte a Tisza Párt alelnöke egy újbaloldali politikus, aki mostantól elszámoltatható lett. Úgy véli, Magyar Péter nemcsak a szavazóit, hanem a hazáját is elárulja majd.

Magyar Péter egy hozzászólásban reagált a Fidesz kommunikációs igazgatójának bejegyzése alatt.

„Tamás, tőlem azt hazudozol, amit akarsz, de a gyerekeimről szállj le. Én soha nem beszélek a magánéletetekről, pedig lenne mit”

- írta Magyar.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ne legyen szégyenlős senki! Itt az idő egy tisztítótűznek!
Mocskos maffiózók fossatok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Ne legyen szégyenlős senki! Itt az idő egy tisztítótűznek!
Mocskos maffiózók fossatok!
Havanagi
Miért vesztes? Nem tudtál kikezdeni vele?Tákolmány : "Az apa férfi,az anya nő "
szaboria1
Menczer olyan buta vagy mint hat ökör.
verőce21
Közszereplő lett mp! Sokkal durvább kritikákat is el kell majd viselnie, amit nem fog bírni idegileg... nem az az alkat...!

Sajnálom azt az ~1,3 millió naiv és hiszékeny embert, akik hittek neki, mert velük aztán bármit meg lehet csinálni az életben...! Sokkal nagyobb veszteségeik is lesznek az életben...! Anyagi, érzelmi, fizikai...!
Béla333
@szaboria1: 12.58
"Menczer olyan buta vagy mint hat ökör. "
Minden alkalommal elszörnyülködök, hogy van olyan része az országnak, ahol Szél Bernadett ellenében ezt a tuskót választották meg egyéni képviselőnek.
De egy halovány remény: a vérfideszes Solymáron leváltották a 2006 óta ott levő maffiózó polgármestert és ez a rész is a Menczerre szavazott 2022-ben...!!!
Valami lehet, hogy dereng már...???!!
Eladott Ország
Menczel, te csak egy idióta szervilis Orbán seggnyaló vagy. Segélycsomagok érkeztek a Karmerlitába. XXXL méretben, 30 - 70 év ; 60 - 150 kg. Pampers Active Baby pelenka. Megbízható Pampers védelem és 12 órán át tartó szárazság. Szarost majd Récsöl visz. Szerintem kellene még néhány csomag illibero is.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/434034511_2638327979702272_4510577082330418754_n.jpg?_nc_cat=103&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=sWDOUcDqShIQ7kNvgEd-NC0&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AYDAhWHdWSXweCs_OpLEeLkEsVlqkDcqMmaZ17DArD3Yww&oe=666E02F7
Eladott Ország
Menczel Tamás: Magyar Péter női napszemüveget hord. Szerintem összeomlott a fidesz kommunikációja, berogytak a megmondó emberek, Tóni lufija is kipukkadt! Megkezdődôtt végre, világra szóló ráadásul! Skandallum! Inkább menekülnék egy ereszcsatornán lecsúszva kijárási tilalom idején egy titkos melegbuliból hátizsákban droggal, minthogy női napszemüveget hordjak. Illetve nem.
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/435717022_2638214406380296_6298834129205189790_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-7&_nc_sid=5f2048&_nc_ohc=zHidyF-P7okQ7kNvgF7tFIX&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AYAZxjGdapEtNY56XRTE-CgsxrsyGdYJZl9xgdxWei7AqQ&oe=666E0DFC
Egy rakás szarból lehet még értékes valami a megfelelő helyen, de belőled csak egy rohadt narancs lehet ,ami megköszönhetné, ha a komposztba kerül!
Eladott Ország
A kormányzati propagandára elvert elvert 1370 milliárdból alsó hangon legalább 30 ezer szociális bérlakást lehetett volna építeni. Ott a hodályban értitek?...Ezekhez képest Goebbels sehol sem volt.
twitter.com/profeta628/status/1777955993030144069/photo/1
Billibácsi
Nagy vezető te sem leszel, legfeljebb pizzafutár, ha megbuktok és mész a levesbe a haverjaiddal együtt!
KisTehen
"Magyar: neki is lenne mit kiteregetnie Menczer magánéletéről"

de nem teszi, mert ner péter védi a haverjait
KisTehen
@Havanagi: azért vesztes, mert 2. lett
sándorbence
itt látszik meg milyen mocsok a ner aki az útjukba van esetleg a jövöt érintően
rohadék,galád modon taposni naponta a közpénzen vett sereggel
Dr. Proktor
Korrupt közpénz tolvajoktól ne várjon senki mást mint ami a ner lényege: a saját szaruk másra kenését és a saját hazugságaik másra hazudozását...
Közben pedig a legnagyobb csendben tönkreteszik az országot és egyre feltünőbben gazdagodnak a Maffia Zrt. tagjai és csókosaik!
izéke
Valaki szóljon már ennek a hatökör tompkának,hogy már vége a választásoknak,már nem kell a kampányháború,,,vagy ez már személyes ügy lett számára?
Horizont
Mitől vesztes??? Most szavazott rá 1 320 000 választó!
Nyertek 7 Ep képviselőhelyet és 10 fővárosi közgyűlési helyet.
3 hónap alatt. Csinálják utána. Ha a következő 2 évet jól csinálja orbán vinnyoghat 2026-ban.
Ha nem jól csinálja akkor kuka. De ma még ott a sok ember mellette. Végre jött valaki egy szerencsés időpontban amikor mélyrepülésben voltunk és megmozgatott majdnem másfél millió embert az apátiából. Ez nagy munka volt...Eredményre várnunk kell még, de az eddigi se semmi.
KisTehen
@Horizont: azért vesztes, mert nem ő nyerte a választást ... egyiket se
csak úgy....
a szarosnyelvü tominál nincs jellemtelenebb..., na jó, talán a hazudós ,lopós dagi.
vitriol
mencer nem azért lett kommunikációs igazgató, hogy megállás nálkül járjon a szája, ráadásul mindig ostobaságokat mond. Népi nyelven ez egy SEGGSZÁJÚ!
fergeteg
ELVTÁRSAK ? Akkor most hová lett a szociálisan érzékeny baloldaliság?
Elvesztetek? Hééé kommunisták! Héééé Szocialisták hhhhééééé hová bújtatok???
izéke
@fergeteg: anyád bújtatja őket a szoknyája alatt,ott keresd őket :))))))
rücsü41
Tamás!Te fordítva ülsz a lovon, és nem veszed észre, hogy az az irány amerre Te és pártod halad az rossz irány , szólni kellene a fiúknak, hogy a felszólítás is az volt "A kőszívű ember fiai "-ban hogy"Nyergelj , Fordulj!Érted Tamás fordulj!Egy olyan emberre aki pénz nélkül két -három hónap alatt olyan pártot tud mozgósítanai amely közel került a sok milliárddal kitömött és a Tiszához képet vén, öreg párthoz, a FIDESZ-hez és annyi képviselőt küld majdnem az EU-ba mint a FIDESZ , az nem vesztes, hanem a választás legnagyobb nyertese!Ébredj már fel, ha eddig aludtál , mert az álomtitkárságod veszélybe kerülhet, s azután megint rúghatod a labdát!
Nyírfa
Magyar mint újbaloldali...és nem szakad rá az ég sem az ostobasága, sem az erkölcstelensége, sem a piti kis bekiabálásai miatt. Jó, ha az ég nem, akkor szakad rá más, például a népharag, és abban sem lesz köszönet.
S ha már hazaárulás, Menczer Tamás, te és a fideszed ebben élen jár. És ezt megjegyeztük!
simmering73
@Horizont: Figyelmedbe ajánlom:
A HVG beszámolója szerint a sajtótájékoztató legérdekesebb része az, hogy Magyar már előre bejelentette, hogy „néha kritikusak is lesznek, hiszen vannak nagyon érzékeny témák is Magyarországgal kapcsolatban az Európai Parlamentben”. Arról, hogy mi ezek a kritikus kérdések, Magyar azt mondta, hogy a szankciós pénzek és a 7. cikkely szerinti eljárás.

Mindkettő a jogállamisággal függ össze, ami azt jelenti, hogy Magyar le akarja vetetni az Európai Parlament napirendjéről az Orbán-rendszerrel szembeni jogállami kifogásokat, meg akarja szüntetni a jogállamiság miatt indult 7. cikkel szerinti eljárást, és fel akarja oldatni a jogállamiság sérelme (hiánya) miatt visszatartott uniós pénzeket.

Erre szavazott 1,3 millió ember, 80 százalékban baloldaliak és liberálisok. Magyar ehhez akarja felhasználni a néppárti tagságot, hogy az EP legangyobb pártja szavazza le ezeket a szankciókat és eljárásokat, az Orbán-rendszerről kerüljön le a jogállamisággal kapcsolatos „bélyeg”. Magyar Péter ezzel megmenti és megszilárdítja az Orbán-rendszert.
nepszava.us/magyar-megerositette-hogy-blokkolna-az-orban-elleni-szankciokat-es-a-7-cikkelyes-eljarast/
Horizont
@simmering73: Én még nem hallottam hogy ilyeneket mondott volna, pedig napi szinten végig kísérem. Azt mondta, hogy a pénzeket szeretné hazahozni de nem orbánnak és nem is orbán alatt.
Ez az Amerikai Népszava rosszabb mint a Megafon már bocs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.